vav_heroin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Son aldığım 10 oyunda yaklaşık bu hatayı veriyor yüklerken data3.cab yazıyor ve iptalleniyor kopya 10 oyunda bozuk mu çıktı ? hiç zannetmiyorum. Bir çözüm bilen vs. varmı?
vav_heroin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Şunu ekliyeyim tek cd li oyunlarda sorun olmuyor 2 ve üstünde hep bu saçma hata çıkıyor ölücem oyun oynayamaz oldum kopya.Bir yardım eli uzatın
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Install Sheild programın zarar görmüş olabilir
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Kopya cdmi ?[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 muhtemelen aldıgın oyun kopya dimi? cevap evet galiba sebebinin soleyeyim cd in bozuk.git yenisini al bende kopya almıstım.aynı hatayı veriyodu.Bşaka yerden al duzelir[signature][hline]-
vav_heroin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Tamam iyi diyorsun abi git yenisini alda bak sana şöyle özetliyeceğim. İlk starwars battle fieldi aldım verdi hatayı değiştirdim başka yerden starwars republic commandos u aldım ondada aynı hata sonra dedim acaba star wars serisinden mi başka bi oyun aldım 3 cd ondada aynı hata. En son bugün beşiktaştan aldım 2 cd playboy the mansion ondada aynı hatayı verdi 5-6 cd aldım 3 farklı mekandan aynı hata tek cd oyunda bişey olmuyorda bu ne a.k ayar oldum yaw nedir bunun sırrı xp hatasımı oyun hatasımı başka bişeymi
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 CD rom da olabilir sorun yada Xp yi baştan kur.Başka PC de denedinmi?[signature][hline]-
Dux Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 aldığın yerin cdleri bozuktur ama büyük ihtimal yeni bi cdrom al.[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman
Öne çıkan mesajlar