Chemical Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Eheh ilk ben geldim eve:D içmeye gitti bunnar. Evin önünden geçerken indim otobüsten eheh. Güzeldi valla. 7 dilim pizza falan yedim eheh. Daa çok olay var gelsinlerde resimleride istiyoruz koysunlar resimleri. Annatsın birisi üşendim bak ben.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 kacta bitti ya nereye icmeye gittiler bende gidecem:P gec kaldım laaan:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bu sınırsız pizza çok kötü olyor, en az 20 dk tuvalete hapsediyor adamı :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Abi ben zaten gelince yemiycektim ilgincim cunku:P yok ondan degilde en son gittigimde sınırsızı yedim:P yaklasık 15 dilim zuzu ama sonra zehirlendim pizza yuzunden ve sizin gittiginiz yerdi yedigim yer o yuzden sizi yerken seyredecektim ama olamadi cok gec kaldim saat 2 bucuk gibi vapurdan iniyordum daha yeni ve acayip trafik vardı bu sıcakta bide yurudum yaa manyak terledim...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 lol tabela büyük olay yaptı ama ahah[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 getirdin mi tabelayı huzuhah[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 yav ben de gelicektim de yeni uyandım hahahah, kaçırdım galiba[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 sanki kacırdın :P icmeye nereye gittiler? bende giderim belki basarım mekanı:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bilmiyomki kadiköye gittiler[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Off nereye gittiler acaba simdi tek tek gezilmez ki oralarda bu sıcakta :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 resim bekliyoruz[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 eee resmler nerede :D[signature][hline]semPATİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Kafayı çeksinler sonra ayılsınlar resim eklenir merak etmeyin. 12. dilimden sonra mideme kramp girmesi normal mi :D Bu arada Chem.in tabelasından sonra bizi kopartan pizzacının elindeki parayı saymayıp "Hala 5 kişi parasını vermedi" diye bizi alıkoymasıydı [signature][hline]Face your fears live your dreams There is no time for peace No fear, No respite THERE IS ONLY WAR !!! [Bu mesaj B0nzi tarafından 16 Haziran 2005 15:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 offffffff of cok kiskandm[signature][hline]gürültü kutsaldır :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ehh haliyle normaL:D[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 haydi gelemeyenler için bir daha yapalım :P[signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 tabela olayı nedir[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 *!pizza kraker yemektedir*edit: resim [signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum[Bu mesaj ucanadam tarafından 16 Haziran 2005 15:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: forgiver, 16 Haziran 2005 15:40 tarihinde demiş ki: tabela olayı nedir Chem'in yaptığı bir olay. Hani havaalnında birbirini tanımayanlar için yapılan küçük pankartlar var ya aha onun paticik versiyonuydu :D Tabi Chem.aramıza en son gelenler arasında bulunuyodu o ayrı bi konu:-P [signature][hline]Face your fears live your dreams There is no time for peace No fear, No respite THERE IS ONLY WAR !!! [Bu mesaj B0nzi tarafından 16 Haziran 2005 15:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 lan eve ilk bengelirim diodum herkes dönmüş evine chem çok güzel yapmış yaw tabelayı helal olsun sürüden ayrıldıktan sonra minibüs caddesine ben bonzi ve (+1) ile yürürken yol baya uzun geldi ve bi anda kafalarda lan kayıp mı olduk sorusu oluştu sonra neseki yolumuzu bulduk eheh walla ortam çok güzeldi ilk böle buluşma ortamında 5 kişi acep kimse gelmicek mi die düşünüodum ben sonra bi anda patır patır herkes damladı tabi 20 metreden pati olduu annaşılıo herkesin eheh walla 10 dilim yedim tuvaletten suyumu içtim kolaya para vermedim garsonun azını burnunu kırmak gerekiodu aslında da o halimizle zordu valla yemek bitti herkes bi uyku moduna geçti hemen uo muhabbetleri açıldı flm klimanın altında uyuycaktık az kaldı öle yani güzeldi ii yedik bilmem batar mı pizza hut he chem kıbleye dönmeyi unutma :-P[signature][hline]The circle is now complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Eve dönüş olayını hatırlatma. :-P[signature][hline]Face your fears live your dreams There is no time for peace No fear, No respite THERE IS ONLY WAR !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 -prdn minibüs yoluna nası çıkcaz biz yabancısıyız buranın :D -düz git düz (sonra bivrip bonzi ye) -2 saatir düz gidioz zaten ... koyim -prdn çocuklar paticik.com ne? -SİTE!!![signature][hline]The circle is now complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Ne biliim lan. Adam arabanın içinden "Beyler paticik.com nedir?" diince ne dieceğimi şaşırdım. Ama eminim karşımda paticik.com pankartı taşıyan yaklaşık 20 tane eleman görsem bölücü örgüt fealn mı diye düşünür ve bende sorardım. :D [signature][hline]Face your fears live your dreams There is no time for peace No fear, No respite THERE IS ONLY WAR !!! [Bu mesaj B0nzi tarafından 16 Haziran 2005 16:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bi ben bonzi chem mi evdeyiz yaw :D[signature][hline]The circle is now complete... Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Ben evde değilim :D (Cafe rulz !!!)[signature][hline]Face your fears live your dreams There is no time for peace No fear, No respite THERE IS ONLY WAR !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar