Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acil yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar yaz okuluna kayıt yaptırıcam ancak yarın bursaya gidemem benim yerime bursadaki bir arkadaşım öğrenci işlerine gidip kayıt yaptırıcak benim adıma.

Yanlız öğrenci işleri şefini birazdan arayıp iyi bir yalan atmam gerekiyor.

ben şöyle diyeceğim ama destekli sallamam gerek

[kayıt yarın yaptırmam gerek son gün]

17 Haziran Cuma günü mahkemem var mutlaka gitmem gerek polis eve 2 kere kağıt göndermiş gitmezsem polis götürecekmiş.yarın benim yerime arkadaşım kayıt yaptırabilirmi ?

şimdi burda düzeltmem gereken yerler var mahkemem derken bilmem ne bilmem ne mahkemesi demem gerek Asli ceza mahkemesi olur mu ? Kadıköy asli ceza mahkemesi desem ? birde polislerin eve gönderdiği kağıtların bir ismi varmı ? tutanak mıdır nedir destekli sallamam gerek adam anlamasın ?

1 saat sonra aramam gerek.[signature][hline]bla
dıkla sende aramıza gatıl...

Mesaj tarihi:
ya mahkeme fln dersen ne mahkemesi neden gidiyosun suclumusun hede die sorular sorarsa daha kotu sonuclar dogurabilir daha masum bişiler dusun bence bende kafa yorucam şimdi..[signature][hline]
Cmabridge Üinversitesi

Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei
hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre
olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz
olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl
kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
Hocam millet tatile gidiyor bilet bulamadım.[signature][hline]~®âi ~

blackchaos, 15 Haziran 2005 23:18 tarihinde demiş ki:
Git annene sor bakalım ayşenin zarı delindi
nasıl diktiricez diye?

Mesaj tarihi:
annemle konustum dogrusunu soyle dıyor

hocam ıstanbuldayım yarın benım yerıme arkadasım kayıt yaptırsa olurmu de dıye sor dedı.

ama dogrusunu soylersem adam dıyebılır gel ulan kaydın var ıst de ne yapıcan da dıyebılır oy oy[signature][hline]bla

Mesaj tarihi:
Kocaelinde okuyorum. Benim yaz okulu kaydımı bi arkadaş yaptı, herhangi bir problem de çıkarmadılar. Bence de bi sor, büyük ihtimalle bu kadar dert ettiğine deymeyecektir :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
doğrusunu söyle? arkadaşım gelirse benim açımdan daha kolay olur şu anda birtakım işlerim var falan dersen kabul edebilecek birşeyse eder niye etmesin :)[signature][hline]shinsetsu desu..
Mesaj tarihi:
Bak de ki, annem(bir akraba diyebilirsin yerine ama annem daha yumuşatıcıdır, şühesiz ki o affedendir..) bu aralar ciddi şekilde rahatsızlandı. Aslında yanında durmam gerekmiyor ama ailede onun ihtiyaçlarına karşılık verebilecek birisi yok. Babam çalışıyor, bi ihtiyacı ilacı tahlili olduğu zaman ben ilgilenmek zorunda kalıyorum. Mümkünse arkadşaım benim kayıdımı yapsa? Olur mu? Dersin..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv******
Mesaj tarihi:
ulan insanın işlerini zora sokmaktan başka hiç bi boka yaramıyorsunuz anasını satayım

yarın git bursadaki eve dağınık her taraf düzensiz hayat of of

ne olur hafta sonunuda istanbulda geçirsek

anlamaz ki

serefsiz herif ya

dikine gidin hep başka bi b.ka yaramıyosunuz arkadasım gelıcek alttarafı ımza atıcak benım yerıme bunun neyi sorun olucak ?[signature][hline]bla

Mesaj tarihi:
Gidecen ozman hayırlı yolculuklar sana.[signature][hline]~®âi ~

blackchaos, 15 Haziran 2005 23:18 tarihinde demiş ki:
Git annene sor bakalım ayşenin zarı delindi
nasıl diktiricez diye?

• Yeni Oluştur...