misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 kaç aydır arıyorum ama hiç bulamıyorum.ne internetten nede mağazalarda.mesele D&R a sipariş bırakıyorum arada 3 tane falan geliyor o da ya çalışanlara yada tanıdıklarına veriyorlar. şu Orjinal cd yi bulmamnın bir yolu yokmu???[signature][hline]misanthropehus The_Others Clan Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Besiktas ta satıyorlar ordan alcam yarın sahsen 100 ytl :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ehuhe izmirdeyim:/[signature][hline]misanthropehus The_Others Clan Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 e oda guzel:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 http://www.sendit.com (paticikte birçok kişi burdan aldı) http://www.ukgames.com (ben bu siteden almıştım, sorun çıkmadı hiç) vb. sitelerden alabilirsin. [Bu mesaj Logi tarafından 12 Haziran 2005 18:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 antalya migros d&r da vardı 1 hafta önce 5 tane kutu,ayrıca antalya gmall da da var..ee antalya da olanların aklında olsun diye yazdım.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 saolun[signature][hline]misanthropehus The_Others Clan Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 antalya joy store dada vardı[signature][hline]burning legion * nightelf rogue * the wicked priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 peki izmirde direk gidip alabileceğim mekan biliyormusunuz??[signature][hline]misanthropehus The_Others Clan Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ah bu arada sendit fiyatı ne kadar uygun böyle?[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: misanthropehus, 12 Haziran 2005 19:03 tarihinde demiş ki: peki izmirde direk gidip alabileceğim mekan biliyormusunuz?? ?????[signature][hline]misanthropehus The_Others Clan Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atahan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: misanthropehus, 12 Haziran 2005 19:22 tarihinde demiş ki: said: misanthropehus, 12 Haziran 2005 19:03 tarihinde demiş ki: peki izmirde direk gidip alabileceğim mekan biliyormusunuz?? ????? izmirden albileceğin yer agora balçovaki d&r ve toyz shop doluyla var 100ytl[signature][hline]HAYAT BİR SINAVDIR UĞRAŞMAYA DEYMEZ OYNA OYUNUNU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: atahan, 12 Haziran 2005 19:44 tarihinde demiş ki: said: misanthropehus, 12 Haziran 2005 19:22 tarihinde demiş ki: said: misanthropehus, 12 Haziran 2005 19:03 tarihinde demiş ki: peki izmirde direk gidip alabileceğim mekan biliyormusunuz?? ????? izmirden albileceğin yer agora balçovaki d&r ve toyz shop doluyla var 100ytl yok abi gittim oraya bitti dediler başka yer yokmu bildiiniz?? [signature][hline]misanthropehus The_Others Clan Archer [Bu mesaj misanthropehus tarafından 12 Haziran 2005 23:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silverpain Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Sen o oyunu alamıcan olm ben aldım ehe ehe sen ko ya dewam et :D[signature][hline]Nick:Silverpain Server:Ares Clan:The_Others² Class:Warrior Race:El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 :([signature][hline]misanthropehus The_Others Clan Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandra Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 bak elden alamazsin kolay kolay, hic ugrasma. www.sendit.com gercekten cok kaliteli ve güvenilir bir site, ben cok memnun kaldim alisverisimden, keza bircok arkadasim da. 11 Subatta aciliyordu serverlar, 10 unda elimdeydi cd key : ) Ve erken gelicek diye yapmadigim maymunluk kalmadi hehe. Türkiye'ye normal kargo ile 4 ila 8 gün arasi bir sürecte geliyor.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci - emekli Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 en sonunda bende türk dünyasının kurallarına uydum ve bi tanıdık vasıtasıyla cuma günü alacam...adamımızı bulamasak elimize geçmicek oyun.yardım etmeye çalışan herkese teşekkürler[signature][hline]misanthropehus The_Others Clan Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 istanbulda dolu var her yerde bir arkadaşına aldır o sana yollasın sonra kargo ile gayet basit 1 gün içinde elinde olur oyun...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 bu gidişle anti-istanbul örgütü kurcam:P bu ne yav euhueha[signature][hline]misanthropehus The_Others Clan Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khethazad Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Bu cd neden mağazalarda 100YTL de senditi ukgamesde falan 24-25 Euro? Ben internetten sipariş etmeyi planlıyordumda arada bu kadar fark olması biraz gözümü korkuttu... Sipariş edenler yardımcı olurlarsa sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 arz talep olayı heralde :)[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 sendit ve ukgames gibi yerlerde fiyat euro değil sterlin, yanıltmasın[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 İzmir toyz shop nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Egs D&R' dan ayın 12 sinde aldım 8 tane daha vardı , 100 YTL[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 balçovadaki d&r,migros toyz bilmemneysi ve agora da ki toyz bilmemnesinede bu haftasonu geliyor[signature][hline]misanthropehus The_Others Clan Archer [Bu mesaj misanthropehus tarafından 14 Haziran 2005 22:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar