BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Kings online girdim baktim ama oynayamadim (web tabanli strateji oynamayi bir gün becercem :)) web tabanli medievil tarzi strateji oyunu. Becerene güzel gelir :P Kings Online[signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 you sak düt.Biliyoırum bu oyunu.Pek de biliyorum bu oyunu.Ya oyunda Köle felan var.Köle karşıtı oldugum için oynamadım eheh[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Erutan, 16 Haziran 2005 15:07 tarihinde demiş ki: you sak düt.Biliyoırum bu oyunu.Pek de biliyorum bu oyunu.Ya oyunda Köle felan var.Köle karşıtı oldugum için oynamadım eheh sen adamı öldürürsün abi haha[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 öldürürüm vallaha.Yeri geldiğinde kusturarak yeri geldiğinde güldürerek :^)[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar