Mavi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 arkadaşlar yaz okuluna kayıt yaptırıcam ancak yarın bursaya gidemem benim yerime bursadaki bir arkadaşım öğrenci işlerine gidip kayıt yaptırıcak benim adıma. Yanlız öğrenci işleri şefini birazdan arayıp iyi bir yalan atmam gerekiyor. ben şöyle diyeceğim ama destekli sallamam gerek [kayıt yarın yaptırmam gerek son gün] 17 Haziran Cuma günü mahkemem var mutlaka gitmem gerek polis eve 2 kere kağıt göndermiş gitmezsem polis götürecekmiş.yarın benim yerime arkadaşım kayıt yaptırabilirmi ? şimdi burda düzeltmem gereken yerler var mahkemem derken bilmem ne bilmem ne mahkemesi demem gerek Asli ceza mahkemesi olur mu ? Kadıköy asli ceza mahkemesi desem ? birde polislerin eve gönderdiği kağıtların bir ismi varmı ? tutanak mıdır nedir destekli sallamam gerek adam anlamasın ? 1 saat sonra aramam gerek.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl...
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Kağıdı faksla diyebilir of off..[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl...
Arden Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 kendin soruyon kendin cevaplıyosun :)[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ya mahkeme fln dersen ne mahkemesi neden gidiyosun suclumusun hede die sorular sorarsa daha kotu sonuclar dogurabilir daha masum bişiler dusun bence bende kafa yorucam şimdi..[signature][hline] Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Chasten Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Hocam millet tatile gidiyor bilet bulamadım.[signature][hline]~®âi ~ blackchaos, 15 Haziran 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Git annene sor bakalım ayşenin zarı delindi nasıl diktiricez diye?
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 annemle konustum dogrusunu soyle dıyor hocam ıstanbuldayım yarın benım yerıme arkadasım kayıt yaptırsa olurmu de dıye sor dedı. ama dogrusunu soylersem adam dıyebılır gel ulan kaydın var ıst de ne yapıcan da dıyebılır oy oy[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl...
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Bilet bulamama olayı tutmaz bursada her saat başı otobüs var istanbuldan.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl...
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Kağıdı faksla derse, üstünde dosya numarası var. Görmenizi istemiyorum.. Eve yolladıkları kağıdın adıda celp kağıdı..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv******
axedice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Kocaelinde okuyorum. Benim yaz okulu kaydımı bi arkadaş yaptı, herhangi bir problem de çıkarmadılar. Bence de bi sor, büyük ihtimalle bu kadar dert ettiğine deymeyecektir :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Apache Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 doğrusunu söyle? arkadaşım gelirse benim açımdan daha kolay olur şu anda birtakım işlerim var falan dersen kabul edebilecek birşeyse eder niye etmesin :)[signature][hline]shinsetsu desu..
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 evet teşekkür ederim arıyorum şimdi büyük ihtimalle hafta sonunu bursada gecirmem gerekmeyecektir. umarım..[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl...
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 yalan atmana gerek yok ben gelemiyorum arkadas yaptircak kaydi de olay hallolur. bursada mayhem vardi sanirsam o yapar.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Bak de ki, annem(bir akraba diyebilirsin yerine ama annem daha yumuşatıcıdır, şühesiz ki o affedendir..) bu aralar ciddi şekilde rahatsızlandı. Aslında yanında durmam gerekmiyor ama ailede onun ihtiyaçlarına karşılık verebilecek birisi yok. Babam çalışıyor, bi ihtiyacı ilacı tahlili olduğu zaman ben ilgilenmek zorunda kalıyorum. Mümkünse arkadşaım benim kayıdımı yapsa? Olur mu? Dersin..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv******
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Off adi adam ya Ön kayıtta sorun olmaz kesin kayıtta öğrencinin kendisi gelicek dedi. allahım ya[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl...
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ulan insanın işlerini zora sokmaktan başka hiç bi boka yaramıyorsunuz anasını satayım yarın git bursadaki eve dağınık her taraf düzensiz hayat of of ne olur hafta sonunuda istanbulda geçirsek anlamaz ki serefsiz herif ya dikine gidin hep başka bi b.ka yaramıyosunuz arkadasım gelıcek alttarafı ımza atıcak benım yerıme bunun neyi sorun olucak ?[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl...
Chasten Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Gidecen ozman hayırlı yolculuklar sana.[signature][hline]~®âi ~ blackchaos, 15 Haziran 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Git annene sor bakalım ayşenin zarı delindi nasıl diktiricez diye?
Öne çıkan mesajlar