vav_heroin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Son aldığım 10 oyunda yaklaşık bu hatayı veriyor yüklerken data3.cab yazıyor ve iptalleniyor kopya 10 oyunda bozuk mu çıktı ? hiç zannetmiyorum. Bir çözüm bilen vs. varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Şunu ekliyeyim tek cd li oyunlarda sorun olmuyor 2 ve üstünde hep bu saçma hata çıkıyor ölücem oyun oynayamaz oldum kopya.Bir yardım eli uzatın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Install Sheild programın zarar görmüş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Kopya cdmi ?[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 muhtemelen aldıgın oyun kopya dimi? cevap evet galiba sebebinin soleyeyim cd in bozuk.git yenisini al bende kopya almıstım.aynı hatayı veriyodu.Bşaka yerden al duzelir[signature][hline]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Tamam iyi diyorsun abi git yenisini alda bak sana şöyle özetliyeceğim. İlk starwars battle fieldi aldım verdi hatayı değiştirdim başka yerden starwars republic commandos u aldım ondada aynı hata sonra dedim acaba star wars serisinden mi başka bi oyun aldım 3 cd ondada aynı hata. En son bugün beşiktaştan aldım 2 cd playboy the mansion ondada aynı hatayı verdi 5-6 cd aldım 3 farklı mekandan aynı hata tek cd oyunda bişey olmuyorda bu ne a.k ayar oldum yaw nedir bunun sırrı xp hatasımı oyun hatasımı başka bişeymi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 CD rom da olabilir sorun yada Xp yi baştan kur.Başka PC de denedinmi?[signature][hline]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 aldığın yerin cdleri bozuktur ama büyük ihtimal yeni bi cdrom al.[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar