-NeoN- Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Arkadaşlar Ayda 24 Dolar Kazanmaya Ne Dersiniz? http://netbux.org/?r=240598 adresine tıklayarak benim referansım ile siteye üye oluyorsunuz. Şimdi olay şöle işliyor siteye login olup yaptıgınız her arama başına 0.02 $ kazanıyorsunuz. Gün içinde 40 arama yapma hakkınız war buda gün 0.8$ eder buda ayda 24$ demektir. Şimdi arama yaptığınızda üstte bannerler göreceksiniz orada bi sayaç 10 dan geriye sayıyor o durup $$$ oldugunuzda netbux hesabınıza para eklenmiş demektir. Hemde kredi kartı olmayanlar icin adrese cek yokllanıyor bu cek turkiyede is bankalari ve akbankda bozdurulabiliyor.. Vede boyle bir kolaylık var altta verdiğim linkten programı indirin siteye explorer ile login olun programı çalıştırın o sizin yerinize arama yapsın 40 dan geriye saysın... http://xthost.info/turksauron/Netbux_Setup.exe Alıntıdır - 666[signature][hline]Tikla bakim Neon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 kim istemez?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NeoN- Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 uye ol ozaman ne diyim :)[signature][hline]Tikla bakim Neon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 AYRINTILI AÇIKLAMA 1-önemli not= back to netbux sol köşedeki ne tıklamazsanız ve aramaya ordan devam ederseniz para gelmiyor Çok Mutlu 2-üye olurken gmail kullanın...Diğer maillerde sorun yaratıyor.. LÜTFEN PARA KAZANMAK ISTEMIYORSANIZ ASAGIDAKI BILGILERI OKUMAYIN Arkadaslar internetten kolay para kazanmanın en kolay yönü NETBUX Bu sistem daha çok Amerika da gelişmiş ama Avrupa ve Türkiye'ye de ödeme yapılıyor Nasıl çalısır bu sistem ? Sadece Google daymiş gibi arama yapıyorsunuz. Evet yanlış duymadınız. Sadece ekranın yukarısında bir reklam olacak okacar gerisi aynen Google daymış sınız gibi Arama başına 2 cent alıyorsunuz ve günde 40 arama yapabiliyorsunuz, yani günde 80 cent kazanıyorsunuz. Yani her gün arama yaparsiniz, ayda 24 dollar cebinizde. Artı baskalarını da yazdırırsanız, yazdırdıgınız kisi ne kadar kazanıyorsa siz de okadar kazanıyorsunuz. Yani 10 kişi yazdırdıysanız bu ayda 240 dollar olabiliyor. -------- Ödemeler her ayın 15 inde yapılıyor -------- Fena degil dimi ? Eh daha ne bekliyorsunuz. Hemen yazilin ---> Burdan NETBUX'E yazıl --> Bu sisteme yazılmak için Paypal.com dan bedava hesap açtırmalısınız süper birşey yani hemen üye olun... ============================================== Sanal Bankanız "Paypal" Paypal nedir? Paypal, kredi kartı kullanmadan, internet üzerinden güvenli alışveriş yapmanızı ya da istediğiniz kişiye sadece bir e-mail adresi aracılığıyla para yollayabilmenizi sağlayan bir nevi online bankacılık sistemidir. Sistem nasıl çalışıyor? Paypal Belçika, Almanya, Avusturya, Fransa, İsviçre, İngiltere ve Amerika Birleşik Devletleri’nde yerel web siteleri bulundurarak bu ülkelerde sorunsuz çalışıyorsa da Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 37 ülkedeki kişiler tarafından belli kısıtlamalarla kullanılabiliyor. Burada dikkat edilmesi gereken nokta, Türkiye’nin de dahil olduğu bir grup ülkede bulunan yerel bir banka hesabına ödeme yapılamaması. Paypal ile Amerikan Doları ve Yen gibi birden çok para birimini kullanarak ödeme alabilir veya yapabilirsiniz. Bu para birimleri arasındaki değişimleri Paypal otomatik olarak yaptığı için parite gibi detaylarla uğraşmanız gerekmiyor. Tabii bu işlemler için belirli bir ücret alınıyor. Gelin isterseniz üye olarak Paypal’a ilk adımımızı atalım. Paypal üyelik işlemleri www.paypal.com adresine girdikten sonra sol üst kısımda bulunan Sign Up linkine tıklayın. Açılacak ilk sayfada öncelikle hesap türünüzü belirlemeniz gerekiyor. Bu hesap türleri Personal ve Business olarak ikiye ayrılsa da, Personal hesap türü daha sonra Premium hale getirilebiliyor. Personal hesap türü kişisel kullanım için tasarlanmış olup, internet üzerinden ürün alımında kullanılabiliyor ve bunu e-mail adreslerini kullanarak yapıyor. Eğer aynı zamanda e-mail yoluyla veya kredi kartları ile para almak isterseniz bu durumda Premium Account türüne geçiş yapmanız gerekiyor. Eğer işiniz için tüm alım-satım işlemlerinde Paypal kullanmak isterseniz bu durumda Business seçimi yapmanız gerekiyor. Biz başlangıç olarak Personal hesap türünü seçiyoruz ve bunun yanında bulunan listeden de Turkey seçimini yapıyoruz. Daha sonra Continue düğmesine basarak bir sonraki sayfaya geçiyoruz. Bu ekranda isim adres bilgilerini doldurup tercihen bedava olmayan e-mail adresimizi ve Paypal için belirlediğimiz şifreyi yazıyoruz. Daha sonra şifre kaybı gibi durumlarda gerekli olan iki gizli soruyu seçip cevaplarını yazıyoruz. Hesabımızın Premium olup olmamasını istemediğimize karar vereceğimiz soruya Yes ve No olarak cevap veriyoruz. Eğer bu seçime Yes cevabı verirseniz para yollamak halen bedava iken para alma durumunda belirli oranlarda kesinti yapılacağını söylememiz gerekiyor. Bunlarla ilgili detaylı bilgileri Learn More linkine tıklayarak öğrenebilirsiniz. Ardından Paypal kullanıcı sözleşmesin onay vermek için Yes seçimini yapıyor ve yine sözleşmenin anlaşılıp anlaşılmadığına dair soruya da Yes cevabını veriyoruz. Daha sonra Sign Up düğmesine basarak bir sonraki aşamaya geçiyoruz. Bu sayfada Paypal ile para yollayabilmeniz için gerekli olan kredi kartı bilgilerini giriyoruz. Dilerseniz Cancel düğmesine basarak bu işleminizi sonraya erteleyebilirsiniz. Bu işlemleri bitirdikten sonra e-mail adresinize gelen linke tıklayarak hesabınızı aktif hale getirebilirsiniz. Bu işlem de tamamlandıktan sonra artık Paypal üyesi oluyorsunuz. Genel Paypal kullanımı Aktivasyon işleminden sonra göreceğiniz gibi My Account bölümü altında hesabınızın detaylarına ulaşabiliyorsunuz. Gelin isterseniz bu bölümleri tek tek inceleyelim. Overview Bu bölümden hesabınıza genel bir bakış yapabilirsiniz. Eğer hesabınıza bir kredi kartı eklemediyseniz, ekranın sol bölümünde bulunan Add Credit Card linkine tıklayarak kredi kartı eklemesi yapabilirsiniz. Yine ekranın solunda bulunan Upgrade Account linkine tıklayarak hesabınızı genişletebilirsiniz. Add funds Daha çok ABD’de banka hesapları bulunan kullanıcılar için tasarlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Geçiniz[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 üye olmak la kasamıcam.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 bundan sitenin ne çıkarı var ? ben olayı çözemedim :) direk para vermesi bana tuaf geldi...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Benim alıntı olarak yazdığım yazımı okursanız orda yazması lazım nedeni.Googleye rakip filan olmak için sanırım :)[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 niyese bana bu tur seyler inandirici gelmiyo.Kaldiki simdiye kadar para alaninida gormedim :D[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ya ben para alan tanıomda banada inandırıcı gelmio (benim ark para aldı ama o başkaşeylerden para almıştı , tam olarak bu deildi)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Once para sora hizmet[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 alın abi burdan üye olun ben çok fakirim :( http://netbux.org/?r=241178 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 program çalışmıyo bi kerem. kendi çapında egleniyo site tınlamıyo bunu hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Valla ben şansımı deniyorum, tutarsa havadan 24 dolar kazanırım sonuçta =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 sıpaydi denesin, o yan basmazsa denerim ben de :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 25 olsa denerdim =([signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 John sen beni referans göstererek arama yap, ben sana o 1 doları veririm =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ne ariyorsun peki ? kotu seyler arayinca para düsüyor mu :horace:[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Ben forumlarda gezerken milletin nicklerini c/p yapıp aratıyorum, hem forumu gezmeme engel olmuyor, hem para kazanıyorum, en güzeli =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan [Bu mesaj Spidee tarafından 25 Mayıs 2005 11:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 beyler imzama gelin..[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Yarında çıkıp birisi sedoyu anlatırsa burda çok gülerim :)[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Site:CepArsivi.Com Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 spedia vardı bide böle. ya cidden kazandırıyosa söleyin :b kendinize saklamayın lan[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Yeto bi ara demişki: Taşları çakılları yuruturuz ama gene yaptırmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 bende üyeydim bir heves girdim. birşey kazanılabileceğini sanmıyorum ondan bıraktım olayı .. donanımhaberden bazıları 75 doları geçmiş ama halen bişey alabilen yok ne ilginç ::::DDD[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Evet gerçekten parayı veriyor diye biliyorum bende her ne kadar üyeliğim olmasada[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 abi denesenizde sonuçları buraya yazsanız? :-)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar