arcane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 XP'ye geçtiğin gün aşağıdaki resimde gözüken menünün normalde olması gereken öbür kısmını nasıl olduğunu bilmediğim bir şekilde uçurdum.Geri getirmeliyim :)[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more trick of yours and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 hostta bir sorun var sanırım resim çıkmadı[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more trick of yours and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Ne demek istediğini tam anlayamadım.Ama eğer masaüstündeki çubukta hata yapmışsan başlat a sağ tıklayarak çıkan menüden gereken görünüm ayarlarını yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 hayır o değil ctrl alt del ile çıkan menünün kenarları yok resim çıkmıo anlamadığım bi nedenden dolayı.. sizde çıkıyor mu ?[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more trick of yours and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 olmadı repair yap xp yi genelde her türlü sorunu çözüyor. bu arada arcane resim gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 yok çıkmıyo[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 resmin url sini başka bir ie ye paste ettim gene çıkmadı. sitede bir sorun var. Başka bir yere koy resmi[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 ya benim xp'de herşey tamam ie'de scroll yaparken takılıyo. adjust visual settings falan herseye baktim ama o düzelmedi...[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: Gallant, 19 June 2003 12:20 tarihinde demiş ki: olmadı repair yap xp yi genelde her türlü sorunu çözüyor. bu arada arcane resim gözükmüyor. resmin gözükmediğinin farkındayım kendi siteme koyuyorum nedense çıkmıyor çözemedim o repair olayı nerde ?[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more trick of yours and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Sistem yoneticisinin kenarlarinin cikmamasi ilginc bir durum. Bence gidip yeni bir xp al ve kur :)[hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 XP cdsini taktığın zaman çıkan seçeneklerde olması gerek repair olayının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 [hline]Gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 hay çıldırcam niye çıkmıo bu resim[hline]Gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 deneme no:3[hline]Gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 *! kafasını duvarlara vurur*[hline]Gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 LoL arcane. Resimle uğraşacağına sorunla uğraşsan çözmüştün. :-p Pek önemli bir sorun değil aslında ama temalarla oynıyarak belki çözebilirsin. Bir iki tema değiştirip sonra eski temana dönersin. Bir ihtimal oda döner. ;)[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 tema ayarı falan nerde hiç bilmiyorum xp ye geçeli çok olmadı xp özürlüyüm hiç te karıştırmadım nerede ne varmış diye bakmadım bi menüye girmem için bi sorun çıkması gerekio eheh yoksa bakmıyorum bilgisayarı aç oyun kısayoluna çift tık icq explorer çift tık böyle geçti..[hline]Gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Temaları desktop'a sağ klikleyip oradan Appereance (görünüm) sekmesinden ulaşırsın. edit: Temaları değil temalara olacaktı :) [hline]In God I Trust For Rest I Just Test [Bu mesaj GE-TA tarafından 20 June 2003 02:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 görünüm yok özellikler var orada :) Rogue birazdan koyacak resmi (ben beceremedim lol) acaba arcane in sorunu nedir ? az sonra.. arcane , donamın bölümüne heyecan katan forum user[hline]Gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 arcane'in ekran görüntüsü:[Bu mesaj RogueNoir tarafından 20 June 2003 03:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: arcane, 20 June 2003 03:09 tarihinde demiş ki: görünüm yok özellikler var orada :) Rogue birazdan koyacak resmi (ben beceremedim lol) acaba arcane in sorunu nedir ? az sonra.. arcane , donamın bölümüne heyecan katan forum user[hline]Gone... Pardon ya özelliklerden sonra görünüm yada appearance. Uyy yatsam iyi olacak. * saate bakar *[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 madem resmi koydum bide çözümle ilgili öneri getiriyim, bi alakası varmı bilmiyorum ama denenebilir: my computer -> sağ click -> properties -> advanced tab'ı -> performance da böyle görüntülerle ilgili ince ayarlar var performansı arttırmak için, onları bi kurcala istersen[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Hmm sorunun daha farklı gibi. Neyse sadece bir öneriydi benimki. :)[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 ama yok ya menu falan da çıkmamış, bu başka bi sorun görünüm ayarlarıyla ilgili gibi durmuyo bence windows kafasına göre yapmış bunu, çözüm repair gibi duruyo.. xp cd'sini takınca autorun menusünde repair gibi bişey olması lazım[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Ghaldszar sayesinde çözüldü ctrl - tab ile networking e (yerel ağ) geçiyorsunuz sonra ekrana çift tıklıyorsunuz eski haline dönüyor[hline]Gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar