Silverpain Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Warlock görmedim fazla kimse adını ağzına almıyo warlock un ne bilem merak ettim şu anda warlock oynayan varsa lütfen fikirlerini düşüncelerini paylaşssın[signature][hline]Nick:Silverpain Server:Ares Clan:The_Others² Class:Warrior Race:El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 pve serverina gir[signature][hline]c3(p0) <42 Gnome Warlock> Absolution <60 Human Priest> Nutiara <52 Undead Rogue> Mae <49 Night Elf Hunter> Nefastus <49 Tauren Shaman> ve daha bir cogu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Avantajlari Oyunun en iyi dmg dealeri (Dmg add itemlerle) , güzel kulanişli lanetler , işlevsel petler , fear ,succubus la seduction vs vs Dezavantaji Fear ve seduction harici pek bi kacisi yok + shardin yoksa bi halt yiyemiyorsun :> Kendine 60 lik shadow resist buff u cakmis priesti anca gidiklarsin :> vs vs[signature][hline][Dreadlords] Regalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 warlock solo adamdır ama gücünü party de gösterir.güzel 2 aoe sağlam curseler .güzel petlere.ama işte 1v1 kötü biraz sanırım.yanında doomguard ve infernal de gezdirebiliyorsun[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 yanlış yönlendirme olmasın, en iyi damage dealer değil. en iyi DoT dealer. muhtemelen karşısındakini öldürüyor fakat kendisi genelde daha önce ölüyor. grup pvpde çok işe yarıyor, çok rahat solo yapabilir, grup pvmde peti için tercih ediliyor, 1v1'de orta sıralarda (bazı classlara karşı çok güçlü, bazılarına karşı çok güçsüz)[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Warlock yalandır low levellerde eğlencelidir oynaması ama 45den sonrası rezildir , Sözde dot classıdır ama bir rouge warrior veya priest sizin curselerinizin tamamını kullnarak 30 snde verdigniz zararı lvl 60da 5 sn altında verebilir , kaçış yolunuz özellikle alliancesanız yok gibi birşeydir . MAss pvpden önce yarım saat shard toplamanız gerekir . Petler atla giderseniz kaybolurlar yaratmak için bir shard daha harcamanız gerekir . Priestlerin dotunun sizin dotunuzdan daha kuvvetli oldugunu acı şekilde farkdersiniz priestlerin mind balstıda sizin shadow boltdan daha fazla zarar verir . Kısaca Warlock şu an blizzardın en saçma sapan classıdır çok ciddi buflanması gerekir . DOT ( Damage over time = zamanla zarar ) classıdır blizze göre ama gerçekte zamanla zarr veremeyen classdır , priestin manası grupta heale gitmese sizdenfazla zarr verir ve kendine healde atar . İnstancelarda istenmesinin tek nedeni mtye sta buffı vermesi ve ssinin grubu wipeden kurtarmasıdır . teketek pvpde undeadlere karşı hiç şansınız olmaz heleki undead rouge sa karşınızdaki hakkaten hiç şansınız olmaz kurbanlık koyun misali yatarsınız . Ha bu kadar karaladın hiç mi iyi yanı ? evet var low levelde oynaması zevkli 60a dogru ne mühim hata yaptgınız anlıyorsunuz her sınıf çoşarken size saçma sapan özellikler geliyor küfrediyorsunuz . AMa warlockun parladığı bir nokta yok mu ? evet var . MAss pvplerde alteracda özellikle önünüze gelene instant curse atarak hiç partiye vsye girmeden inanılmaz hk alabilirsiniz . Ama oyun anlayışınız uzaktan curse atıp seyretmekden ibaret olacaktır . Şahsi kanaatim son derece bayık bi class oynaması . Şimdi 60 warriorum var ve sonunda karakteri oynatmaktan zevk alıyorum . Belkide warlock bana uymuyordu emin degilim ama forumlardan gördügüm tüm warlockların şikayet ettikleri tavsiyem dot istiyorsanız priest açın emin olun dotları nerdeyse warlockun ki kadar etkili heal atabilir ve her yerde aranan adam olursunuz fear vs. de cabası . Kısaca WArlock açmayın açmayı düşünenleri uyarın .[signature][hline] EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 active and kicks ass ;D EU retail( BL) Kara Gnome Warlock 51 resting EU FB Daywalker Dwarf paladine 37 wiped US OB Daywalker Human paladine 18 wiped Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 oyunun en iyi damage dealeri diye baslarsan level 10 a gelmeden birakirsin soleyim,kesinlikle oyunun en iyi dd si degil hatta yaklasmaz bile,haa en iyi aoe [hellfire] onda daha dorusu en yuksek dps en iyi demek doru olmaz cunku cok yuksek mana + kendinden HP kayberek kullanıyorsun ve kesinlikle etraftaki aggroyu ustune aliyorsun bu da cok cok iyi bi healerin yoksa oluyosun demek oluyor.. iyi healerlarinda cok nadir oldugunu dusunursek buyu kullanıssız bi hal aliyor. level 40 a kadar super eglenceli,40 da onune bi rank 2 undead gelir apısık kalırsın,tek olayin seduction ve fear undeadler 2sine de 15 sn immune ve bu sure kesinlikle seni oldurmeleri icin yeterli.hele hele undead rogue la yapılan pvp karakteri birakma icin super nedendir :)[signature][hline]c3(p0) <42 Gnome Warlock> Absolution <60 Human Priest> Nutiara <52 Undead Rogue> Mae <49 Night Elf Hunter> Nefastus <49 Tauren Shaman> ve daha bir cogu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Mum_Chamber, 15 Haziran 2005 10:30 tarihinde demiş ki: yanlış yönlendirme olmasın, en iyi damage dealer değil. en iyi DoT dealer. muhtemelen karşısındakini öldürüyor fakat kendisi genelde daha önce ölüyor. grup pvpde çok işe yarıyor, çok rahat solo yapabilir, grup pvmde peti için tercih ediliyor, 1v1'de orta sıralarda (bazı classlara karşı çok güçlü, bazılarına karşı çok güçsüz) Yanliş en iyi dmg dealer locktur shadow dmg add set + curse of shadow 1.5-2 k shadow bold dps 3.5 k ya kadar crit ratesi ile 1. sirada yer alir instance de ise Dmg matter ile kontrol edebilirsiniz Locklar her zaman icin 1. sırayi alir mageler aoe bile kassa roguelerle 2.ligi paylaşirlar deneyebilirsiniz. magelerin lure dmg le siralamaya girmelerinin genel sebebi Curse of shadow + arcaine missle dir.. Duel ve pvp de işlevseldir Engi warlock yapin will of forsakeni acmis rogue arkadaş i neto magic le fitleyip kafasini gözünü acin zaten en kiral rogue arkadaşin dmg add setli bi lock un karsisinda 2 shadow bold bi death coillik cani vardir 4-4.5 k hp Bilmiyorsaniz ögrenmiş oldunuz. Arkadaşı yanlış yonlendirmeyin kafası karışmasin.[signature][hline][Dreadlords] Regalya [Bu mesaj Regalya tarafından 15 Haziran 2005 10:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood2 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Dunedain, 15 Haziran 2005 10:38 tarihinde demiş ki: . Petler atla giderseniz kaybolurlar yaratmak için bir shard daha harcamanız gerekir . valla çüş bunu en kısa zamanda düzeltmeleri lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood2 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Regalya, 15 Haziran 2005 10:45 tarihinde demiş ki: said: Mum_Chamber, 15 Haziran 2005 10:30 tarihinde demiş ki: yanlış yönlendirme olmasın, en iyi damage dealer değil. en iyi DoT dealer. muhtemelen karşısındakini öldürüyor fakat kendisi genelde daha önce ölüyor. grup pvpde çok işe yarıyor, çok rahat solo yapabilir, grup pvmde peti için tercih ediliyor, 1v1'de orta sıralarda (bazı classlara karşı çok güçlü, bazılarına karşı çok güçsüz) Yanliş en iyi dmg dealer locktur shadow dmg add set + curse of shadow 1.5-2 k shadow bold dps 3.5 k ya kadar crit ratesi ile 1. sirada yer alir instance de ise Dmg matter ile kontrol edebilirsiniz Locklar her zaman icin 1. sırayi alir mageler aoe bile kassa roguelerle 2.ligi paylaşirlar deneyebilirsiniz. Bilmiyorsaniz ögrenmiş oldunuz. Arkadaşı yanlış yonlendirmeyin kafası karışmasin. valla ben mage diye biliyorum blizzard da öyle biliyor neyse öğrendik hepimiz sağolasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Dunedain, 15 Haziran 2005 10:38 tarihinde demiş ki: . Petler atla giderseniz kaybolurlar yaratmak için bir shard daha harcamanız gerekir . artık ole bir olay yok,petler atın ustundeyken senle aynı hizda kosuyorlar,son patch de duzeltildi,eger atla tren yapıp combat a girmezsen pet asla geride kalıp yok olmuyor,shardında inventory de yer tutmasından baska hicbir zorlugu,zararı yok sadece mob olurken drain soul spellini aticaksin gayet basit bi olay.[signature][hline]c3(p0) <42 Gnome Warlock> Absolution <60 Human Priest> Nutiara <52 Undead Rogue> Mae <49 Night Elf Hunter> Nefastus <49 Tauren Shaman> ve daha bir cogu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 saka olarak kabul ediyorum, en kisa zamanda guild/raid lideriniz damage meter bulsun o zaman gorursun oyle olmadıgını.[signature][hline]c3(p0) <42 Gnome Warlock> Absolution <60 Human Priest> Nutiara <52 Undead Rogue> Mae <49 Night Elf Hunter> Nefastus <49 Tauren Shaman> ve daha bir cogu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Yukaridaki msg e eklenti yaptim undead rogue dien arkadaşlar icin. neto ile kendinizi yakalarsaniz gnomish mind control cap ile de aklini alabilirsiniz.[signature][hline][Dreadlords] Regalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Dreamfury, 15 Haziran 2005 10:51 tarihinde demiş ki: saka olarak kabul ediyorum, en kisa zamanda guild/raid lideriniz damage meter bulsun o zaman gorursun oyle olmadıgını. varmi sdd warlock unuz guildinizde ?[signature][hline][Dreadlords] Regalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 nese tartısmaya girmiycem 1-2 sey yazicam bozucam sonra adimiz forumlarda cok bilmis e cikiyor. netomagic degil net-o-matic.. adamı yakalamasından cok seni yakalama ozelligi var,mind control cap dedigin sey level kactadır timeri nedir bunları dusunmez misin? class sadece engineering itemlarıyla birseyler yapabilirsa bu normal midir?[signature][hline]c3(p0) <42 Gnome Warlock> Absolution <60 Human Priest> Nutiara <52 Undead Rogue> Mae <49 Night Elf Hunter> Nefastus <49 Tauren Shaman> ve daha bir cogu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Regalya, 15 Haziran 2005 10:45 tarihinde demiş ki: said: Mum_Chamber, 15 Haziran 2005 10:30 tarihinde demiş ki: yanlış yönlendirme olmasın, en iyi damage dealer değil. en iyi DoT dealer. muhtemelen karşısındakini öldürüyor fakat kendisi genelde daha önce ölüyor. grup pvpde çok işe yarıyor, çok rahat solo yapabilir, grup pvmde peti için tercih ediliyor, 1v1'de orta sıralarda (bazı classlara karşı çok güçlü, bazılarına karşı çok güçsüz) Yanliş en iyi dmg dealer locktur shadow dmg add set + curse of shadow 1.5-2 k shadow bold dps 3.5 k ya kadar crit ratesi ile 1. sirada yer alir instance de ise Dmg matter ile kontrol edebilirsiniz Locklar her zaman icin 1. sırayi alir mageler aoe bile kassa roguelerle 2.ligi paylaşirlar deneyebilirsiniz. magelerin lure dmg le siralamaya girmelerinin genel sebebi Curse of shadow + arcaine missle dir.. Duel ve pvp de işlevseldir Engi warlock yapin will of forsakeni acmis rogue arkadaş i neto magic le fitleyip kafasini gözünü acin zaten en kiral rogue arkadaşin dmg add setli bi lock un karsisinda 2 shadow bold bi death coillik cani vardir 4-4.5 k hp Bilmiyorsaniz ögrenmiş oldunuz. Arkadaşı yanlış yonlendirmeyin kafası karışmasin. bu yazdigin tamamen yanlis. warlock en iyi damage dealer? o +damage itemlar bi tek warlocka mi özel? baska classlar takamiyo mu o itemlardan? damage meter'de her zaman warlock 1. olur diyosun. shadow priest heali birakip dmg verse daha cok dmg verir warlocktan. su ana kadar bu forumda yazilan en sacma yazi olmus bu bence.[signature][hline]ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood2 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Elufulec, 15 Haziran 2005 10:58 tarihinde demiş ki: said: Regalya, 15 Haziran 2005 10:45 tarihinde demiş ki: said: Mum_Chamber, 15 Haziran 2005 10:30 tarihinde demiş ki: yanlış yönlendirme olmasın, en iyi damage dealer değil. en iyi DoT dealer. muhtemelen karşısındakini öldürüyor fakat kendisi genelde daha önce ölüyor. grup pvpde çok işe yarıyor, çok rahat solo yapabilir, grup pvmde peti için tercih ediliyor, 1v1'de orta sıralarda (bazı classlara karşı çok güçlü, bazılarına karşı çok güçsüz) Yanliş en iyi dmg dealer locktur shadow dmg add set + curse of shadow 1.5-2 k shadow bold dps 3.5 k ya kadar crit ratesi ile 1. sirada yer alir instance de ise Dmg matter ile kontrol edebilirsiniz Locklar her zaman icin 1. sırayi alir mageler aoe bile kassa roguelerle 2.ligi paylaşirlar deneyebilirsiniz. magelerin lure dmg le siralamaya girmelerinin genel sebebi Curse of shadow + arcaine missle dir.. Duel ve pvp de işlevseldir Engi warlock yapin will of forsakeni acmis rogue arkadaş i neto magic le fitleyip kafasini gözünü acin zaten en kiral rogue arkadaşin dmg add setli bi lock un karsisinda 2 shadow bold bi death coillik cani vardir 4-4.5 k hp Bilmiyorsaniz ögrenmiş oldunuz. Arkadaşı yanlış yonlendirmeyin kafası karışmasin. bu yazdigin tamamen yanlis. warlock en iyi damage dealer? o +damage itemlar bi tek warlocka mi özel? baska classlar takamiyo mu o itemlardan? damage meter'de her zaman warlock 1. olur diyosun. shadow priest heali birakip dmg verse daha cok dmg verir warlocktan. su ana kadar bu forumda yazilan en sacma yazi olmus bu bence. en baba damage dealer druiddir moonfire starfire wrath derken damage meter da 1den düşmem full +damage +crit ekipmanı da çaktım, ragın %15ini ben indirdim arada da heal çakarım öyle hoşuma gittiği zaman çok yalvarırlarsa 3n ub@r cl@ss b3n1mk1 b3 k3nk0 zuz8zuUZuzU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Dreamfury, 15 Haziran 2005 10:57 tarihinde demiş ki: nese tartısmaya girmiycem 1-2 sey yazicam bozucam sonra adimiz forumlarda cok bilmis e cikiyor. netomagic degil net-o-matic.. adamı yakalamasından cok seni yakalama ozelligi var,mind control cap dedigin sey level kactadır timeri nedir bunları dusunmez misin? class sadece engineering itemlarıyla birseyler yapabilirsa bu normal midir? istedigini yazabilirsin.... netomatic net-o-matic cokmu fark var ? yazdım senide yakalayabilir diye mc cap ile adami pet yapar arada bandajını basar veya ekmek su şekli yapabilirsin[signature][hline][Dreadlords] Regalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Regalya, 15 Haziran 2005 10:52 tarihinde demiş ki: Yukaridaki msg e eklenti yaptim undead rogue dien arkadaşlar icin. neto ile kendinizi yakalarsaniz gnomish mind control cap ile de aklini alabilirsiniz. yanlız mind control cap inde backfire şansı var bilgin olsun :)[signature][hline]WoW Warsong (eu) Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 en baba damage dealer druiddir moonfire starfire wrath derken damage meter da 1den düşmem full +damage +crit ekipmanı da çaktım, ragın %15ini ben indirdim arada da heal çakarım öyle hoşuma gittiği zaman çok yalvarırlarsa 3n ub@r cl@ss b3n1mk1 b3 k3nk0 zuz8zuUZuzU oh super ya.. adam direk wipe nedeni :D onceden SM den tanıdıgım bi druidi hatırlattı,adamı healer diye aldık ki %90 druidler healer olarak alinir en azindan 2ndary healer olarak,adam gruba girdi,ilk moba daldık adam ne kadar mana varsa moonfire spammladı haliyle agroyu aldı,ne mana ne hp kaldı.bi de party chatten 'oom' yazdi,ilk druid sonra grup oldu tabii eglenmedim degil :)[signature][hline]c3(p0) <42 Gnome Warlock> Absolution <60 Human Priest> Nutiara <52 Undead Rogue> Mae <49 Night Elf Hunter> Nefastus <49 Tauren Shaman> ve daha bir cogu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silverpain Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 herkes in görüşü doğal olarak farklı ama genede warlock oynanmaz o kadar çekici bi ırk deil[signature][hline]Nick:Silverpain Server:Ares Clan:The_Others² Class:Warrior Race:El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Elufulec, 15 Haziran 2005 10:58 tarihinde demiş ki: bu yazdigin tamamen yanlis. warlock en iyi damage dealer? o +damage itemlar bi tek warlocka mi özel? baska classlar takamiyo mu o itemlardan? damage meter'de her zaman warlock 1. olur diyosun. shadow priest heali birakip dmg verse daha cok dmg verir warlocktan. su ana kadar bu forumda yazilan en sacma yazi olmus bu bence. öff ya kimlele tartişiyoruz hey allahim Güzel arkadaşım yazdıgımda yanlışlık yok bir mage de priestte dmg add item giyebilir eywallah Simdi mage fireball i 1.5 sny demi atior ? Priest in mind blasti eywallah od a 1.5 sny shadow boltla manasi birmi ? dmg i birmi ? Saçma olan tam olrak bilmediginiz konu hakkinda yorum yapmaniz kactane lockunuz var serverinizde shadow bolt u min 1.4-1.5 k vuran misal mind blast i 1.3k dan az critliyen sp ye sp demeyiz bizim serverde ...[signature][hline][Dreadlords] Regalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Daggerfall, 15 Haziran 2005 11:04 tarihinde demiş ki: said: Regalya, 15 Haziran 2005 10:52 tarihinde demiş ki: Yukaridaki msg e eklenti yaptim undead rogue dien arkadaşlar icin. neto ile kendinizi yakalarsaniz gnomish mind control cap ile de aklini alabilirsiniz. yanlız mind control cap inde backfire şansı var bilgin olsun :) haklısın ama cok cok düşük ne bilim misal mc cap i 1000 kere kullandiyasm 10 kere olmamamişdir :>[signature][hline][Dreadlords] Regalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silverpain Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Silverpain, 15 Haziran 2005 11:06 tarihinde demiş ki: herkes in görüşü doğal olarak farklı ama genede warlock oynanmaz o kadar çekici bi ırk deil *class[signature][hline]Nick:Silverpain Server:Ares Clan:The_Others² Class:Warrior Race:El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 diycek bi sey bulamiyorum yanıt vermiyim diyorum kendimi tutamıyorum arkadasım hangi mage 1.5sn de fireball atiyor,o level 1 deki fireball bi ilk diger classları oyna ondan sora gelip diger classlar hakkında yorum. kimlerle tartısıyosun,ben butun classları 40+ oynamıs biriyim,butun skilleri,butun talentları denemis biriyim. sen neyden bahseder durursun,priesti dd sanan birisin arkadasım ben sana ne diyim :/[signature][hline]c3(p0) <42 Gnome Warlock> Absolution <60 Human Priest> Nutiara <52 Undead Rogue> Mae <49 Night Elf Hunter> Nefastus <49 Tauren Shaman> ve daha bir cogu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar