KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: huun, 09 Haziran 2005 22:35 tarihinde demiş ki: havuz varken deniz nedir ya. kicin basin kum olacak . adam gibi yuzmek icin git allah git . havuz iyidir . hem kum yok hem direk 3 mt atla atla dur bence deniz her türlü daha iyidir. - Deniz yararlıdır - Kumlara uzanmak mermere uzanmaktan daha güzeldir - Açılmak cumbulop diye atlamaktan daha güzeldir (hele su göbeğinize doğru gelmeye başlayınca çıkardığınız hiiii hoo sesleri :P) - Yüzerken altında kum olduğunu bilmen ve bir halıya basmak güzeldir Benim görüşlerim bunlar :)[signature][hline] Bir dilek tut benim için :) Küçük Hüsamettin Msn
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 hüsamettin +1[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
huun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: KucukHusamettin, 09 Haziran 2005 22:40 tarihinde demiş ki: bence deniz her türlü daha iyidir. - Deniz yararlıdır - Kumlara uzanmak mermere uzanmaktan daha güzeldir - Açılmak cumbulop diye atlamaktan daha güzeldir (hele su göbeğinize doğru gelmeye başlayınca çıkardığınız hiiii hoo sesleri :P) - Yüzerken altında kum olduğunu bilmen ve bir halıya basmak güzeldir Benim görüşlerim bunlar :) - butun dunyanin lagimi denize akiyor nerde nasil yararli . - havuz daha soguktur ondan birden dalarsin hii hoo diye sesler cikmaz . nanani sk.. diye icinden gecirirsin suyun altinda . - kumlara uzanmakta haklisin . soyle yayilacan camis gibi ohhhh . evet denizin tek artisi o - altinda deniz kestanesi olacagina kirik bardak olsun daha iyi bende boyle dusunuyorum . deniz ne ya ?[signature][hline] [Bu mesaj huun tarafından 09 Haziran 2005 22:54 tarihinde değiştirilmiştir]
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 - abartmayalım akan lağım ne kadar ediyor şimdi, klorun oranı nerde akan lağımın oranı nerde. - ben asoğukluktan bahsetmiyorum, denize yürüyerek girdiğinizde hissettiğiniz rahatlamayı anlatıyorum. - Çüş :) 14 senedir yüzerim bir kere ayağıma deniz kestanesi batmadı?? deniz bu[signature][hline] Bir dilek tut benim için :) Küçük Hüsamettin Msn [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından 09 Haziran 2005 22:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Arden Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Tabiki klimayı trboya köklerim :D [Bu mesaj Arden tarafından 09 Haziran 2005 22:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Falla Bicibici dediniz harbidende güzelmiş[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Soğuk süt. Ama aç karna içilmesi hoş olmuo :)[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 soğuk sütü kafama dikemiyorum , dişleri donduruyor :P ayrıca küçükken kola ve fantayı karıştırırdım dehşet olurdu...bak hatırladım yine yapiyim ben :9[signature][hline]chuck!
GeneralGuderian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Buzlu çay içerim. Harareti düşürüyor.
RaVena Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Önce Çikolota yiyorum ve genzim yanıyor,hava zaten sıcak .. Sonra 1.5 lt lik soğuk Kolayı Içince Mükemmel oluyor ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Uzak bir Diyarın,Bilinmeyen Bir Zamanı ..
McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: huun, 09 Haziran 2005 22:52 tarihinde demiş ki: - butun dunyanin lagimi denize akiyor nerde nasil yararli . - En pis deniz bile en temiz havuzdan bakterial açıdan daha temizdir demişlerdi bi yerde uzmanlar.[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Havuza girip işeyen bebeklerdense denizin kestanesini tercih ederim.[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right Ama ama hangimiz aslında mason değiliz ki
AMO Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Buz gibi Su tercihim[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D
elma Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Gothic, 09 Haziran 2005 23:21 tarihinde demiş ki: Falla Bicibici dediniz harbidende güzelmiş hehe[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için..
EharD Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 souk du$[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur!
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 hair bicibici :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Klima.. hem de havayı temizler.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 8 sayfayı okumakla kasmadan buzdolabı diycem.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Sprite'la dolu bi kovaya kafayı sokmak :lol: Dün reklamdan etkilenip öle yapmıştım, güzel oluyo :D ( tabi en iyi ihtimalle güzelcene bi kafayı yıkamak gerekiyo ardından)
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 kovayla su var yanımda, tas da var bi tane. sıcak mı geldi, daldırıyorum tası kovaya, kafadan aşşa boca ediyorum. serinliyorum iliklerime kadar. ohh.
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 euheuheh en güzeli seninkiymiş walla[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Slider Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Klima, cola veya icetea limon :D[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani!
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 cam açılması duş alınması su kola vb maddeler tuketılmesı...[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Platon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Direkt bicibici abi o zaten seni serinletir ustunede bi ice tea tamam...[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır...
Öne çıkan mesajlar