vesmor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 selam beyler, level 26 controller vardi,tekrar active ettim patch yapiyorum birazdan aranizdayim.[signature][hline]# vesmor a.k.a Ripper a.k.a wD
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 maa$allah,373mb patch var anca 80mb indi,sabirsizlanmaya ba$ladim aktif olarak oynayan patiler adini yollayabilirmi?[signature][hline]# vesmor a.k.a Ripper a.k.a wD
sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 pvp basladiysa bende baslicam yeniden.[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion ------ THE GRAL MAGE -------
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 evet,pvp ba$lami$ bence ba$la tekrar.[signature][hline]# vesmor a.k.a Ripper a.k.a wD karma$ik insanimsi ya$am formu
sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Devvo,Razean,Keyzar,Noyan,Akinoti Sita,Cray Totem,Pitx ve yazamadigim arakdaslarda var bunlarla beraber baslarim diger turlu cekilmiyor :)[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 sirplayA ben başlıyorum bu hafta içi.. ama lvl 30 da bıraktığım için başlıyorumki en azından pvp ye kadar biraz toparlaniyim.. 30 nedir yaaa =) Hep beraber geri dönücez inşalla...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 baba kredi karti bulsam actiricam ben PL yaparim herkese seve seve[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Razean'ı unut, çocuk bakmaktan başını kaşıyacak hali yok. Keyzar desen siberalemin kurdu oldu, başka uluslara açıldı, kültür ateşeliği yapıyo. :-P Cray-Pyhenn al birini, vur ötekine. İkisinin de ne yaptığı, yapacağı belli diil. Akinoku finallerde. Okulla boğuşuyo garibim. Noyan'ın hayatı yalan. Bugün var, yarın yok. Warlockla Mc yapıyomuş, nasıl yapıyosa. :-) Ben ise wowdan kopamıyorum. Her akşam işten çık, koştur koştur eve. Sanki karakter kaçıyo bi yere onu yakalıcam. :) Çok tereddütle başladım oyuna, şimdi bırakamıyorum. Ama City of Heroes'un yeri ayrı. Kimse bişey diyemez.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose
sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Bi toplanalim CoH da ya ne wow ne baska bir sey onun zevki ayri ya gercekten ayri :) simdi buraya nostalji yaptirmayin bakin bana :)[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 :) [signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose[Bu mesaj DA2019 tarafından 08 Haziran 2005 10:48 tarihinde değiştirilmiştir]
sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Lag'a girmistim sanirim hatirlamiyorum pek :P ama o 3 kisi olmemis Noyan aki ve kargan bunlar hakkinda kotu dusuncelerim var :)[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 E ben herkes çıksın demiştim zone a yakın olduğumuzdan onlar kaçtılar. Biz sana güvendik de ne oldu? Silezya sigortaymış. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose
sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Devvo babacim kasinma diyorum sadece sana :) yabanci playerlarda Sen Ne BİCİM BİR Controller sin diyordu unuttunuz herhalde :) he ?[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Haklısın, onu çözebilmiş diilim, elin yabancısına söylettirmiş de olamazsın. Adam beğendi herhalde seni, tek ihtimal o. :-P [signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose[Bu mesaj DA2019 tarafından 08 Haziran 2005 10:59 tarihinde değiştirilmiştir]
sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 yakindan takip ediyorsun sanirim beni BE ADAM !!![signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper
SeSSiZz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Selamlar, Ben de başladım, askeriyede olduğum için sadece akşamları müsait oluyorum. Aksam 7-8'den 11'e kadar oyundayım. SeSSiZ char'ımla oynuyorum. lvl33 Blaster.
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: sirplayA, 08 Haziran 2005 10:50 tarihinde demiş ki: Lag'a girmistim sanirim hatirlamiyorum pek :P ama o 3 kisi olmemis Noyan aki ve kargan bunlar hakkinda kotu dusuncelerim var :) Amuhauahua süfer ya deli gibi güldürdünüz beni sabah sabah... Ne güzel anılardır ya..Silezya garantisi muhahah hala gülüyorum... Noyan her zamanki gibi awaydir =) Aki o zamanlar süfer topuktu sonra bunun hırsını wowda tankerlik yaparak cıkardı =P[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 lol ya ne egleniyorduk gercekten :)[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Hala çok eğleniyoruz ama artık çevremiz hep yabancı arkadaşlar. Türkler kalabalıkken birbirimize çok düşmüştük ve pek açılamamıştık yabancılara. Şimdi epey yakın arkadaşlıklar kurduk. Glaobal list çıkınca arkadaşlarının diğer hero'larını da tanır oldu herkes. Bu çok ciddi bir sosyal ortam oluşturdu. Team search ekranı da bu gelişimi destekledi. Şimdi yazıyorsun açıklama, fire/ice tankerim şunu yaparım bunu yapmam gibi isminin yanına. Çok daha hedefe yönelik oluyor yani bu şekilde takım ve eleman arama. Hami çılgınlığı da duruldu. PvP de sadece meraklılarına kaldı. Eskisi gibi takım ve mission ağırlıklı gidiyor. bir de şu Dreck'e çözüm bulsalar. 40+ levellarda çok Dreck mission yapılıyor.[signature][hline]City Of Heroes : AdaSu Science Balster: AsaultRifle/Elec.Manup. L50 Usta Science Scraper: Dark Melee/Regeneration L48
zebani200 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: DA2019, 08 Haziran 2005 10:46 tarihinde demiş ki: :) Yaw burda bende vardım :) benim ismimin üzeri niye çizili bögle olucak iş mi :) şaka biyana sizinle yaptığım ilk gruptu bu ii dağılmiştik yanlız bu akinoku orda nası kaçmıştı hala çözmüş değilim :)[signature][hline]Burning Legion Ivorysmith - Warrior / Elentari - Priest "Never hate your enemies. It affects your judgment."
Jo_jixu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ben iyide kaçarım, ama ben daha ileride ölmüştüm çıkışın yakınlarında, çok komikti, ahh ahh özledim. Geri mi dönsem zateb wow da bocalıyorum şu anlar feci şekilde. COH ortamı süper ötesi bir şeydi yaww, her akşam despot umuz bizi toplayıp götürüyordu bir yerlere, saolsun onun sayesinde bu oyuna başladım. -akinoku sita-[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try.
sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Siz Silezya ile oynadiniz benimle bide Algus Requiem le takilcaksiniz benle tanker'in gral'i[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper
tunch Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 herdliyebilir mi?[signature][hline]www.kemirgen.net DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki: bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı
tunch Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: sostizm, 13 Haziran 2005 12:10 tarihinde demiş ki: Hala çok eğleniyoruz ama artık çevremiz hep yabancı arkadaşlar. Türkler kalabalıkken birbirimize çok düşmüştük ve pek açılamamıştık yabancılara. Şimdi epey yakın arkadaşlıklar kurduk. Glaobal list çıkınca arkadaşlarının diğer hero'larını da tanır oldu herkes. Bu çok ciddi bir sosyal ortam oluşturdu. Team search ekranı da bu gelişimi destekledi. Şimdi yazıyorsun açıklama, fire/ice tankerim şunu yaparım bunu yapmam gibi isminin yanına. Çok daha hedefe yönelik oluyor yani bu şekilde takım ve eleman arama. Hami çılgınlığı da duruldu. PvP de sadece meraklılarına kaldı. Eskisi gibi takım ve mission ağırlıklı gidiyor. bir de şu Dreck'e çözüm bulsalar. 40+ levellarda çok Dreck mission yapılıyor. dreck olmasa başka bir görev çıkar... "dreck sorunu" PLnin önüne geçilmesi sorunu. her ne kadar SWG yeni sisteminde CoH tan bir çok şey almışsada PL sorunu yok. CoHta temel sorun hiç birşey yapmayan herolarda exp alıyor. bir ara "vurmadığı sürece xp alamaz" gibi birşeyden bahsedildi ama oyun dinamiği buna engeldi. Swg bu konuda güzel bir sistem kurmuş. "saldırana heal atarsanda exp alıyorsun". boş durana ekmek yok. oldukça güzel olmuş.[signature][hline]www.kemirgen.net DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki: bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı
Öne çıkan mesajlar