KhaldoR Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bu 10 günlük acc bittiğinde oyuna devam etmek için illa box almamız mı lazım arkadaşlar? yoksam para vermeye devam etsek yetiomu nedir? Birde bişi daha Burning Legion da oynuyorum 4 mayısta başladım oyuna ve biri KhaldoR nikini almış bu nik benim kendi ürettiğim bişi ve sadece paticikte biliniodu o yüzden Kholdar olarak oynamaktayım kimdir bu dostumuz bilen eden warsa sadece sölesin bizden mi alan onu bileyim fecii sinir yaptım kızmiicam söz :)[signature][hline]Hmm... Insignificant! || MsN || IcQ || CommenT || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Evet, devam edebilmek için illaki box alıp üstündeki cd-key i girmen gerekiyor, aylık ücret ödeyip devam etmek gibi bir şansın yok. Khaldor o kadar da orjinal değilmiş :) Başkalarının da aklına gelmiş olabilir, normaldir. İlla bu forumda olmasına gerek yok[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar