Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ilk başta söyleyeyim, önemli bir konu benim için, "ehololo, amma salaksın, kedidir kedi" gibi yorumlar yapacaksanız uzak durun. düne kadar hiç bir sorun yoktu, bugün bir baktım odanın her yeri karınca doldu. yatağın üstü ve yastık bile neredeyse karıncayla kaplı. duvarda felan karıncalar yürüyor. odanın her yerinde karınca var. şahsen böceklerden nefret eden birisiyim, böylesi bir manzaradan çok rahatsız oldum. gece uyurken üstümde karıncaların dolaşmasını istemiyorum. ne yapabilirim, bu kadar karınca nerden çıktı, bir çözümü var mı, karıncaların odamdan uzak durması için yapabileceğim çözüm yolları nedir? sivrisinekleri kovan, fişe takılan şu sıvı dolu cihazların bu karıncalara bir faydası var mıdır, uzak tutar mı onları? bir önerisi veya tavsiyesi olan var mı?[signature][hline]Beş Hececiler iamapieceofshit and ihatemyself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Bak bi tane toz var simdi adını hatırlamadım ama sadece karıncalar icin yapilmis bir olay gidip sorarsan alacagın yere anlarlar kesin biz yazlıkta kullaniyoruz onlari cok ise yarıyor... bak ozellikle prizlerin etrafından cıkıyorlar ve icinden(gercekten ilginc ama oyle:P) boyle odanın kenarlarında bosluk gibi yerler varsa oralardan da cıkar itler:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 böcek ler için yapılan tabletler var marketlerde falan satılır onlardan al odanın köşesine koy sorunun çözülür teoride. uygulamada ise sen bi uygula sonra görelim..[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 yurt gibi bi yerde kalıosan yönetime vs. bildirebilirsin[signature][hline]Violence in my head like a thorn that pierced my skin.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 karıncalara olan ilaçlar ayıptır söylemesi hiçbir boka yaramıyor. Ben yakarak çözüyordum bu sorunları ama oda olduundan sen yakamıyosun malesef eheh.. Önce karıncaların nereden geldiğini bulacaksın. Geldiği deliklere Raid in sprey böcek zehirinden sıkıcaksın köpük gibi birşey oluyor bu üstünden geçen karınca geberiyo. Gayet etkili ama yuvanın önüne sıksanda pek işe yaramıyor çünkü odandaki karıncalar başka yere de yerleşiyor. Bak şimdi şöyle yapıcaksın. Bi bardağın yarısına kadar su doldurucaksın ve içine erimemeye başlıyana kadar şeker atıp ezip eriticeksin. Sonra bu şerbeti odanın gözüken ve kolay temizlenicek bir yere döküceksin (yerin üstüne yani) 1 saat sonra bütün karıncalar oraya toplanmış oluyor. Ben aseton döküp yakmıştım yazlıkta yangın çıkıyodu eheh. Yerler gözükmüyordu o derece istila etmişlerdi:). Hepsini yaktım nihahahaha. Sana elektirik süpürgesi öneririm halı yıkama makinası kullanırsan suyu çekince sorunda yaşamazsın. Baktın süpürge yok al bitane bezle silerek topla hepsini lavabodan hepsini lağıma yolla. Ama korkutursan hibihibihibi diye aniden kaçar yokolurlar. Neyse karıncaları temizledikten sonra (yerleride) önemli olan gene raid ile karıncaların girdiği deliklere iyice zehir doldurmak. Ben böyle yapmıştım bidaa gelmediler[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Ya Bon motoru mu bozdun gidip aratsana. Bu adam işten kaytarıyor ya.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 genelde şekerli şeylere hucum ederler, açıkta yencek bişeymi bıraktın[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ehlolool berekettir karınca :D[signature][hline] Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 öyle pislik içinde yaşarsan olucagı budur. plastik karınca geberten yemler var onlardan serpiştir.[signature][hline]unholy ownz u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Tabletler hiçbi halta yaramaz:) O tozda pire tozudur o karıncanın girişini önler ama ortamdaki karıncaları öldürmeden işe yaramaz o çözümler.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Manyak herif..(chem)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Bence yarıyor artık bizim yazlıkta karınca yok be:P herkesde var bizde yok komsular bize gıcık oluyor kıh kıh:P Ayrıca chem sadistsin olm sen begendim:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Chemical, 16 Haziran 2005 20:57 tarihinde demiş ki: 1 saat sonra bütün karıncalar oraya toplanmış oluyor. Ben aseton döküp yakmıştım yazlıkta yangın çıkıyodu eheh. Yerler gözükmüyordu o derece istila etmişlerdi:). Oha.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 çıktıkları deliği bulmaya çalış. akabinde oraya tuz dök. hatta tuzun üstüne biraz camsil sık. karıncalara ölüm.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 tuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 En güzel tavsiye bak ben denedim işe yarıyor.. Üşenmeden bi karıncayı takibe al ama yönünü değiştirmeye çalışma.. Bi süre sonra yuvasına dönecektir.. Yuvayı rahat bulursun sürekli trafik vardır önünde zaten.. Yuvayı tespit et..(genellikle parke aralıklarında, duvar yarıklarında, halı altlarındaki yarıklarda vs..).. Hemen mendil parçasıyla tıka yuvayı.. Çevresinde ne kadar delik varsa onları da tıka.. Dışarda kalan karıncaları terlik yardımıyla elimine et.. Senin ev börtü böcük doluysa ordan bi örümcek bul.. İyi asker oluyor onlardan.. Karıncaların arasına girip dağıtıyor hepsini.. Senin ulaşamadığın yerlere de girip öldürüyorlar karıncaları.. Ama karıncalar fazla olursa alaşağı edip yuvaya götürüyorlar cesedi(cok cesur asker kaybettik öyle).. Haa bunların hiçbirini beceremedim dersen trap kur.. Geniş gazete kağıdının üzerine şeker döküp, gazeteye yapışkan bişey dök.. Karıncalar geldikçe yapışacaklar.. Baktın daha gelmiyolar kağıdı buruşturup yak(nıhahaha)... Çöpe atma sakın gene çıkarlar.. Mission Accomplished[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 odaya sal 2-3 tane tarantula yesin hepsinni :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 raidin özel karınca yemleri var, baya etkili onlar.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 limon sık limon[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... [Bu mesaj Grimwolf tarafından 16 Haziran 2005 21:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bal dök bal hepsi gelsin yapışsın. ilerde belki kehribar kıvamı alırda onu açarak dna larını alırlar. bakarsın jurassic park diye film çekerler meşhur olursun.[signature][hline]unholy ownz u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 çıktıkları yere limon sık, hayır denemedim ama geçmelerini engelliyor diyorlar O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: HasMez, 16 Haziran 2005 21:03 tarihinde demiş ki: bal dök bal hepsi gelsin yapışsın. ilerde belki kehribar kıvamı alırda onu açarak dna larını alırlar. bakarsın jurassic park diye film çekerler meşhur olursun. Baldan kehribar? O_o[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 chemical la slat in yöntemleri süper yaa lol[signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 abi limon falan işte yaramaz sopa patlayıcı sokucaksın yuvanın içine zbam diye patlatıcaksın bunkerlere yapıyolar ya.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 chem in yontemi dene bence[signature][hline] Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar