bilgehan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 selam arkadaslar ben minoc da bi madeni jail gibi event vercektim map scp yi actim buldum madeni oraya events=r_jaildeyim yazdim ancak olmadi yani adam stuck falan cekip gidebiliyor buyu atıyor karl ort por oluyor bunu nasil onleyebilirim bastan mi event yazcam yazcaksam rune book u acamamasini vs nasil onleyecem saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Region ayarlarından yaptıgın yerlerin koordinatlrı Anti-Magic Yapacaksın[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 veya oraya bir event ver ondan sonra rune book dclick in altına o event varmı diye kontrol ettir(isevent) stuck menu buttonunada kontrol ettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
humanoid_ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 kullandıgın stuck sistemi jail eventsini degilde jail itemini kontrol ediyor olabilir. Bu nedenle eventsi kontrol ettir. Rune book da dclick triggerinin altına events varsa actırtma on=@dclick if () src.sysmessage Madende Rune Book kullanamazsiniz endif return 1 bunu stuck buttonuna da kontrol ettirerek stuck dialogunu acma yasagını koyabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar