karabocek Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 paso bi hata verior oyuna girmeye çalışınca oyuna dvm etmek için daha fazla ödeyin diyor giriyorum sitesine giriyorum kredi kartı şifremi,adımı soyadımı vs. mi 2 gün sonra gene aynı hatayla karşılaşıyorum kıllanmaya başladım 3-4 kere verdim acaba her yazışta çekiolarmı yoksa olmadığı için mi böyle oluyor ? ne yapabilirim neden olabilir..[signature][hline]Dürüst ülkücü kendi çıkarları için ülkü gücünü kullanmayandır..[Pati Ülkücüsü] E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Pending de kalıyor sonra Çekemiyor ve oyuna girmeni engelliyor ben o şekilde 2 ay kadar ücretsiz oynadım. En son "para çekmek istemiyorsanız bende ödemeyeceğim böyle devam edeceğim" diye bir mail attım hala aynı olay var kredi kartımda Master kart kullanıyordum. Şimdi ise Visa kartımdan gayet güzel çekiyorlar parayı. Kısacası korkacak bişey yok para falan çekmiyorlar :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Nerf:P[signature][hline]Fear the Cutie.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 nerf falan değil abi acc managementin 3 gün gelmediğini biliyorum adam akıllı çalışsa acc. management sayfası sonuna kadar abuse ederdim :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Aman aman, boşver. Anlarlarsa seni vanish bile kurtaramaz :P[signature][hline]Fear the Cutie.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mail atıp olayı açıklamışım anlasınalr diye hala bişey yapmıyolar belki "blind" atmıştım ondandır :P[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Banada şey oldu, girdim birgün, baktım account frozen. Mail attım falan, banka ile görüştüm, banka block koymuş, HSBC süper güvenli ya.. Neyse, sonra gittim yeniden acc. açtırdım, ama payment History'de: 1) Fransızca 3 ay ödeme 2) İngilizce 3 ay ödeme 3) İngilizce 3 ay pending ödeme vardır. Toplamda 100 Euro; üstü birşey tutuodu, gözlerim çıkmıştı yerinden valla :) Allahtan bugmış. [Bu mesaj Gangren tarafından 16 Haziran 2005 21:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 kartin limiti doluysa ondan olabilir buraya yazmakla vakit kaybedecegine siteden acc islerine bakan blizzardcilara mail atsan daha iyiydi .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar