KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: huun, 09 Haziran 2005 22:35 tarihinde demiş ki: havuz varken deniz nedir ya. kicin basin kum olacak . adam gibi yuzmek icin git allah git . havuz iyidir . hem kum yok hem direk 3 mt atla atla dur bence deniz her türlü daha iyidir. - Deniz yararlıdır - Kumlara uzanmak mermere uzanmaktan daha güzeldir - Açılmak cumbulop diye atlamaktan daha güzeldir (hele su göbeğinize doğru gelmeye başlayınca çıkardığınız hiiii hoo sesleri :P) - Yüzerken altında kum olduğunu bilmen ve bir halıya basmak güzeldir Benim görüşlerim bunlar :)[signature][hline] Bir dilek tut benim için :) Küçük Hüsamettin Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 hüsamettin +1[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: KucukHusamettin, 09 Haziran 2005 22:40 tarihinde demiş ki: bence deniz her türlü daha iyidir. - Deniz yararlıdır - Kumlara uzanmak mermere uzanmaktan daha güzeldir - Açılmak cumbulop diye atlamaktan daha güzeldir (hele su göbeğinize doğru gelmeye başlayınca çıkardığınız hiiii hoo sesleri :P) - Yüzerken altında kum olduğunu bilmen ve bir halıya basmak güzeldir Benim görüşlerim bunlar :) - butun dunyanin lagimi denize akiyor nerde nasil yararli . - havuz daha soguktur ondan birden dalarsin hii hoo diye sesler cikmaz . nanani sk.. diye icinden gecirirsin suyun altinda . - kumlara uzanmakta haklisin . soyle yayilacan camis gibi ohhhh . evet denizin tek artisi o - altinda deniz kestanesi olacagina kirik bardak olsun daha iyi bende boyle dusunuyorum . deniz ne ya ?[signature][hline] [Bu mesaj huun tarafından 09 Haziran 2005 22:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 - abartmayalım akan lağım ne kadar ediyor şimdi, klorun oranı nerde akan lağımın oranı nerde. - ben asoğukluktan bahsetmiyorum, denize yürüyerek girdiğinizde hissettiğiniz rahatlamayı anlatıyorum. - Çüş :) 14 senedir yüzerim bir kere ayağıma deniz kestanesi batmadı?? deniz bu[signature][hline] Bir dilek tut benim için :) Küçük Hüsamettin Msn [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından 09 Haziran 2005 22:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Tabiki klimayı trboya köklerim :D [Bu mesaj Arden tarafından 09 Haziran 2005 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Falla Bicibici dediniz harbidende güzelmiş[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Soğuk süt. Ama aç karna içilmesi hoş olmuo :)[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 soğuk sütü kafama dikemiyorum , dişleri donduruyor :P ayrıca küçükken kola ve fantayı karıştırırdım dehşet olurdu...bak hatırladım yine yapiyim ben :9[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeneralGuderian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Buzlu çay içerim. Harareti düşürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Önce Çikolota yiyorum ve genzim yanıyor,hava zaten sıcak .. Sonra 1.5 lt lik soğuk Kolayı Içince Mükemmel oluyor ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Uzak bir Diyarın,Bilinmeyen Bir Zamanı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: huun, 09 Haziran 2005 22:52 tarihinde demiş ki: - butun dunyanin lagimi denize akiyor nerde nasil yararli . - En pis deniz bile en temiz havuzdan bakterial açıdan daha temizdir demişlerdi bi yerde uzmanlar.[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Havuza girip işeyen bebeklerdense denizin kestanesini tercih ederim.[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right Ama ama hangimiz aslında mason değiliz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Buz gibi Su tercihim[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Gothic, 09 Haziran 2005 23:21 tarihinde demiş ki: Falla Bicibici dediniz harbidende güzelmiş hehe[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 souk du$[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 hair bicibici :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 klima abi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Klima.. hem de havayı temizler.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 8 sayfayı okumakla kasmadan buzdolabı diycem.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Sprite'la dolu bi kovaya kafayı sokmak :lol: Dün reklamdan etkilenip öle yapmıştım, güzel oluyo :D ( tabi en iyi ihtimalle güzelcene bi kafayı yıkamak gerekiyo ardından) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 kovayla su var yanımda, tas da var bi tane. sıcak mı geldi, daldırıyorum tası kovaya, kafadan aşşa boca ediyorum. serinliyorum iliklerime kadar. ohh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 euheuheh en güzeli seninkiymiş walla[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Klima, cola veya icetea limon :D[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 cam açılması duş alınması su kola vb maddeler tuketılmesı...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Direkt bicibici abi o zaten seni serinletir ustunede bi ice tea tamam...[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar