HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bence sadece yazları açılıyodur , mevsimliktir yani turşucular gibi...e parayı kırıyodur herif , 1 sene boyunca o para idare ediyodur :D[signature][hline]chuck!
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 hee dogru akan su akmasın diye dimi[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Razu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 şşş sesi cıkıoda bu uffşş :)[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
octopus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bi yandan uff ne güzelmiş derken tabi ağız karpuzda olduu için uff + pşş = uffşş olmuş snrm[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. [Bu mesaj octopus tarafından 09 Haziran 2005 11:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 yaz kış kola..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 hayır o ses , su akmasın diye olan şşlliyup , karıştırmayın...[signature][hline]chuck!
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 valla hertürlü sulu sey olur buz gibi su ile doldurulmus küvet soguk dus . su icmek . hertüğrlü su sakasına maruz kalmak havuz . deniz...[signature][hline]:))) !!! ........................
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 böhüü havuz dedin canımı çektirdin *!Telefona SArılır*[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 havuz,deniz ve duruma göre kola veya bira[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper
10ur Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Boxer a kaday soyunurum vantilatör ün karşısına geçerim ve üzerime kolanya boşaltırım bukadar :)
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 hehe be seninki fantazi gibi olmuş[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 evde şakacı arkadaşlar varken kolonya olayını yapmayın bence.arkadaşımın başına gelmiştide fena :/[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ne gibii bir olay gelebilirki ?[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Razu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ustune doktugunde yakabılırler kolonyagı?[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 elinde çakmakla hee haa hodo diye yaklaşmaya başlayabiliyolar[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 vay manyaklar :D[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. I'm Guybrush Threepwood, a mighty pirate. Hmmm...No .
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 eheh ne salak bişey ya :B[signature][hline]chuck!
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 soğuk suda duş alırım ;)[signature][hline]sheref, 05 Haziran 2005 05:07 tarihinde demiş ki: Yapış yapış mı ? kola mı ? emin misin lol Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 o yaklaşanların üstüne yürüceksin öle bi durmda[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. I'm Guybrush Threepwood, a mighty pirate. Hmmm...No .
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 manyaklık değil abi bu şuursuzlukda son nokta. havalar biraz daha düzelsede havuz kola bira olayına girişsek süper olcak.önce biraz güneşlen sıcak bastımı atla havuza sonra yine güneşlenirken buz gibi kolayı yudumla falan. *!mayosunu kontrol eder*[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 @Pasha abi bende gaza geldim ya yavuza fln'mı gidsem acaba :)[signature][hline]sheref, 05 Haziran 2005 05:07 tarihinde demiş ki: Yapış yapış mı ? kola mı ? emin misin lol Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya
Razu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: hellspe, 09 Haziran 2005 12:21 tarihinde demiş ki: @Pasha abi bende gaza geldim ya yavuza fln'mı gidsem acaba :) yavuz mu havuz mu?[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 burda (bahçeşehir) hava bulutlu rüzgarda var :/ yarın hava güzel olursa direk gidicem acaip canım çekti şimdi :)[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 iyiki topic açtım kaç kişi havuz çekti Canı :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
elma Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Razu, 09 Haziran 2005 12:22 tarihinde demiş ki: said: hellspe, 09 Haziran 2005 12:21 tarihinde demiş ki: @Pasha abi bende gaza geldim ya yavuza fln'mı gidsem acaba :) yavuz mu havuz mu? hehe yavuza mı gidicen looool[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için..
Öne çıkan mesajlar