Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dumur Olmak Nedemek?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
öncelikle dumurun kelime anlamını açıklayarak dumur olmaya bir örnek verebilecek arkadaş varmış.bu aralar çevremde bu kelimeyi çok fazla duymaya başladım hem çok saçmama hemde anlamsızca buldum bilen varsa benide bu konu hakkında adınlatırsa sevinirim.
Mesaj tarihi:
dumur olmak : döt gibi ortada kalmak

edik : laf yedikten sonra öle satilma gibi deil :) yada iste böle sefgilinden hiç beklemedigin bir laf seni seviyorum diip 2 dk sonra ayrilalim demesi gibi :)[signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR.
Anime tadında MMORPG lar.

[Bu mesaj BeIlow tarafından 14 Haziran 2005 18:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Beklemediğin olay yasamak veya duymak.. O şaşkın ifaden olustugunda dumur olmuş oluyorsun, Biz bu servise dumur olmak diyoruz. Dumur to Dumur. TURKSIM..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
[Bu mesaj Mayhem tarafından 14 Haziran 2005 18:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
mesela sana bir olay anlatayım. ingilizce dersine giriş tenefusu henuz calmamış, sınıfımızın "eglence meraklisi" beyleri birbirlerini havaya atıp tutyorlardi.derken zil caldi tabi ogretmen geldi, işte kızmasını beklerken bize, adamin sorusu "neden kız akadaslarınızı da hoplatmıyorsunuz? yazık değil mi onlara" oldu. tabi biz biraz sok olduk (henuz dumur değil, dikkat edin) kız arkadaslarımızdan biri "hocam etek var nasıl yapalim?" dedi, adamın cevabı " Ne var canım oyle deniz kıyısında bikinili kızları boyle guzel guzel atıp tutyorlar, hooop hooop, bunda ayıp olan ne var,sizide atısınlar havaya"

işte biz dumur olmustuk (cunku adam hoop hooop derken, elleriyle gogusleri ima ediyordu)[signature][hline]- That's a jellyfish!
- Bad Squishy!

Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow
Mesaj tarihi:
Konuya bilimsel bir açıklama getirmek istiyorum. Dumur olmak demek insan beyninin çeşitli nedenlerden ötürü (uykusuzluk, yetersiz beslenme, aşırı stres vb.) kısa bir süre için fonksiyonlarını tam kapasiteyle yerine getirememesi demektir. İnşallah yardımcı olabilmişimdir. Saygılarımla.
Mesaj tarihi:
said:
GeneralGuderian, 14 Haziran 2005 18:36 tarihinde demiş ki:
Konuya bilimsel bir açıklama getirmek istiyorum. Dumur olmak demek insan beyninin çeşitli nedenlerden ötürü (uykusuzluk, yetersiz beslenme, aşırı stres vb.) kısa bir süre için fonksiyonlarını tam kapasiteyle yerine getirememesi demektir. İnşallah yardımcı olabilmişimdir. Saygılarımla.

ben dumur oldum.[signature][hline][b]It is so real
So full of light
When nocturna steals the night ...
[b]
Mesaj tarihi:
[li] dumur
isim, fizyoloji (dumu:r) Arapça dum°r

Körelme.[/li]
[li] dumura uğramak

Körelmek:
"Aşk, bende öyle dumura uğramış bir duygu ki sevmek hasretini bile duyamıyorum."- R. N. Güntekin.[/li][signature][hline]Akvaryum Tutorial
Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Mesaj tarihi:
benim babamın dumuru var. şaka bi yana mantıklı cevaplar okumayı planlayarak bu konu başlığına tıkladığımda oldğugum durum :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
There's no try. There's do!
Mesaj tarihi:
öhöm. istek üzerine:

Dumur olunmaz, dumur doğulur.

hakkaten inanıyorum buna :D[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Mesaj tarihi:
said:
Dynun, 14 Haziran 2005 18:42 tarihinde demiş ki:
benim babamın dumuru var. şaka bi yana mantıklı cevaplar okumayı planlayarak bu konu başlığına tıkladığımda oldğugum durum :)

said:
Fistan, 14 Haziran 2005 18:42 tarihinde demiş ki:
[li] dumur
isim, fizyoloji (dumu:r) Arapça dum°r

Körelme.[/li]
[li] dumura uğramak

Körelmek:
"Aşk, bende öyle dumura uğramış bir duygu ki sevmek hasretini bile duyamıyorum."- R. N. Güntekin.[/li]
[signature][hline]Akvaryum Tutorial
Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Mesaj tarihi:
said:
GeneralGuderian, 14 Haziran 2005 18:44 tarihinde demiş ki:
Benim cevabımı dikkatli bir şekilde okusaydınız bu konu başlığının altında mantıklı bir cevabın olduğunu anlardınız.

ben geneli kastetmiştim. seninki doğru bi açıklama.

@fistan : seninki de geçerli yazdığım için.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!

[Bu mesaj Dynun tarafından 14 Haziran 2005 18:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bir dumur sözcüğü en fazla bu kadar güzel açıklana bilir...

herkeze bu güzel açıklamalarından dolayı teşekkür ediyorum.

[Bu mesaj Dale tarafından 14 Haziran 2005 18:51 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...