Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

asosyallik help :]

forgiver

Öne çıkan mesajlar

evet bende asosyalim, veya ev çocuğu aslında internet cocuğuda olabilir.
-bütün gün big. başında oturmayı seviyorum
-ark. batak oynamaya gidiyoruz sende gel deyince, ben internetten oynuyorum diye cevap veriyorum.
-insanlarla iletişim kurmadan direk forum alışkanlığıyla, sadece post atar gibi kısa konuşuyorum, sadece ihtiyacım olduğunda konuşuyorum, sanki çıkar ilişkisi var gibi hissediyorum
-boyun kasları zayıflıyor
-yazı kabiliyetim gelişiyor ama konuşmada sorunlar oluşuyor, tonlamada, etikli konuşmada vs.
-gine forum alışkanlığı ile bir konudan hiç alakasız başak bir konuya atliyorum.
-kendine güven eksikliği olabiliyor.
-göz göze konuşmada sorunlar var
-vede kızlar, güzel oldumu eziliyorum :]
-celeb resimleri vs.leri ile fazla haşir neşir olmaktan, yolda vs. giderken güzel kızlara bakıyorum,fantezi kuruyorum, abazan oluyorum

bazılarının çözümü var ama uygulamak zor geliyor, esas sorun sanırım iletişim kurmakta
veya ben istemiyorum, böyle daha kolay oluyor ama kurmak zorunda kalınca tıkanıyorsun.

biraz çekingenlikte var, atak olamıyorum,bununda etkisi var.

aslında şikayetçi değilim ama ilerde kötü olabilir.

biraz fikr alışverişinde bulunalım[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

bendede var aynı sorun
bazen kendini zorlayarak git dışarı çık gez arkadaşalrınla buluş mümkünse kız da olsun zaten aynı akfanız sanırım kız de gelirse pek geri çekilemzsin gitmek sitersin.
ama kızın yanında bi garp hissedersin konuşcak konu bulamazsın ama bu işler böle gelişiyo amam bence ne yap ne et tatilini bilgisyar başında geçirme

umarım bende başarrım[signature][hline]açımm açç
Msn adresim
karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.
Sosyal ağlarda paylaş

hiç bir şekilde yermeden saf meraklı bir insan olarak soruyorum.
yaş kaç?

olayı şöyle de düşünebilirsin, yaz başında bikinili insan gördüğünde uyum sorunu yaşarsın, hele ortamda üstsüz alman kaynamaktaysa sahilde saklanarak dolanman gerekir, ama bir haftadan sonra göz alıştığından sorun olmaz. sosyalleşmek, karşı cinsle muhabet etmek de (ne yazık ki) buna benziyor:-)[signature][hline]Borbag müslüman olduuuu. ve adını kaleidoscopic olarak değiştirdiiii.
Then I wake its kaleidoscopic mind...
bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

ya dışarda insanlarla ilişki kurabileceğin bişiler yap bence.bu arkdaşlarınla olablir yada arkdaşlar sıkıyor diyorsan ilgi çeken bir konu üzerine kursa git. zaten surekli evdesindir parada harcamıyorsundur. kastırmaz kursun ucreti. yine olmadı dersen part time bi iş bul yada durumuna gore full time bi iş bul. tabiki insan ilişkilerinin ön planda olmasına dikkat et vericekleri paraya değil. ne bilim benim aklıma gelenler bunlar[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

iki bira ile benimde cenem durmuyor aklıma ne geliyorsa anlatıyorum ya banane de diyemiyor arkadaslarım.

sonra yas da fazla değil içme sen dicem banane flm neyse

ilerdeki planları arasında
gunun 10 saat i ni bilgisayar basında gecirmeyi planlayıp sürekli kod yazan biri olacak olan benden sana tavsiye

eger yetenegin sadece forumlara yazı yazmak vs değilse bilgisayar konusunda iyi isen kendini geliştir. ne kadar dışarı cıkmak iyi olsada hepsi fani şeyler evde program yazmak kadar güzel bişi yok.

ama yetenek değil benimkisi sırf zaman öldürmek diyorsan bas suan makinenin tusuna çık dısarı arkadaslarını ara saat onemsiz yer onemsiz onemli olan birileri ile takılmaktır. konusmasanda olur dinleye dinleye konusmayı da ögreniriz.

Sunu unutma

Yer yüzünde en zeki hayvan biziz. Her şeyi ögrenip her şeyi yapabilir. Gerekirse en kral sosyal tip oluruz gerekirse mafya oluruz racon keseriz. :p

ARKADASLAR SARHOS 'um kusra bakmayın :p[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği
Uye No : 00000000001

Chaos Tasarım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sacros, 13 Haziran 2005 22:09 tarihinde demiş ki:
rahatla önce bi, gerisi gelir... kasma kendini ben asosyalim diye

+1
yok abi asosyal fln deilsin.. ama yapman gereken bazı şeyler var.. mesela
arkadaşların var mı? var.. çağırıyolar mı seni? çağırıyolar..
git abi o zaman.. iyi gelecek ;)[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!?

[b]DeSo[b] Was Here!!!
Sosyal ağlarda paylaş

bnde hayvan gibi bilgisayar başında geçiriyorum zamanımı ama problem olmuyor yni bnce karakter meselesi çekingensen çekingensindir bunu ne sen ne de başkası değiştirebilir,bunun bir formulü fln yk.

ama tavsiye istersen bnce ilgi alanlarını bul ve onlar üzerinde yoğunlaş örnek müzik,müzikle herşey önüne gelir,çevreyse çevre,eğlenceyse eğlence,kızsa kız...

o yüzden bunun gbi çok örnek var,hani ben böyleyim ben şöyleyim demekle olmuyor herşey senin içnde başlar ve biter..Zevk aldığn şeyi yap ayrıca kasma yni asosyalsen öylesin sonuçta bilgisayardan daha çok zevk alıyorsan çıkıp kız peşinde koşma senin hayatın sonuçta,sonunda pişmanlık yaşamıyorsan sorunun olmuyorsa problem yk hayatını yaşa...[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Sosyal ağlarda paylaş

dışarısı seni açmamıştır ondan kasıp çıkmıyosundur. kafa dengi yeni birileriyle tanışınca açılıyosun zaten.
zorlanıyorsan zorla at kendini dışarı, çünkü bunun arkası gelmeyebiliyor, bi bakıyorsun iki lafı biraraya getiremeyen bi adam olup çıkmışın:) ve naparsan yap insanlıkla iletişim kurmak için eninde sonunda konuşman gerekecek, o yüzden pratiğe başlasan iyi olur:-)[signature][hline]Borbag müslüman olduuuu. ve adını kaleidoscopic olarak değiştirdiiii.
Then I wake its kaleidoscopic mind...
bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

biraz çeki düzen ver kendine... kılık kıyafetine önem ver bak kendine (bilmiyorum yapıyormusun, yapıyorsan yapmaya devam et)... spora başla... yavaş yavaş daha gençsin şimdi düzeltirsen düzelir sonrası için kötü olur[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,
tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki
tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu

Sosyal ağlarda paylaş

bi spor klübüne üye ol arkadaş edinirsin.. düzenli spora başla iyi bi yaz tatili geçir güney sahillerine in .. clublerde sabahla bi kaç gece dışarıda sabahla .. sonra istanbula dön spora devam et bi enstrüman çalmaya başla .. müzilk türlerine ilgi duy ama dışarı bunu belli etme .. giyimine özen göster alış veriş için arada bi rdışarı çık.. yanlızda olsan haftada bi kez sırf insdanları izlemek için taksime git kafelerde yanlız başına bi dergi oku kitapçıkları sahafları .. retrospektif sergileri galerileri gez(özellikle hala devam ediyosa ilhan komanın retrospektifi çok ilginç) taksimde fotoğraf falan çek kendi başına anlatacak hikayelerin çoğalsın .. insanlarla ilişki kıurarken insanların sana olan tavırları üzertinde fazla durma düşünmeden akına geleni yap .. bi kaç hatunun msnini al onlarla yakın arkadaş onların arkadaşlarıyla arkadaş ol arkadaşlarının arkadaşlarıyla arkadaş ol[signature][hline]~o O
COMFORTABLY NUMB
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deep-Night, 13 Haziran 2005 21:10 tarihinde demiş ki:
6 ay bilgisayarı kaldır hayatın tamamen değişecek. (söz veriyorum)

bilgisayarı kaldır ilk hafta hayatın değişecek ben daha iddealıyım ilk ay sonunda 12 yeni arkadaşın (en az) olacak, 1.5 ay sonunda kız arkadaşın olacak 3. ayda sevgilini aldatabilecek duruma bile gelebilirsin.
3. ayın sonunda koy bilgisayarı önüne ikisine birden krallar gibi yetişebileceksin...
Söz veriyorum bende....[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük
Lominadze|News| Blog
Mail|MSN [email protected]|

Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...