n3mrut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Arkadaslar 2500sempron 1ghz dualddram ve 6600gt 128mb agp var bıraz quality agırlıklı oynuorum 1024 768 cozunurlugunde ıntancelerde dısarda falan 30-70 arası fps ama ah ta ve raıdlerde 15-25 arası genelde 18 19 fps oluo ölüyorum her seyı denedım wındowsu bastan kurdum drıver guncelledım 3dmark la testler yaptım doom 3 kurdum fulledım herseyı 50 fps stabıl aldım anlam veremıorum sordum baya kısıye cevap su "your cpu is crap" herkez bunda hem fıkır ben stabıl 40 50 fps almak ıstıorum raıdlerde ah ta falan neyı deyıstırmem lazım ne almam lazım soylermısınız[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 intel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 barton 2500+ 512 ram ati radeon 9600se fps 30 civarı raid olsun olmasın sadece şehirlere girerken biraz kasıyorum o arada çay koyup geliyorum :P[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 [Bu mesaj jonywayt tarafından 15 Haziran 2005 14:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 p4 2.8 800 mhz 1gb dual ddr fx5700 td kasilma 3 sn. if de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Valla p4 2.4 1gb ram 128 mb ati radeon 9200 var bende de 30 - 50 arası fps var herdaim bazen 60 ı 70 i gördügü oluyo ortam iyice boşalırsa[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 amd 64 3000 radeon 9800 pro infineon 1gb ram fps olarak disarda 50-90 arasi.raidllerde 25-35 arasi hersey full acik 1152x864 raidlerde hersey acikken 50 fps alamassin.cpu unu yenilersen 35-40 alabilirsin belki[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Orc Shaman BL www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 surda yazılan tum sıstemler cpu olarak benden ıyı demekkı ram ve ekran kartı ne kadar ıı olursa olsun saglam cpu şart allah kahretsın keske almasaydım 1700mhz cache yok denılecek kadar az celerondan beter bıde amd daha fazla ısınıo ? sımdı cpu deyıstırsem sorunlarım bıtıo ölemi ? emin olalım[signature][hline]h3xtermineytır Not:Kasılma yok arkadaslar bı cok arkadasımız 15 20 fps oynuo farkında deıl ben ama 15 20 fps akıcılıgından memnum deılım sadece ve bu olay sadece full raid lerde ve ah cok kalabalıkken falan ınıo fps buralara genelde mın 30 max 75 (vertycl sync acık 75hzde ondan yoksa artar daha) [Bu mesaj n3mrut tarafından 15 Haziran 2005 15:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 amd 64 3000 1 gb ram .. 6600 gt pci exprees raidlede 30-40 arası .. fps .. :) sanırım raid de 50 fps almak istiosan x800xt amd fx55 alman yeterli olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandra Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Islemci olarak AMD oyunlarda Intel'den cok daha iyi. Ve evet, islemcin buna ragmen cok kiytirik. Sana önerim yeni bir islemci olacaksan AMD s939 3000+ veya 3200+ alman, öyle ucuk bi fiyat da degil hem. Ama, s939 icin anakart degistirmen gerektigi gibi bi gercek var. Uzun vadeli güzel bisey yapmis olursun yani. Öyle bi planin yoksa, o zaman anakartinin modeline uyulu bi 3000+ veya 3200+ öneririm.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci - emekli Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 amd 64 3000+ 1 gb ram 6600 128 bit 256 mb cuma gunu kurup test edip soylerim :)= ama sempron ne yazık ki kotu bi işlemci pentium / celeron gibi işte[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani / gizli ninja Wen[Black Sabbath] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ecchi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ironforge da auction house un oraya gelip de kasilmayacak bir bilgisayar var midir acaba?[signature][hline]Once you start down the dark path, Forever will it dominate your destiny. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 P4 2.8 prescott 2 GB dual channel ram x800xt HIS 256mb ekran kartı IFde takılma 3-5 saniyelere varıyor ama bu AH-banka alanına girdiğimde karakter bilgilerini alırken oluyor, tahminimce bağlantı hızımla alakalı bir olay. İlk yüklemeden sonra bir takılma olmuyor çünkü.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 P4 2.4 256 DDR GForce MX midir MMX midir 440 64MB Her yer kasıyor maşallah taş gibin sistem.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: ecchi, 15 Haziran 2005 17:49 tarihinde demiş ki: ironforge da auction house un oraya gelip de kasilmayacak bir bilgisayar var midir acaba? Aynen. Soutshoredaki savaşlarda durum daha kötü idi, 100x100 savaşlarda lag inanılmaz boyutlara ulaşıyordu. Ama SOE oyunlarıyla (SWG-EQ2) karşılaştırırsak oyunun motoru über ötesi. :) Hatırlarım SWGde, Bestinde, Guardians of Lok ile 20x20 pvp yapalım dedik, server göçtü, 2 saat falan birbirimize baktık, herkes donmuş, chat channel çalışıyor. :) Asıl EQ2 oynayın, kim açgözlü o zaman görürsünüz. [signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose [Bu mesaj DA2019 tarafından 15 Haziran 2005 17:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 1.7 ghz 768 ram geforce mx 420 AH dışında hiç kasmıyo birde fsp nin kaç olduğuna nasıl bakabilirim.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ctrl+r[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Dogbert, 15 Haziran 2005 17:57 tarihinde demiş ki: 1.7 ghz 768 ram geforce mx 420 AH dışında hiç kasmıyo birde fsp nin kaç olduğuna nasıl bakabilirim. İşte tam olarak bundan bahsedıodum 40 50 fps lere cıkmadan kasıp kasmadıgını anlayamazsınız bu şeye benzıor gozu bozuk bırı goz doktoruna gıdıp gozluk alınca anlıo gozlerının bozuk oldugunu :) bı cok ınsan ehehe[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 p4 3.0 1gb ram asus geforce4 mx440 /64mb 25-80 arası fps alıyorum. Raidlerde genlde takılma olmuyor. IF'a girerkende max. 2sn takılıyorumdur o da her zaman değil. Ekran kartım evladiyelik çıktı, her oyunu oynayabiliyorum kaç yıldır :)[signature][hline] Go! Godon Onerous gencfenerbahceliler.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Merhaba, Ekran kartım Asus GeForce4 Mx440 64 Mb Ram P4 1,7 Ghz 768 Mb ram ve hemen hemen hiç takılmadan oynuyorum. Bunun ana nedeni oynadığım serverın kapasitesinin low statüsünde olması. Sanırım oynadığınız serverlar da ki kapasitede takılmalarınız da bir etken. [Bu mesaj Kumadam tarafından 15 Haziran 2005 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 p4 gibayt anakart 3.0 işlemci 1ghzddr 400mhz ram 128agp8xgeforce4 ekrankartıda(benim deil yandı benimki fx5700leadtekti garantide suanda) bu makına bile kasior bende anlam veremiom yanı napmam gerek abi kasmaması ıcın ??? yanı ekran kartı gelince bide öle bakıyım olayada sızın kartlarda iyi deilmis o kaadar fakat aldınız fpsler hemen hemen aynı benle anlamıom anlamıom ve sınır oliom daha yeni yaptırdım makinayi rahat rahat oynım dıe hala kasio ama benim harddisk te badsector vardı o yapıor olabilirmi bunları??[signature][hline]burning legion * nightelf rogue * the wicked priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Harddiskin markası ve genişliği cpunun performansını büyük ölçüde arttırıyo. Badsector takılmaya yol açar mı, kimi zaman açar kimi zaman açmaz, kısacası sağlıklı değil. Arka planda çalışan programlar, özelikle anti-virüs,vb,.. programlar makineyi büyük ölçüde kasmakta. Virüsü, spyıda cabası.[signature][hline] Go! Godon Onerous gencfenerbahceliler.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Sempron 2.4 1gb ram fx5500le rahat oynuyorum oyunu BLde if ah bölgesinde oyun said: donuyor ama nedeni ekran kartı falan degil server . Birde merak etigim bakın önünde durdugunuzda kaç fps alıyorsunuz ? :D işte asıl keran kartı sınavı orda asıl :D . Normal ortamda 40 50 yapmak kolay kasıyorsa o ortamda yapsın o fpsyi ;) .[signature][hline] EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 active and kicks ass ;D EU retail( BL) Kara Gnome Warlock 51 resting EU FB Daywalker Dwarf paladine 37 wiped US OB Daywalker Human paladine 18 wiped Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 cpu nedır azmo[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 olay ekran kartında biter bana göre, 2gb, 3gb cpular az degil hani yetersizlikle alakası olamaz sanki piyasada 5 gb islemci varmıs gibi :P ekran kartınız 128 olabilir ama kaç bit islem hızı nedir frekans nedir bunlar büyük etken, iki ekran kartıda 128 iken neden birisi 100 $ digeri 400 $ hiç düsündünüz mü ? işlemcinin markası cartu curtuda önemli ama wowda gördüğüm kalabalık alanlarda etraftaki cisimler çekran kartı tarafından çizilemediği için kasılma oluyor. tabiki bu doğru demiyorum sadece benim fikrim :P[signature][hline]Callawey Excalibur Jandarma Asayiş Guild.darkvenue.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar