RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Ben sokmasaydım o vokali komprasör e görürdük o zaman :) ehehe Komprasörlu hali bu bide :)[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Bagetler gelene kadar susmicam ben :D[signature][hline]Isso The Drummer Msn: [email protected] Davulcular Mekani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Bide gitaristiniz biraz tembel galiba :) Şu bölüm yok parçada: --------------------------------------| --------------------------------------| --------------------------------------| -----7-----7-----7-----7-----7-----7--| --5-----5-----5-----5-----5-----5-----| --------------------------------------| -------------------------------------------| -------------------------------------------| ------------9---------10---------9---------| -----10--------10---------10--------10-----| --8------8---------8----------8---------8--| -------------------------------------------| Hep introyu çalıyo aynen[signature][hline]Follow your instinct. It usually takes you home In Flames We Trust! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 baterinin sesi cidden çok kalite gelmiş seninde eline sağlık hata duymadım hiç ya :) kol bacak kaslarına kuvvet hehe. Vokal rezalet ama, gitar daha üstte olmalıydı, klavyenin tonuda bu kadar default olamazdı yani :P diordırrrr ( hüüeaaaa ) eline sağlık başarılarının devamını diliorum[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: RedallHoor, 05 Haziran 2005 22:46 tarihinde demiş ki: Amatörlük ruhlarını çabuk kaybettiler bi ödül alıp geleceğin mor ve ötesi oluruz dedikleri an ben çıkıyorum abi dedim olay bitti ahahahah lol iyi yapmışsın. İki kaydını dinledim şu ana kadar, kesin konuşmak yanlış olur ama bence kendine çok güven bu grupta işin yok senin... Gözün yukarda olsun. (Tabii mütevaziliği bırakmadan) Ciddi harcanıyon lan..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Manfred Man-Doo wah | arşiv*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Çok saol ben 9 yıldır amatorluk ruhumu hiç kaybetmedim böylede devam ediceğim çok saolun arkadaşlar[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 solistin pronansasyonu bok gibi. aktiviti diye okuyor. aktivite diyecek utanmasa.[signature][hline]böyle iyi. [Bu mesaj elvyn tarafından 06 Haziran 2005 00:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 solistde bence potansiyel var gibi ama, bu tarz muziğe gitmemiş bi kere orası kesin, a perfect circle ı güzel söylüyodur bence o eleman :)[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 aynısını çalmışınız ..blues tonlarında oldies rock nroll + klavye havalarında bişey bekliyorum(düşünürsen tabi) şahane olur güzel kayıt..[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 kanal kayıt benim hatırladığım kadarıyla eğer redall'ın elinde duruyosa o kayıt cihazı hala. redall'a ben çok kızıyorum zaten,hala kasarak böyle alakasız alakasız gruplarda çalıyo.Piyasada çalıyo olsa dünya para kazanır.Ah redall ankara'da olcaktıki.. Abi piyasa gruplarında bass,davul,klavye üçlüsünü oturttummu ve birbirini satmayacak bi üçlü yarattımmı piyasayı altüst edersin tabiri caizse. Benim baterist vurma çalgılarda bide,2 günde amatörlük ruhunu kaybeder gibi oldu kafasını kırıyodum.Abi bizdeki bu olayda konservatuvarda bize fazla güven aşılamaları.Örneğin vurma çalgılarda okuyo olsam ve kısa bi süre bateri çalıyo olsam hani çok iyide çalsam yinede ankarada bi volkan öktem,bi arda,bi engin gibi adamlar varken profosyonelim yada iyiyim demek çok yanlış.Bide benim baterist parçaları unutuyo.Bak bi örnek redall,gel gel sarışınımın başını funk yapıyoruz biz 4 ölçü bateri solo,2. 4 ölçüde bass solo toplam 8 ölçü solo var.ve amele bateristim sarışınımdan önceki parça biter bitmez soloya girmek yerine 4 verdi :hrr::hrr: parçanın trafiklerini olur olmaz yerde unutur falan.Uğraş dur,biyandan gitarcıya akor söyle bi yandan bateriste trafik söyle imanım gevriyo :d bide sahnede nekadar eğlenceli düşün yani :D İyi bi baterist,bass gitarcıya çaldırır resmen okadar diyim.İyi bi baterist olduğu sürece ve ne yaptığını bildiği sürece,parçada ne sçarak bitirirsin nede sçarak girersin. Redall ankaraya geç la :D valla geç aslında ha hangi bölümdüki?[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 OHA OHA OHA OHA OHA OHA OHA OHA OHA OHA OHA OHA OHA OHA OHA OHA OHA OHA OHA OHA OHA OHA OHA OHA OHA OHA OHA WOKAL HAYVAN ÖTESİ!!! COK SEVDİM VOKALI LAN!!! TAM HARDCORE LUK OF bu eleman bizde olcak of varya tam full hardcore yaparız OLM REDALL o vokalin kıymetini bil Bu arada Baterileri cok iyi çalmışsın Tebrikler ;D Başka şarkılar varsa onlarıda yollasana Redall[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 redall aslansın davul dile gelmiş resmen :)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Gayet şık.. yapan arkadaşlarımızın ellerine sağlık. tebrik ediyorum çocuklar.[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Redall şarkıyı kasdavdaki arkadaş söylüyo di mi ?[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bi daha dineldimde. baya iimiş. :) tekrar tebrik ettim.[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Cidden harika. O kadar kafanın etini yedim sonunda dinleyebildim :D. Ben de grup istiyovuum.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Vokal çok fena... Çok fena çok... Hiç beğenemedim vokali bilmiyorum...[signature][hline]"Mph Rmph !!" [Bu mesaj karpuz tarafından 06 Haziran 2005 13:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 VOKAL KÖTÜ DEĞİL!! Sadece şarkıyı okunduğu gibi okumuyo sanırım güfte deniodu buna Doğru okumuyor Vokalda hiç sorun yo sadece dediğim gibi orjinali gibi okumuyor[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 2. olan torn varken bu nasıl 1. olmuş hayret valla.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 vokal cidden kötü...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: sir, 06 Haziran 2005 14:19 tarihinde demiş ki: sesini titretmeye çalışıyor ama beceremiyor. ona bende dikkat ettim fakat bence titreetmeye çalışmamış sesi titremiş. Sesi rahatsız edecek şekilde titriyor. Bence heyecandan..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Manfred Man-Doo wah | arşiv*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 davul,harbi cok guzel onplana cikarmi$ kendini.[signature][hline]# vesmor a.k.a Ripper a.k.a wD karma$ik insanimsi ya$am formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: vesmor, 06 Haziran 2005 14:49 tarihinde demiş ki: davul,harbi cok guzel onplana cikarmi$ kendini. egoist herif ne olacak :P[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Manfred Man-Doo wah | arşiv*** [Bu mesaj MartinLGore tarafından 06 Haziran 2005 15:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Üstteki mesaj quote edilmez :) tekrar teprikler redall[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 vokeli beyenen arkadaslara burdan AMAUAHAHAHAHHA die guluolar bıraz daha kaliteli rock grupları dınlemenızı tavsiye ediyorum[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon. And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar