bilgehan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 arkadaslar bir function yapcam .savetime yazinca save e kalan sureyi gosterecek yardimci olur musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 arkadaslar kusura bakmayin arama yapinca buldum esseklik bende arama yapmadan topic actim kusura bakmayin tekrardan ; Loe arkadasimizin yaptigi bi scp sanirim nebuladaki gibi sphere forumlarında istek olarak yollanmış yazdım szinle paylaşmak istedim [Defname savekontrol] savekontrol 04000c116 // taşı koyun sonra .infodan uidini yazın [Itemdef i_savekontrol] Name = Save Kontrol ID i_gravestone Type t_eq_script on=@create color 0810 Timer = 60*60*1 tag.kacsavealindi 0 on=@click if (> > 60) message @0810 Kalan zaman : / 60> dk message @0810 Alinan save miktari : return 1 elseif (> < 60) message @0810 Kalan zaman : > sn message @0810 Alinan save miktari : return 1 endif on=@dclick if ( < 0) timer 60*60*1 message @0810 Hata giderildi! return 1 endif on=@timer serv.save staff tag.kacsavealindi > +1 timer 60*60*1 return 1 [function staffsay] if ( > 1)||( VAR.GMS=+1> TRYP 0 VAR.PLEVEL = >+1> endif UPDATE return 1 [function staff] VAR.GMS=0 VAR.PLEVEL2=0 VAR.PLEVEL3=0 VAR.PLEVEL4=0 VAR.PLEVEL5=0 VAR.PLEVEL6=0 VAR.PLEVEL7=0 serv.allclients staffsay [function savetime] if ( > 60) src.sysmessage @035 Save alinmasina yaklasik / 60)> dk var src.sysmessage @035 Server; / 3600)> saat / 60) - (( / 3600) * 60))> dakikadir calismakta. src.sysmessage @035 Online Yetkili sayisi : > return 1 elseif ( < 60) src.sysmessage @035 Save alinmasina yaklasik > sn var. src.sysmessage @035 Server; / 3600)> saat / 60) - (( / 3600) * 60))> dakikadir calismakta. src.sysmessage @035 Online Yetkili Sayisi : > return 1 endif tesekkur ediyorum faydalanmak isteyenler burdan alabilir.Loe sana tekrar tsk ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Şimdi bunu default save'de kalan zamandan yapmanın belki yöntemi olabilir ama zannetmem. Genellikle kullanılan yöntem; page box gibi bir taş yaratıp timer ile hareket etmen. Yani şu şekilde şimdi taşa otomatik aralıklarla diyelim 1 saat'te bir save aldıracaksın. On=@timer serv.save timer 3600 // her timer bitiminde tekrar alması için. sonra yarattığın item'ın uid'sine bakıp (scriptini yazdıktan sonra) [function savetimer] var.save_box 04000xxxx //buraya taşın uid'si gelcek src.sysmessage (.timer> / 60 ) dakika sonra save atilacak. return 1 Bu mantığı şuan da aklımdan yazıyorum ama mantığı bu. Scripti dene şu serv.save şeysini araştıramadım onuda sen araştır. :D[signature][hline]Ardhath "Türkler öldürülebilir, lakın mağlup edilemezler. Türk askerlerini dal kılıç olmaya mecbur edecek kadar üstlerine varmamalıdır. Bir defa dal kılıç olmayı göze almış bir kaç yüz Türk meydana çıkarsa önelerinde mağlup olmamak mümkün değildir." Napeleon BONAPART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 arkadaş bnm scriptin mantığını açıklamış thnx.[signature][hline]Reconquista girmeden karar verme -Reconquista Developer- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mantık zaten surekli aynıdır :) sadece Yontem farklı..birimiz item verir digerimiz Komut digerimiz dialog verir.Sonucta yontem aynı ( :lol: )[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 itemsiz yapma şeklini gösterir misin ?[signature][hline]Reconquista girmeden karar verme -Reconquista Developer- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 muratty biraz daha kas bap legendery olcan[signature][hline]Amaç için çabalar amaçsız kalınca ağlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar