Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

odam karıncalar tarafından istila edildi

Bone

Öne çıkan mesajlar

said:
Werewolf, 16 Haziran 2005 21:04 tarihinde demiş ki:
said:
HasMez, 16 Haziran 2005 21:03 tarihinde demiş ki:
bal dök bal hepsi gelsin yapışsın. ilerde belki kehribar kıvamı alırda onu açarak dna larını alırlar. bakarsın jurassic park diye film çekerler meşhur olursun.

Baldan kehribar?
O_o

benzetme yaptım benzetme[signature][hline]unholy ownz u
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HasMez, 16 Haziran 2005 21:09 tarihinde demiş ki:
benzetme yaptım benzetme

Bayağı ilginç bir benzetme olmuş açıkçası. :)[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum.

[Bu mesaj Werewolf tarafından 16 Haziran 2005 21:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi en basitidir şekerli su ve oradaki karıncaları öldürücen. Yuvalarını telef edicen sora ilaç ile.
Ben alçı ile kapatıyordum duvardaki yuvaları estetik duruyordu hem.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Werewolf, 16 Haziran 2005 21:09 tarihinde demiş ki:
said:
HasMez, 16 Haziran 2005 21:09 tarihinde demiş ki:
benzetme yaptım benzetme

Bayağı ilginç bir benzetme olmuş açıkçası. :)

aslında araştırdımda dogru bi benzetme yapmışım;
birçoklarının yanlışlıkla taş ya da kaya diye nitelediği kehribarın menşei, fosilleşmiş çam reçinesidir.[signature][hline]unholy ownz u
Sosyal ağlarda paylaş

kemikılı biliyoruz zaten isminden belli adam :) slata gelince o slatlıktan çıkmış swat olmuş artık o ne ya örümcek felan...örümcekler yetmez slat tear gas felan kullan, olmadı c4le patlatırsın duvarı :P bonecum karınca sorununa gelince, o renkli yemlerden felan al, çok işe yarıyor.bizim evdede oluyordu eskiden her yaz karınca istilası, o yemlerden yuva girişine bolca döktük, bi daha gelen olmadı...herhalde yuvanın girişindeki toplu mezardan felan tırstılar[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa...
kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum
screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli,

Talaras, da Lvl 50 Druid of BL (Retired...for now)

Sosyal ağlarda paylaş

reçine akıyo böle donuyo beklio bekliyo toprak altında sora herifin biri bunu buluyo seviniyo cilalıyıp satıyo eheh.

İçlerinde böcek olmasının sebebi ise şekerli reçinenin böceği çekmesi ve konan böceğin yapışıp kalması ve onunda üstüne reçine akmaya devam etmesi e ağaçlar bukadar bolken heryer börtü böcük iken birsürü kerhibar olmuş ortamda.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Sosyal ağlarda paylaş

Googledan arattım bulduğum birkaç sonuç

"Mutfağınızdaki karıncalardan kurtulmak için yerleri ve tezgahı sirkeli su ile silin."

"Karıncalardan kurtulmak için eski bir bezi yakıp evde dolaştırın, bu kokudan nefret ederler"

"Karıncalardan kurtulmak için en basit çare bulundukları yere kesilmiş yarım limon koymaktır. Limon çürüyünce, neşrettiği hafi, kendine mahsus koku karıncaları kaçırmaya kafidir."
[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grimwolf, 16 Haziran 2005 21:13 tarihinde demiş ki:
Googledan arattım bulduğum birkaç sonuç

"Mutfağınızdaki karıncalardan kurtulmak için yerleri ve tezgahı sirkeli su ile silin."

"Karıncalardan kurtulmak için eski bir bezi yakıp evde dolaştırın, bu kokudan nefret ederler"

"Karıncalardan kurtulmak için en basit çare bulundukları yere kesilmiş yarım limon koymaktır. Limon çürüyünce, neşrettiği hafi, kendine mahsus koku karıncaları kaçırmaya kafidir."

hacı bunları yaparsan evde insanda kalmaz. düşünsene kokuyu

[signature][hline]unholy ownz u

[Bu mesaj HasMez tarafından 16 Haziran 2005 21:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla geldikleri yeri keşfetmen lazım.Eski evimizde direk balkondan giriyolardı,ama sadece mutfağa.Hemde öyleki akşam yemeğinden kalan yerdeki kırıntılar falan kalmıyodu sabaha,halı pırıl pırıl oluyodu.Sonra bi usta geldi geldikleri deliği çimentoyla kapattı,bi daha aber alamadık hiçbirinden.Bu arada chemical seni ve yöntemlerini kınıyorum:)Yaazık be...
Sosyal ağlarda paylaş

kocakarı çözümlerine uyuz olurum nedir bezi yakıp gezdiricen kaçıcaklar sora gene gelecekler limon çürücek oradan kaçacaklar başka yere üşüşücekler evin içinde sirkeli su ile siliceksin kaçıcaklar e sirkeli su nekadar dayanabilirki mutfak tezgahında? 2 güne temizlemek zorunda kalıcaksın sirke kokusundan sonra gene gelecekler karıncalar.

KILL THEM[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
helena, 16 Haziran 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
bunların hepsi yerine raidin özel karınca yemleri var, karıncalar giriyolar plastik kutunun içine yiyip zehri ölüyolar, ortalığı temizlemeye de gerek kalmadan kutucukları çöpe atıyosun.

Bizde var bunlardan önce karıncalar sürü halinde içine giriyor sonra bida çıkmıyolar :P Bazen acıyorum ama yapıcak bişi yok :(
yani baya bi işe yarıyor...[signature][hline]:0)
Saklisokak
Sosyal ağlarda paylaş

o_O
oof irenc ya... nefret ederim o hayvanlardan .. ilk actigim topic karincalarla ilgiliydi zaten =)
bi arkadasim uyurken üzerinden karinca sürüsü gecmis.. böyle 10-20 tane minik yaratik...
naptigini bilmiyorum ama,o gün okula gelememisti..
karincayiyen diye bir hayvan var .. türkiyede varmidir onlardan ? icabinda bi tane onlardan alip odaya salarsin...
bu arada karincalarin boyutlari ne?
öle essek gibi olanlardan diil dimi ? =/
sen sakin gözüküyosun baya ,ben kriz gecirirdim sanirim yerinde olsam..

ha bide arkanda karinca var..![signature][hline][b]It is so real
So full of light
When nocturna steals the night ...
[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...