Vipercum Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Bazi garip oreler var ve bunları mining trainer öğretmiyor(eritmeyi). Thottbot a baktım ve recipe ile ilgili bişey yazmadi.Acaba geniş bir bilgi verebilkecek olan varsa bu konular hakkında sevinirim. Recipiler hakkında bilgi istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 BRD de MC e girerken solda bir forge var dark iron ore sadece orda ingot a donusturulebiliyor diye biliyorum ama nerden teachledigini bilmiyorum buyuk ihtimal o factiondaki tipler teachliyodur.. neydi thorium brotherhood mu ne :P[signature][hline]c3(p0) <42 Gnome Warlock> Absolution <60 Human Priest> Nutiara <52 Undead Rogue> Mae <49 Night Elf Hunter> Nefastus <49 Tauren Shaman> ve daha bir cogu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 BRD nin içindeki npc 'nin eritmeyi öğretmesi lazım , zaten eritip işleyebileceğin tek yer yine BRD =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Dark iron eritmek için ayrıca bi quest var.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar