Craven Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 bunu hatırlayan varmı? Luci Marina Anemone. Kırmızı, kızıl saçlı kılıç kullanan ateşle ilgili rnegi gibi mavi,sopa kullanan su ile ilgili mavi saçlı yeşil gözlüklü yay kullanan bi hatun çok severdim bunları.bak iyi oldu hatırladığım hatta ilerledikçe bunlar zırh falan değiştiriyorlardı gelişiyorlardı.[hline]Once I had a mind And thoughts was given But nowadays, in this evil age All my sense is somewhere else Once I had a soul I was one with my god But now I am abandoned Banished from these lies www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Magic Knight: Rayearth dır orjinal adı. Clampin gayet hoş bi animesi. bi türlü baştan sona seyredemedim seriyi yanarım ona yanarım...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mavi'nin hastası animenin kralıyım :lol:[hline]So, boy , stant tall and embrace the fire of the legend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 bunlar bir dönem trt'de yayınlandı mı?[hline]nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki: bana bir frp bug ı söyleyin Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 bi dönem showda hatırlıyorum sanki. sonra atvde yayınladılar en son brtdeydi. bu arada brt diye bi kanal yok artık sanırım?[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 çok güzeldi ya severdim baya.zaen fantezimdi uoda sihirli şovalyeler gibi takılmayı malesef benim gibi iki bayan char açabilecek şahsiyet bulamadım.biri alacak eline sword diğerine bi black staff öbürüde alacak bi bow takılıcaktık.ah fantezilerim[hline]Estel_Anorien, 25 May 2003 22:40 tarihinde demiş ki: aduket çekecek ryu aranıyor.[/b] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 oda güzel niehehhe harbi süper olurdu benim hanım bi charım var olmadı bi gün yaparız 3. bulup ss alırız :)[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 harbi manyaktı nasıl hatırlamadım luci marina anemon olması lazım hele sonunda bir adam gelimişti veremliydi falconmu neydi adı onun robotuna hatastaydım f-t-o birde c-t-o diye iki tane vardı f-t-o manyaktı.Hele o başlangıçtaki müzik süperdi hepsini ezbere biliyordum izlediğim yıllarda :) nasıldı .... neyse [Bu mesaj TheSilver tarafından 30 May 2003 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cronicler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Doma Ranai..... Diye başlıyordu müziği (türkçesi aşağı yukarı umuda tutun sabah sökmek ğüzere...gibi gidiyor) Bende ilk sezonu vcd olarak var.(idare eder kalite) ikinci sezona sahip olan var mı?[hline]Baba biz Yaşlanmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Ben de iki sezon da mevcut. Hikaru, Umi ve Fuu olarak geçiyor karakterlerin isimleri. Ama tabii Clef, Lantis, Zagato, Emeurude falan da mevcut halen :) Kız arkadaşımın favori animesidir. Bir de Mokona vardır ki, süper karakter :) İlk sezon pek iyi olmasa da, ikinci sezon izlenmeye değecek türden.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ikinic sezonu bilmiyorum fakat ilk sezon bence çok güzeldi birde zagato ilk sezonda geberip gidiyordu nasıl ikinci sezonda zapato var ??? müzigini yazılınca hatılradım doma vanai makariyo mefesse yutsu vanai diye gidiyordu :)[hline]I'm a lost soul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 İkinci sezonda Zagato yok.. Fakat bol bol Zagato anılıyor, onun hakkında şeyler görünüyor.. Zaten bilindiği gibi Lantis, Zagato'nun kardeşi.. Adamları seslendiren adam bile aynı :) Gerçi Lantis'in daha karizmatik olduğu kesin.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 yeni kızlar geliyorsa peki lusi marina anemon falan ne oluyor[hline]I'm a lost soul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 birde askot diye bir adam vardı çocuktu ama birden büyüdü falan yaratıkların arkadaşı falan ona ne oldu.[hline]I'm a lost soul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 walla ben bi tek knights bilirim oda Başkent Knights :D iğrençseeen[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Hoş bi diziydi gerçekten. Ama çoğu animede olduğu gibi 3459382. bölümden sonra suyu çıktıydı, biraz formatını kaybetmişti.[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Boşver zaten her fantastik konu suyu çıksın diye yaratılmıştır (bkz. Drizzt Do'urden süper bi adamdı suyunu çıkardılar :hrr: )[hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: [Bu mesaj nightstalker tarafından 21 June 2003 00:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 İlk sezonun sonlarına doğru evet. Fakat ikinci sezon biraz daha dolu bence. Her ne kadar süper başarılı bir anime olmasa da ( bir Evangelion, Witch Hunter Robin, Lain yaninda hicbisey bence ), zamanında göre gayet başarılı.. Özellikle Hikaru - Lantis olayı hatun kişiler için ayrı bir zevk konusu..[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar