Spidee Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Goooooooooodmorning Vietnaaaaaaam !! Hazır mıyız gençler ?[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 haydin toplanınn , çıkarmaya gidiyoruzz... umarım akşam falan bişey yemediniz ;)[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 az yeidm ben de, kalktım simdi, 3 saatlik uykuylayım gözlerim kapanıp duruyor=)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ben akşam yedim ama biliodm bööle olucaımı şu anda bile acaip aç bi durumdayım..[signature][hline]The circle is now complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wuchstein Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Mayhem, 15 Haziran 2005 00:03 tarihinde demiş ki: istanbulda olsa idim gelicektim ancak bu sabah ne yazikki istanbul işi yattı benim. -hadi ordan lan. Mayhem ide aldım geliorm. Sonunda kaçıp gelebildi bursadan. saat 1gibi falan burda olur geldigi gibi ordayız. -dimi lan? -eet eet ordayız.[signature][hline]Acımasızca geçip giden zamandan geriye kalan sadece yalnızlıklar olur.. //Private //Private Design Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Son kadro : *AMO *Arden *Bivrip *B0nzi *Chuck ( +1 ) *Coder ( +2 ) *CusTodeM *CthuLhu *Desolator *Duke_Guybrush *Dregoth ( +2 ) *eagle_dnz *fastreload *freeedom *Grom_Hellscream *HymnOfSnuk *KenshinHimura *Mandoo *Mayhem *nindalf *Poibra *RedallHoor *SeNseii *Solonor ( +1 ) *Spidee *SpiritCrusher *Sturm *trgdy *ucanadam *UltraPsycho *Wuchstein *Venator *ZaugnaKhaldun *Zopik Bu listede olup da bizi Göztepe BP'de, Zaugna'nın ekibini Kadıköy'de veya hepimizi birden Pizza Hut'da yakalayan arakdaşlar buyursunlar gelsinler. Buluşmadan sonra gelmeyenleri burada ifşa edeceğim =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan [Bu mesaj Spidee tarafından 16 Haziran 2005 09:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ifşa etmekle kalmayalım , imha edelim ayrıca :P[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 39 kişi!?!!!!! Ohannesburger, gözüm korktu şimdiden[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wuchstein Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ben niye yokummmmmmmmmmmmmm[signature][hline]Acımasızca geçip giden zamandan geriye kalan sadece yalnızlıklar olur.. //Private //Private Design Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Eheh pardon.. Ekledim..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 40 kişi olduk öeh :) bende +lı olmak istiyom ne ki o?[signature][hline]Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wuchstein Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ehehe saol cunku pizzalarinizi somurmeye baslayinca kim bu adam listede yoktu demenizi istemem[signature][hline]Acımasızca geçip giden zamandan geriye kalan sadece yalnızlıklar olur.. //Private //Private Design Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wuchstein Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: fastreload, 16 Haziran 2005 09:10 tarihinde demiş ki: 40 kişi olduk öeh :) bende +lı olmak istiyom ne ki o? yaninda getirecegin kisi olsagerek[signature][hline]Acımasızca geçip giden zamandan geriye kalan sadece yalnızlıklar olur.. //Private //Private Design Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 korkuyorum gençler ben, bu kadar kişi satmayacak yani, pati tarihinin en büyük buluşmalarından birini yapıcaz be burda, tarih yazıyoruz=)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Ya o listede Mandoo'nun ilk topicinden kalan "Ben gelirim" dedikten sonra ortadan kaybolan insanlar da var. Siz bakmayın o listenin öyle olduğuna. Ordan kafadan bi 5-10 kişi çıkarın, kalanlar gelir..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Ayrıca "Gelma ihtimalim var" diyenler de var o listede, öyle diyenlerin çoğu gelmeyecek tahminimce..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 kaç kişiyiz yani[signature][hline]Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 30 - 35 kişi falanız..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Tamam beyler Foto isteyen Arkadasa Yolluyoruz.Biz denemeDuruşu bile yaptık aynen boyle beklıcez Bp Önünde.. Edit = AŞŞAGIDA BECERDİM SONUNDA :utaniem: [signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! [Bu mesaj muratty tarafından 16 Haziran 2005 09:37 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj muratty tarafından 16 Haziran 2005 09:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj muratty tarafından 16 Haziran 2005 09:41 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj muratty tarafından 16 Haziran 2005 09:46 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj muratty tarafından 16 Haziran 2005 09:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 üstteki resimi şöyle alalım...[signature][hline]The circle is now complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 öyle düzeldi sanki=) gençler ben kaçtım, birazdan venator ile ardından da ultrapsycho ile buluşup kadıköye geçicem, hepinizi kucaklıyor ve de bekliyorum[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 la bi yapamadım Boyle Freeserversin ama başarıcam az sabır beyler :) Spoilerda resim off ne caba sonunda basardım [spo1=Ahanda Resim burda Tık plz][/spo] [signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!![Bu mesaj muratty tarafından 16 Haziran 2005 09:47 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj muratty tarafından 16 Haziran 2005 09:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wuchstein Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 geliorz hemde bursadan misafirle geliorz sizin pizzalara musallat olucam pişman olucaksınız ehe ehe eheoo[signature][hline]Acımasızca geçip giden zamandan geriye kalan sadece yalnızlıklar olur.. //Private //Private Design Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Bivrip, 16 Haziran 2005 09:38 tarihinde demiş ki: üstteki resimi şöyle alalım... Ehue bu güzeldi =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 imageshacka e atın resdmi[signature][hline]Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar