Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 *!Çocuk kes*[signature][hline]g3nk.
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Yol parası problem değil, vizem var; ama bilet bulamazsam oraya gitmem için bir neden yok..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Duke_Guybrush, 14 Haziran 2005 17:23 tarihinde demiş ki: yol parası hemen hemen hazır, vize için davetiye buldum, pasaport vs her şey tamam da, elimde blet olmadan güvenemiyorum 750milyon parayı 3 günlüğüne yatırmaya. eğer ihtimal varsa, yüzde 10, hatta yüzde 5 bile varsa alınmaya değer bir risk. hemde gözün kapalı düşünmeden..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv******
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 İyi de mantıklı hareket etmek de lazım yani.[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The...
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 tabiiki de ama bi şekilde bilet bulabilme ihtimali varsa, o riske değer dedim..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv******
metboy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 hehehe kıl oldum bak şimdi sinirden gülüyorum.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Gözümden yas geldi lannnnnn! Lanet olsun! Sinirliyim, Allah be!!![signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ağlamak istiorum[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için...
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Beraber aglıyalım, nasıl olur ya ? of.. Gidemicem, bilet yok, param yok, lan bu zamanamı denk gelir lan of..![signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 konsre benim gibi gidemeyen bi iki pf fanıyla evde ağlaya ağlaya beraber izlemeyi öneriorum ntvden fln canlı verirlerse büyük tv var böle eşşek kadar. ühü[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için...
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 izlerken toplu intihar olayı falan gerceklestiririz, her sarkı başlarında, gögüsümüze jiletle bir cızık daha, sonra bileklerde son buluruz, iyi fikir, kac tv ekran ?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 eşşek kadar işte dev gbiii herm müzük setininde kolnlarını fln bağlayabiliosun büyük bişi iyi bişi ühü[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için...
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Tamam geliyom ev nerde ? Jiletler benden.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
duende Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 aglamak istiyorum yaaaaaaaa turkiyeyede gelin yaaaa[signature][hline]bi gun bi adam ortalikta dolasiyomus :-) sonra horace ve arkadaslarii adamin yolunu cevirmis :horace:8-):rock::yapma::utaniem: hep birlikte halay cekmeye karar vemisler :tebrikz: -horace sirayi bozma ve bu guzel hikayemizinde sonuna geldik
Berk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 İmkanları sonuna kadar zorlayacğaım valla, aaah aaha LAAAAAAAAAAAAAAAAN!
Sacros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Amanın! Nasıl ya?! N'ayır?! *!Yutkunur*[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Issız yerlerde sevdiğin için bir evren ol.
Venator Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Aglamak istiyroum sayın seyirciler, hatta aglıyorum. Gitmek lazım o konsere baska yolu yok, olmadı canlı izlemek lazım, balkona cıkıp hayat riske edilir ama izlenir.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Valla doom metalin ortaya çıkmasında büyük pay sahibi olduğunu düşündüğüm grup.. İzlenesi dinlenesi her bişi yapılası.[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound.
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Doom Metal ?? Pink Floyd ?? WTF ???[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The...
Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Öle hissediyorum. "Wish you were here" de mesela vokaldeki o hava ve melodiler depresif geliyo bana.[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound.
Berk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 o depresiflik, ulan bir daha Dark Side of the Moon gibi albüm yapamcaz of bz ne yapsak nerelere konsak depresifliği
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Yok abi Syd Barrett'ın acısı o, Dark Side of the Moon gibisi gelmemiş olsa da Wish You Were Here da muhteşem. Shine on You Crazy Diamond özellikle..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Berk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 come on boy have a cigar you gonna go far aaah aaah *plağı dinlemeye gider *
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 tanrım[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have to sex since 1862 Arnex Group
Natural Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: DoGMeaT, 14 Haziran 2005 19:30 tarihinde demiş ki: konsre benim gibi gidemeyen bi iki pf fanıyla evde ağlaya ağlaya beraber izlemeyi öneriorum ntvden fln canlı verirlerse büyük tv var böle eşşek kadar. ühü gelirim size izleriz. ayrıca; ühühühü:([signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Öne çıkan mesajlar