Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Orjinal cd problemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kaç aydır arıyorum ama hiç bulamıyorum.ne internetten nede mağazalarda.mesele D&R a sipariş bırakıyorum arada 3 tane falan geliyor o da ya çalışanlara yada tanıdıklarına veriyorlar.

şu Orjinal cd yi bulmamnın bir yolu yokmu???[signature][hline]misanthropehus
The_Others Clan
Archer
Mesaj tarihi:
antalya migros d&r da vardı 1 hafta önce 5 tane kutu,ayrıca antalya gmall da da var..ee antalya da olanların aklında olsun diye yazdım.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
said:
misanthropehus, 12 Haziran 2005 19:22 tarihinde demiş ki:
said:
misanthropehus, 12 Haziran 2005 19:03 tarihinde demiş ki:
peki izmirde direk gidip alabileceğim mekan biliyormusunuz??

?????
izmirden albileceğin yer agora balçovaki d&r ve toyz shop doluyla var 100ytl[signature][hline]HAYAT BİR SINAVDIR UĞRAŞMAYA DEYMEZ OYNA OYUNUNU
Mesaj tarihi:
said:
atahan, 12 Haziran 2005 19:44 tarihinde demiş ki:
said:
misanthropehus, 12 Haziran 2005 19:22 tarihinde demiş ki:
said:
misanthropehus, 12 Haziran 2005 19:03 tarihinde demiş ki:
peki izmirde direk gidip alabileceğim mekan biliyormusunuz??

?????
izmirden albileceğin yer agora balçovaki d&r ve toyz shop doluyla var 100ytl

yok abi gittim oraya bitti dediler başka yer yokmu bildiiniz??

[signature][hline]misanthropehus
The_Others Clan
Archer

[Bu mesaj misanthropehus tarafından 12 Haziran 2005 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bak elden alamazsin kolay kolay, hic ugrasma.
www.sendit.com gercekten cok kaliteli ve güvenilir bir site, ben cok memnun kaldim alisverisimden, keza bircok arkadasim da.
11 Subatta aciliyordu serverlar, 10 unda elimdeydi cd key : ) Ve erken gelicek diye yapmadigim maymunluk kalmadi hehe. Türkiye'ye normal kargo ile 4 ila 8 gün arasi bir sürecte geliyor.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci - emekli
Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü
Mesaj tarihi:
en sonunda bende türk dünyasının kurallarına uydum ve bi tanıdık vasıtasıyla cuma günü alacam...adamımızı bulamasak elimize geçmicek oyun.yardım etmeye çalışan herkese teşekkürler[signature][hline]misanthropehus
The_Others Clan
Archer
Mesaj tarihi:
istanbulda dolu var her yerde bir arkadaşına aldır o sana yollasın sonra kargo ile gayet basit 1 gün içinde elinde olur oyun...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Mesaj tarihi:
Bu cd neden mağazalarda 100YTL de senditi ukgamesde falan 24-25 Euro?
Ben internetten sipariş etmeyi planlıyordumda arada bu kadar fark olması biraz gözümü korkuttu... Sipariş edenler yardımcı olurlarsa sevinirim...
Mesaj tarihi:
sendit ve ukgames gibi yerlerde fiyat euro değil sterlin, yanıltmasın[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
Egs D&R' dan ayın 12 sinde aldım 8 tane daha vardı , 100 YTL[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Mesaj tarihi:
balçovadaki d&r,migros toyz bilmemneysi ve agora da ki toyz bilmemnesinede bu haftasonu geliyor[signature][hline]misanthropehus
The_Others Clan
Archer

[Bu mesaj misanthropehus tarafından 14 Haziran 2005 22:54 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...