Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Newbie. Yardım lazım

Immortalman

Öne çıkan mesajlar

Herkese selamlar..Arkadaşlar ben swg ye dün başladım ve beğendim.Daha önce levelde okumuştum bu oyunu .. biraz yardım lazım.
İlk olarak türklerin bulunduğu çoğunluk nerede?(levelde eclipse yazıyordu hatta dentonnie gezegeninde hilal isminde bir imparatorluk şehri varmıştı ama o yıkıldı sanırım) neyse ilk sorum buydu.)
ikincisi para nasıl yapabilirim hiç bir fikrim yoq şu an . Lütfen yardımcı olun
Sosyal ağlarda paylaş

evet eclipsede
/find yap mission terminal ara ordan görev al varsa gruplara gir belirli bir meslekte ilerle (kısa oldu ama şmdi biras işim war srry)[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF

Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Sosyal ağlarda paylaş

veya kendi levelinde oyuncularla yine aynı hızda öldürebileceğiniz kendi levelinde görevlerde bulunup , kazandığın tecrübeyle üst seviyelere yaklaştığında çok daha hızlı skill kasabilirsin buda bi tercih.. çok şerefsizce değil ayrıca.[signature][hline]www.kemirgen.net
DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki:
bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
frenquit, 14 Haziran 2005 14:53 tarihinde demiş ki:
Ne yazik ki yeni kasma yontemi "otlakcilik oldu", mission yapan bir level 80 grubunun arasinda hem yaratiklara ilk vurmayacak $ekilde hem xp hem para kazanabilirsin; tabii bence cok $erefsiz bir yontem ve bircok ki$i benim gibi du$unuyor oyunda

2 masteri olan kişi 80 1 masteri olan kişi lvl 54 sayılıyor ama lvl 80 grubuna girdiklerinde aynı creature a aynı güçte vuruyolar. ayrıca gruptaki her kişi lairde fazladan hayvan ve hayvan başına xp yi arttırıyo bunun dışında lairden aldığın parayı da hiçbir şekilde etkilemediği gibi baştan adamla konuşursan "seni grubuma alırım ama missiondan aldığın parayı bana vereceksin" seklinde adam senden "otlanıyo" olmaz.
bunun dışında jedilar çok az dmg vuruyo "otlanmak" dışında başka bir seçenekleri yok.[signature][hline]Alo-matik
Üye - ?

Toledor: Mikinde sorunmu var
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alo-matik, 14 Haziran 2005 15:39 tarihinde demiş ki:
said:
frenquit, 14 Haziran 2005 14:53 tarihinde demiş ki:
Ne yazik ki yeni kasma yontemi "otlakcilik oldu", mission yapan bir level 80 grubunun arasinda hem yaratiklara ilk vurmayacak $ekilde hem xp hem para kazanabilirsin; tabii bence cok $erefsiz bir yontem ve bircok ki$i benim gibi du$unuyor oyunda

2 masteri olan kişi 80 1 masteri olan kişi lvl 54 sayılıyor ama lvl 80 grubuna girdiklerinde aynı creature a aynı güçte vuruyolar. ayrıca gruptaki her kişi lairde fazladan hayvan ve hayvan başına xp yi arttırıyo bunun dışında lairden aldığın parayı da hiçbir şekilde etkilemediği gibi baştan adamla konuşursan "seni grubuma alırım ama missiondan aldığın parayı bana vereceksin" seklinde adam senden "otlanıyo" olmaz.
bunun dışında jedilar çok az dmg vuruyo "otlanmak" dışında başka bir seçenekleri yok.

Tamam da olay $udur ki du$uk levellarda special attack olayı yok, yani yuksek levelli adamlar -her ne kadar missiondan verilecek yaratiklarin oran kendi levelleri ile ayni olsa da- cok daha hizli bir $ekilde halleder i$i, ne bileyim roottur, ba$ka speciallardir...
Sosyal ağlarda paylaş

Belkide sen öyle sanıyosundur..[signature][hline]Golge-i_Khan, 12 Haziran 2005 21:37 tarihinde demiş ki:
küçükken voltranı izlerdim. Hep aklıma takılan kötülerin neden her bölüm yeni baştan bir robot yapmak yerine, 3 bölüm bekleyeyip 3 robot ile voltranı; alt ekmedikleriydi.

bunu çok düşündüm ve su içiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...