resata Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 yaa beyler... biz 9 kişi italy serverında oynuoz... ama bi ben kaldım mid de... bunnar da tutturdu gel albion a, hep beraber yeni pg ler açalım beraber kasarız... exp yaparken de rvr de de hep beraber grup yaparız.. yanii anlıyacagınız pbaoe falan yapcez.... ii hoş ama BEN MID LERI ÇOOOK SEVIOOM !! sizce napiiim veya siz olsanız napardınız ?![hline]Tarih:17 Haz 2003 XaYd3r: daoc solo oynanılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Ben olsam intahar ederdim.[hline] Amy Lee (Evanescence) yönetir, sahiplenir. Avril Lavigne emer... Mirluin'de arada sırada yönetebilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: zlorwf, 18 June 2003 10:22 tarihinde demiş ki: Ben olsam intahar ederdim.[hline] Amy Lee (Evanescence) yönetir, sahiplenir. Avril Lavigne emer... Mirluin'de arada sırada yönetebilir:) yeni bi realm mi bu ?!??! :D :D :D :D :D[hline]Tarih:17 Haz 2003 XaYd3r: daoc solo oynanılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 *ağlar*[hline] Amy Lee (Evanescence) yönetir, sahiplenir. Avril Lavigne emer... Mirluin'de arada sırada yönetebilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 sdfsffsfsfds :D :D :D :D :D[hline]Tarih:17 Haz 2003 XaYd3r: daoc solo oynanılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Alb yerine kesinlikle Mid'i tercih ederdim. Benzer bir satis vakasini biz de yasamistik da beni cagiran olmamisti allahtan.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 bak canım madem grup yapcaksınız geçmen mantıklı amam sorun şumadem midi seviosun midde kal arkadaşlarına şu öneridede bulunabilirsin neden başka bi serverda alb yapmıyosunuz böylece iki tarafıda idare edersin[hline]Hayat Benle Sınırlıdır Ben İse Sınırsız.... Remreld Cabalist as follower of Belgarionn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 mid de kal tabee ordaki ortam hangi realm da var[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 kalıom anasını satiiimmm zaten 3-4 gün önce bi skald açtım zar zor 25 yaptım şey zoruyla... yaa bide şöle bişi avr... benim kardeşim açtı zaten albion da acc. sıkılırsam oynarım onunkiyle... acc. ile yani :D :D :D genede yazanlara ve yazacaklara tşklr :D salun paticik ahalisi !!![hline]Tarih:17 Haz 2003 XaYd3r: daoc solo oynanılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Başlığa cewap= Midgurd:)[hline] Amy Lee (Evanescence) yönetir, sahiplenir. Avril Lavigne emer... Mirluin'de arada sırada yönetebilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: resata, 18 June 2003 11:55 tarihinde demiş ki: albion da acc. sıkılırsam oynarım onunkiyle... acc. ile yani :D :D :D hline]Tarih:17 Haz 2003 XaYd3r: daoc solo oynanılıyor mu? Rofl!!! Koptum ya saol sabah sabah:)[hline] Amy Lee (Evanescence) yönetir, sahiplenir. Avril Lavigne emer... Mirluin'de arada sırada yönetebilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ii sende beni ezdin ödeştik... daha fzla ezmeyin pls... !!!! :D[hline]Tarih:17 Haz 2003 XaYd3r: daoc solo oynanılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ben alb derim midgarda nerflenmeyen class kalmadı gibi şahsen alb oynarken mid classlarına heveslenip mid oynamıştım. bir türlü sevebileceğim bir karakter bulamadım. midlerin en iyiyanı güçlü tankları idi şimdi oda gitti. artık albe geri dönüş yaparız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 bizim öle iki server şansımız yok... tek server var italy de... dier ikisi pvp ve test serverı... copper sen farkında eilsin ama, benim mid de kalma nedenimi söledin... benim albion da sevebilecegim bi class yok asıl sorun burda... yoksa !?!... yoksa ?!!... hibe mi geçsem !?!? :D :-P :D :-P :D :-)[hline]Tarih:17 Haz 2003 XaYd3r: daoc solo oynanılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 direk başlığa cewap = HIBERNIA olm gelin doğayla iç içe işte daha ne istiosunuz?[hline]I'm one of the keepers of wilderness and here to help... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 yaw abicimsen gel albion a birak midi midler ezik yaratiklar, tip yok :) gel albiona insan insan oynayak yaw, sonra seni machada görüp gebertince üzülcem (tabi accountumu geri alabilir ve başka bir 50 yaparsam)[hline][MS]S@v@Ge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasonur Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Beyler resata Alb'de grup yapcaz diye konuştuğumuz gün hemen lvl 26 Shadowblade'ini silmişti ve albion'a koşmuştu! O 2-3 günde yaptığı skald falan YALAN! O skald kardeşinin! Ve sadece artistlik olsun diye midgard'da kalıyo.Bu çocuk adam olmaz. resata YALANCIdır!!!!!!!!!!!!![hline]Rolling, and throwing, consoling Everything that goes this far Joking and hoping, revolting All that shit that's who you are Hoping, and scolding, revolving Peel it back, reveal the scar Loathing, exploding, controlling This is what you really are Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kyklop Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Beyler ben resata nın kardeşi hasonurun söledikleri kesinlikle doğrudur.Hatta abimin şu sözlerini duydum az önce ; şimdi bak kıvırıcam ben acci 3-4 gün önce tekrar aldım felan diyordu bakın şimdi kesin onu yazıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: resata, 18 June 2003 11:55 tarihinde demiş ki: kalıom anasını satiiimmm zaten 3-4 gün önce bi skald açtım zar zor 25 yaptım şey zoruyla... yaa bide şöle bişi avr... benim kardeşim açtı zaten albion da acc. sıkılırsam oynarım onunkiyle... acc. ile yani :D :D :D genede yazanlara ve yazacaklara tşklr :D salun paticik ahalisi !!![hline]Tarih:17 Haz 2003 XaYd3r: daoc solo oynanılıyor mu? 3-4 önce derken onu anlatmak istemedim... sence böle demem bu LAG te mümkün ve mantıklı mı yan makinada oturan hasonur arakdaşım ?!?!?! ben zar zor aldım derken acc. lagde ctonet e baglanmakta zorlandım ve 3-4 önce 26 skald ın acc. unu geri aldım anlamında söledim... (klima açık) başına soguk mu vurdu !?!? sende erdemle (kyklop = kardeşim :-) yalançılık yapma !!!!![hline]Tarih:17 Haz 2003 XaYd3r: daoc solo oynanılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kyklop Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Beyler işte dediğim gibi yazptı bakın .Artık herşey ortada . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasonur Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 LvL 25 ti 26 oldu puhahahahahahahha[hline]Rolling, and throwing, consoling Everything that goes this far Joking and hoping, revolting All that shit that's who you are Hoping, and scolding, revolving Peel it back, reveal the scar Loathing, exploding, controlling This is what you really are Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: kyklop, 18 June 2003 16:55 tarihinde demiş ki: Beyler ben resata nın kardeşi hasonurun söledikleri kesinlikle doğrudur.Hatta abimin şu sözlerini duydum az önce ; şimdi bak kıvırıcam ben acci 3-4 gün önce tekrar aldım felan diyordu bakın şimdi kesin onu yazıcak. Neden bu 'kardes' yeni acc alip da yaziyor acaba? Hic suphelenmedim ben simdi ya ehe.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kyklop Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Çünkü ben burayla hiç ilgilenmiyordum.Abim arada sırada böle yapar .Abim benim acc hakkında konuşunca yani benim kastığım şeyi alıp kendim kastı deyince tepemin tası attı bende yeni kullanıcı alıp hemen yazdım artık bende burayla ilgilenicem abimin yaptıklarını sölicem :rock: Sen kafanı takma şüphelenmesende olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ben şahidim kyklop dogru soyluo :)[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Ferman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 [banane be oeh] [Bu mesaj Baggio tarafından 18 June 2003 17:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar