OttomaN_Warrior Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Tamam biliorum bir suru konu acıldı fakat ftp adresinden butun patch leri kendim indirdim sırayla kurdum oyunu silip 5 6 defa denedim gene olmadı halanda data hatası verior server.ini den versiyonu 1308 de yaptım gene olmadı ne yapmam gerekior DataNpc_Shot DataDisguiseRing DataItem_Ext DataWeb_Adress bu 4 hatayı verior bunlar icin bi bilginiz varsa yardımcı olursanız Sevinirim[signature][hline]
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 oyunun versiyonunnu değiştirmeyi unutmuşsun :) yeni patch yüklediğinde ayarların bi data dosyası var orada yeni versiyonu yazacan şuan yurttayım dosyıyyı hatırlamıyorum sen bi bak olmazsa yarın söylerim[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil
OttomaN_Warrior Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 o Dosya KnighOnline klasoru icindekilerin hepsine baktım yoksa dier klasorler icindemi onlar baya bi fazla dosya olmadı yarı gireriz napalım saolasın...[signature][hline]
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ya bi tane data dosyası wordpadle açıyosun içinde oyun hakkında bilgiler var işte optionsun datası o optionsdan değiştirmeyi dene olmadı yarını bekle :)[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil
OttomaN_Warrior Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Option dosyasınıda denedim onun icinde Version yazmıor neyse yarını beklicez[signature][hline]
OttomaN_Warrior Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Hala bi cozum bulamadım 3 gundur ugrasıorum bi yardım edin....[signature][hline]
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Dur daha. Yarınlar bitmez :D :)[signature][hline]Name: CaNNi lvl: 55++ Class: Rogue-Assassin Clan: SlaShTown Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 oww ingilizce patch mi sorun çıkarıyor senin anlamadım oyun hata vermemeli? [Bu mesaj hangman tarafından 16 Haziran 2005 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj hangman tarafından 16 Haziran 2005 17:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar