Spidee Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Saati şimdiden sonra değiştirmek planı baltalamak olur vs vs.. İsimlerinizi şimdi ekliyorum listeye.. Yalnız fazla gruplaşmayın, yürüyüş yapacaz zannedip polis çağırabilirler =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Son liste : *AMO *Arden *CusTodeM *Duke_Guybrush *fastreload *Grom_Hellscream *HymnOfSnuk *KenshinHimura *Mandoo *nindalf *Poibra *RedallHoor *SeNseii *Solonor *Spidee *Sturm *Tarist *TheCoder *trgdy *UltraPsycho *Venator *Vicious *ZaugnaKhaldun *Zopik Not : İzinsiz yürüyüş yapacaklar diye copu yersek sorumluluk kabul etmiyorum =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 öeh 24 kişi... battı Pizza Hut tamam , erdin mi muradına Mandoo :P[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Bu akşama kadar MSN'imi kullanamayacağım, akşama kadar MSN'den listedekilere ulaşıp "Geliosun di mi topaç" tarzı mesajlarla taciz ederseniz sevinirim =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ohannes hakikaten batıracaksınız orayı ama adamlar ya sizi içeri almazlarsa bu kadar kişi =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Çıkışta "Sınırsız soda içme ve tuvalete girme" buluşması düzenlenebilir =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: helena, 15 Haziran 2005 09:47 tarihinde demiş ki: ohannes hakikaten batıracaksınız orayı ama adamlar ya sizi içeri almazlarsa bu kadar kişi =) 24 kişiyi içeri almayacak kadar yürekli biri var mı =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 akşam dönüşte maceralarınızı anlatan bi topic bekliyoruz o halde =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ben de belki gelebilirim son anda haber veririm ben size :D siz şimdilik dahil edin beni yarın çünkü ilk defa özel hocam gelcek belki o gelmezse ben gelirim[signature][hline]The circle is now complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 abi peki ben kimseyi tanımıom nası annıycam gerçi o kdr büyük bi grup orda beklerken tanımamak zor da hadi diyelim bişi oldu nolcak nası tanıycaz ben bivrip yazılır kağıtla geliim mi[signature][hline]The circle is now complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Yakana kırmızı gül tak biz seni tanırız =) Yok ya problem olmaz merak etme, en fazla 2 dk yanyana bekleriz, sonra birbirimizi kesmeye başlarız "Acaba Paticik'den mi" diye. Sonra yavaş yavaş yakınlaşmalar başlar falan :-P[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Şimdi Sturm ile konuştuk, çıkışta bir plan hazırladık. Bir ipucu vermemi söyledi. İpucu veriyorum : çıkışta içmeye gidecez gelen var mı :utaniem:[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 biraz daha yardımcı olamaz mısınız =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 beni de yazın listeye.. bende gelioruuum..[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 lan ben bugun sanıyodum öehh yrnmış iyi bari gece gece saat 12 den sonra olayına takılmışım :)[signature][hline]Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hehe ilk buluşmamda öyle olmuştu , Grenader ve Zaugna'yla iki saat bakışmıştık :9 pizzadan sonraki atraksiyonda varım ayrıca :B[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 DeSo ve Bivrip, sizi de ekleyeceğim ama iki mesajda bir liste yazmak istemiyorum, sonraki updatede sizi de ekleyeceğim =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 geliyorum yinede değişmed ikararım[signature][hline]Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 abi ben şimdi bi de böle bişeye sabah köründe gelirim öle bi kompleksim war geç kalcam die böle önemli buluşmalı,yetişmeli ne olursa olsun 1 saat önceden giderim mal mal beklerim etrafa bakınırım orda ot böcek flm warsa onnarla oynarım millete tip tip bakarım siz geldiğinizde deli gibi görünen 15-16 yaşlarında saçları uzun ve kabarık öle oturan bi eli nah şeklini almış öbür gözleri de sinsi sinsi millete o işareti gösteriosa annıyın ki o benim işte :P[signature][hline]The circle is now complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Pizza'dan sonra içmeye gelecekler planlarını programlarını yapsınlar, o gün çıktıktan sonra gelen gelir "Ben gelemem işim var" diyen vs ile de helalleşiriz.. Ama ekstra içmeye geleceğinizi buraya yazmayın, karışmasın. İlla bir yere yazmak istiyorsanız bana özel mesaj atın =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan [Bu mesaj Spidee tarafından 15 Haziran 2005 10:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Aron, Ultima yalan abi, gel sen bırak Pizza Hut'a gidelim =) mauahah güzel propaganda yapıosun spidee :D bu arada msn warsa öm ler msn[signature][hline]The circle is now complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Arkadaşlar daha önce yazdım mı hatırlamıyorum ama bu akşama kadar MSN'imi açamayacağım, ama siz gene de ekleyin, akşam girince konuşuruz.. MSN : [email protected][signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 [email protected][signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 msn [email protected][signature][hline]The circle is now complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 [email protected] benim msn... tel:05374551259 benim evim hemen bp nin karşısında...enine çizgili tişört giyicem ve boyum 190 artık tanıyamazsanız kafam girsin ne diyim...saat tam 12 de orda dikilmeye başlıcam siz biraz erken gelmeye çalışın beklemekten nefret ederim... şöyle yapıcaz...: 12:00 Bp de buluşma 12:10 bp de geyik ve geciken olursa bekleme faslı... 12:30 tahmini pizza hut a varış... artık kaçta biter bilemiyorum... ardından sahile vurup bira içme faslına girebiliriz...yada direk özgürlük parkına içmeye gidebiliriz bana her türlü uyar...[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki: Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar