vimpir Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 http://www.6CashDaily.com/?ref=6462 buyrun burdan yakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bwahaha netbux kazık attı iyiki doldurmamamıışm formu[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 www.6CashDaily.com/?ref=6462 gel cidden saglam 1 yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 netbuxtan paranızı alamadınız mı yani şimdi?? kolpa mıymış?[signature][hline] [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 kolpa deil site göçtü. ben hala alıcam diyorum paramı... stormpay e bi bakayım belki yatmıştır.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 fistan sen haber ver de.. ona göre bende belki girerim bu işe.. bu arada ne zaman alacaksın sen paranı?[signature][hline] [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: vimpir, 08 Haziran 2005 19:57 tarihinde demiş ki: www.6CashDaily.com/?ref=6462 gel cidden saglam 1 yer burdan hesabina para yatan eleman taniyorum, tanistim daha dogrusu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Yurdum insanı doymadınız mı saadet zincirlerine? Netbuxscam[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... ..............Fenerbahçe Cumhuriyeti............... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 para kazanan var mı ?[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 evet beyler, yalan olduysa yalan oldu fln diyin de bi şekilde haber verin.. ne zaman alacaksınız paranızı?[signature][hline] [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ben biliyordum zatne yalan olcağını, bırakmıştım önceden, fistan da alamayacak parasını, şom ağızlılık etmiim ama zor gibi walla inşallah alırsın, biz de gireriz ardından işe[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 beyler imzama tiklayin gercekten yatiyor para[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 para yatıyorsa abanacağım , alan söylesin...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ya arkadasim aldi diom ss yollarim istersen yarin, tikla imzama takil iste 10dk ni almiyo ne kaybedersin hepsinden daha iyi getirisi netbux gibi degil daha hic gocmedi[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 netbux patladımı?[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Ben 3 gün uğraştım, sonra bıraktım, yollayacakları çekin kağıdı çekin değerinden daha pahalıdır muhtemelen =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 netbux yalan oldu imzama gelin :D suan "Final balance owed this month: $4.68" gunde 10dk mi ayiriyorum oda kendi autosurf zaten yaptiginiz bisi yok.[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amadeus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 acaba bu web sitelerinin kazancı ne ya bir araştırsak millete para dağıtabildiklerine göre dehşet gelirleri olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bugunkude bitti suan "Final balance owed this month: $5.04"[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Netbux is dead... I, along with others who maintain Netbux decided to discontinue the service for several reasons. First off, if you ever purchased referrals, you should be able to get your money back by filing a claim through PayPal or StormPay. Both of the accounts are frozen so we cannot generate a refund for you. However, I've noticed that a few have contacted StormPay and they have stated that there are no funds in the Netbux StormPay account. This is not true because before it was suspended/frozen, there were thousands. I haven't been able to withdrawal any funds in weeks because you cannot withdrawal funds if you have a dispute on your account from someone who purchased from you. And there was always at least one dispute on the account at all times. Honestly, I believe they froze the account because of way too many disputes and they probably didn't want to keep up with the referral payments that the account was earning (which was over 15,000 referrals). My phone is set to "do not disturb" until I am able to get it changed. If you call, it forwards to voicemail and then your message is erased at the end of the day without even listening to it. I'm sorry that I cannot talk with you, but I am simply way too busy with other internet projects. The few days before I put up the "under construction" notice, the server was not under another dos attack like some of you may be thinking. It was actually overloaded with real requests. Simply put, Netbux got too popular, too fast. And I had just made a deal with the host about adding another server with some load balancing hardware but I was inadvertently screwed by them as well. Netbux.org now forwards to Searchoodles.com until I can figure out what to do with it. Re-make a new netbux with new visions and a better structure? No, I don't think so. I think I will build on the idea of combining the big search engines out there into some sort of service that people may find to be helpful. If you think that I've benefited from this whole program at all, you're wrong. 95% of the funds earned through Netbux were either frozen through PayPal (over $30,000) or StormPay (over $10,000) or they were paid out to the members who were lucky enough to get a payment throughout all the ongoing chaos we were under. If you look at the bright side, Netbux sparked a new revolution of earning money online. With all the new services like Netbux that have sprouted and all the new services that derived from a similar Netbux structure all seem to have promise. Also, let's be honest... This fine community (gptresources.com) wouldn't be thriving like it is without Netbux in the first place. If you have some ideas for searchoodles.com and possibly what it can be turned into, e-mail [email protected] and I will be happy to exchange thoughts. Bu arada, böyle dandik ne idüü belirsiz firmalar değil de daha ciddi firmaları arasın bulsun biri böle 1-2 hafta felan harcasın bu işe... biz de onu referans gösterip girelim hep birlikte sarılalım işe. Kendisi bir halt yapmasın, bizim sayemizde para kazansın... Ben yapardım ama ciddi çok yoğunum. Siz çoğunuz tatildesiniz işiniz ne...[signature][hline]Morotetori Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 valla iyi bakının adamalar sizden para koparmasında[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ulan para mara gelmedi uğraştığımızla kaldık[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 sonuç olarak netbux YALAN OLDU :D kolpa ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar