Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kuzgun??

dasaaa

Öne çıkan mesajlar

Biraz saçma gelicek belki ama hep kuzgun beslemek istemişimdir. Yapabileceğimden değil ama kuzgun beslemek yasalara göre suç mudur? Türkiye'de besleyen var mıdır? Kuzgun satan bir yer mevcut mudur? Ayrıca bende bu düşünceleri yeniden ortaya çıkartan 1 ve 2 no.lu sitelere bir göz atın isterseniz.[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle bir edit yapma gereği var sanıyorum (kişilerin zan altında kalmaması için)
Olayın ana başlangıç kaynağı bir tv haberidir. Haberde yaralanmış kuzgun -yaralı yaralı- salınmaya çalışılmaktadır. Haliyle uçamayan hayvan bir daha düşer ve otobüs tarafından ezilmekten son anda kurtulur. dasaaa nın bünye buna el vermez ve dolayısı ile bu şekilde zarar görmüş bir hayvana ulaşma, bakımını yapma imkanı varmı bunu araştırır. (Bulunan siteler bu araştırma sonucu bulunmuş siteler.) Mamafih önünde kötü büyük bir engel vardır. YASALAR! Bazı ülkelerin yasaları hasta veya sakat olsa bile vahşi hayvan kategorisine giren hayvanların evde bakılmasına ve veteriner tarafından bakım yapılmasına karşıdır.
İşte bu sebeplerden dolayı ben de Pati'ye sığındım: Var mı bi bildiğin diye. Konu hakkında Fistan ile görüşlerimizi ayrıca paylaştık.
Konu hakkında bilgisi olan varsa "hala" merakla bekliyorum... :)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 13 Haziran 2005 23:16 tarihinde demiş ki:
bir kedi'nin doğal ortamını söyleyebilirmisin bana?
kedi bir evcil hayvandır.

Evcilleştirilmiştir, hayvan diyorsun...[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
[b]>>>X+ Projéct web design<<<
Sosyal ağlarda paylaş

kuzgun satılmaz. besleyen var mıdır bilemiyorum pek sanmıyorum genelde ölümle özdeşleştirilir kuzgun. ama anlattığın gibi yaralı bir hayvan bulursun bakarsın iyileştirirsin bırakırsın sana gelirse gelir yoksa kafeste beslenmez! ama yasal bir da sorun olmaz..
kuzgun yerine papağan verelim sana! ya da güvercin![signature][hline]EvCiL ToPLisT

Sosyal ağlarda paylaş

Kedilerde bir zamanlar vahşidi hatta halen vahşi türleri doğal hayatta var..

Beslenebilecek bir hayvan kuzgun bence.. Neslinin tükenmekle alakası yok.. Ömürleride çok uzun.. Çok zeki elemanlar ayrıca.[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound.
Sosyal ağlarda paylaş

valla eminönü hyvan pazarına git bak sor derim istanbulda oturuyosan bie hayvanı kafese kapatacaksan hic alma yzaık yok egiticem bakceli vimiz ciftligimiz köyümüz var dyosan o baska ayrıca evcil olan hayvan yoktur hepsi sonradan evcilllesitirilmistir orta asyadada kartal besliyla eevcil onlara göre :)))[signature][hline]:))) !!!
........................
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Half_Cow, 16 Haziran 2005 14:27 tarihinde demiş ki:
Benim soyadım Kuzgun, eski nickimde Kuzgun. Hep bir kuzgunu yakından canlı canlı görmel istemişimdir ama olmadı tabii...

hmm seni mi beslesin onumu demeye çalıştın anlamadım.[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...