Siamon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 okul stjoseph.. bu okulda benim şu karnem iyi sayılır bilenler bilir: ortalama 2,3; 2 kırık var bio ve FR[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 İlk sömestrında sınıf ikincisi olan Bonzi'den 2 tanesi kesin biri muhtemel 3 tane FF :D Damadın dayısından muhbbetine benzedi bea.... :)[signature][hline]Face your fears live your dreams There is no time for peace No fear, No respite THERE IS ONLY WAR !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 5.00 ortalama :)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 hiç çalışmadan taktir almak ne güzel şeymiş bee yaşasın hazırlık lise1 olmak istemiyorum[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: B0nzi, 12 Haziran 2005 12:42 tarihinde demiş ki: İlk sömestrında sınıf ikincisi olan Bonzi'den 2 tanesi kesin biri muhtemel 3 tane FF :D Damadın dayısından muhbbetine benzedi bea.... :) 2 taneyle paçayı kurtardık...[signature][hline]Face your fears live your dreams There is no time for peace No fear, No respite THERE IS ONLY WAR !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: arina, 13 Haziran 2005 22:53 tarihinde demiş ki: hiç çalışmadan taktir almak ne güzel şeymiş bee yaşasın hazırlık lise1 olmak istemiyorum Zamanında biz de oyle diyorduk...Ah ah!! Neyse mezun olduk artık geri kaldı hepsi......[signature][hline]Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 4.58 geldi,ii fena değil $ükrediyoruz.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bizim 20sinde veriolar..son sınavlarda 3 tane kırık kurtardım aynı geçen seneki gibi=)pardon geçen sene 5 kırık kurtarmıştım=pama bu sene ilk dönem kastım o yüzden geçen seneye göre ortalamam iyi. geçen sene 2.49du yıl ortalamam bu sene 3.25 inşallah karneler 20sinde[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar