Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Of ya nasılsa geç açılır diye 2 saat bekledim. Sonra karşıma çoktan açılmış bi eclipse ve 15 dklık bi patch çıktı ya :([signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right Ama ama hangimiz aslında mason değiliz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Eee neyseki launchpadde doğru yazmıyomuş. Sadece bloodfin loadingde. Diğerleri offline.[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right Ama ama hangimiz aslında mason değiliz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bi sürede öle kalıcak gibi duruyor... ben jedi olucam serverlar ona hazırlanıyordur..[signature][hline]www.kemirgen.net DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki: bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Peki negibi özellikler kazandırıyor bu patch şu an çekiyorum kafeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: tunch, 15 Haziran 2005 17:07 tarihinde demiş ki: bi sürede öle kalıcak gibi duruyor... ben jedi olucam serverlar ona hazırlanıyordur.. çık git be[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bu publishle gelen en önemli özellikleri söylemek gerekirse: - token respec, son respec hakkımız - jedi ların lightsaber efektleri ile teras kasilerin special attack efektleri değiştirildi - pvp base lerindeki turret lar kalkıyo - jedi ların force run özelliği artık oyundaki sürekli koşma gibi açılıp kapanan sürekli bi özellik haline getirildi - üç yeni yaratık türü eklendi: bane back spider, murra blanca, painted spat. yaratıkların resimleri için: http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/loadNews/3151[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Artı bu üç elemandan trophy lootu çıkıyor ve bulması zor ender hayvanatlar.[signature][hline]Golge-i_Khan, 12 Haziran 2005 21:37 tarihinde demiş ki: küçükken voltranı izlerdim. Hep aklıma takılan kötülerin neden her bölüm yeni baştan bir robot yapmak yerine, 3 bölüm bekleyeyip 3 robot ile voltranı; alt ekmedikleriydi. bunu çok düşündüm ve su içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 pvp base lerde turret konmaması ilginç olacak ama yine herzamanki gibi lüzumsuz saçma sapan şeyleri değiştirmişler[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar