circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Ultima oynardım ..Onlıne oyunları oynardımeskıden... o baydı..Netten de baydım hıc bır sey yapmak ıstemıyorum..Mesela 3 hafta once gıtar kursuna baslamak canım muthıs ıstıyordu..Sımdı kursa baslıycam yarın..O bıle ılgımı cekmıyor...Napıcam ya ıyıce bayıldım ben....Hıc bır sey yapmak ıstemıyorum..Butun gun evde yatıyorum...Bırde yarın kursa gıdıcem..Pffffff cekılmez ya ..[signature][hline]www.sindarin.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 geçer ya herkese oluyo arasıra.canını sıksa da yapmaya devam edersen bi süre sonra baymamaya başlarsın heralde.zevk almaya bak.[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Öyle "Hiç bişey yapmak istemiyo canım" diye evde oturursan daha da çok sıkılırsın, biraz atak olursan aslında yapmak istemediğin çoğu şeyden eğlenebileceğini, hiç olmazsa sıkıntını giderebileceğini anlıyorsun..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 aman bütün gençlik böyle, paticikte her gün böyle en az iki başlık görüyoruz.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Havuza vs.ye ver kendini arkadaşlarınla. Deve güreşi yapın, kendi kendine bişeyler öğren, html vb. ya da biliosan geliştir. Stumble Upon yükle Firefox ile birlikte. İlginç siteleri gez..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Netle ılgılı cogu seyden baydım...Of ya :(..Ole bakıorum msne ..Nese ınsallah duzelırım ..[signature][hline]www.sindarin.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Abi oturup kalmayın şu bilgisayarın başına, tabi bayarsınız. Kalk gez, git bir yerde otur, aylardır konuşmadığın bir arkadaşını çağır, karşılıklı iki kadeh birşey için, muhabbet edin. Artık bilgisayar dışında neler yapabileceğinizi de ben saymayayım.[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 abi banada oluo aynisi arada bi hic biside fayda etmiyo , normalde en sewincem sey olsun soluolar `iyiii` diorm, walla zaman kardes bekle bi kac gunn sona duzeliosun kendi kendine farkinda bile olmuosun(ole olur ins.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 GEL gaygayci yapak seni :)[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 şundan baydım bundan baydım diye bi defter tut hem hobi olur.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Defter tutmasın, defter onu tutsun, baymaz o zaman.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hicbirsey yapmamaya devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hep ewde oturmak yerine dışarı çık bi hatun bul brz takıl normale dönersin.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 wow oyna wow hayatın kararsın[signature][hline]valandil ownz j0o! she is the one that i adore creed of my silent suffocation . WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 cani hic bir sey yapmak istemeyen adamin cani dayak cekiyordur haberi yoktur . dayagi yiyince ufku genisler kendine gelir .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Sacma dusunce dayak hayatımdakı en sevmedıgım sey..Ne olursa olsun karsıyım..En ıyısı uyumak :)[signature][hline]www.sindarin.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 allah kimseyi boş bırakmasın işte böyle ztn boşları görüyoruz serap ezgüyle sabah programı yapıyorlar seni de alalım ohh gezersin bütün programları,o kanaldan o kanala canında sıkılmaz,3. göbekten amcanı fln ararsın yeni heyecanlar olur hem[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 haydaa elemanı kadın programlarına konu neden edıyosun simdi Gelip geçici bi dönem o, gecer zamanla aynı seylerı tekrarından olusmustur kanımca[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Yapmadıgım seylerıde ıstemıyorum:)Iyıce kıllastı durum ya nese Arklar bır Ossden cıksın Kafaları cekelım eglenelım..:)[signature][hline]www.sindarin.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 hah işte hayatın anlamı o kafaları çektikten sonra ortaya çıkıyor :P[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar