Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baydı ya

circirbocugu

Öne çıkan mesajlar

Ultima oynardım ..Onlıne oyunları oynardımeskıden... o baydı..Netten de baydım hıc bır sey yapmak ıstemıyorum..Mesela 3 hafta once gıtar kursuna baslamak canım muthıs ıstıyordu..Sımdı kursa baslıycam yarın..O bıle ılgımı cekmıyor...Napıcam ya ıyıce bayıldım ben....Hıc bır sey yapmak ıstemıyorum..Butun gun evde yatıyorum...Bırde yarın kursa gıdıcem..Pffffff cekılmez ya ..[signature][hline]www.sindarin.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle "Hiç bişey yapmak istemiyo canım" diye evde oturursan daha da çok sıkılırsın, biraz atak olursan aslında yapmak istemediğin çoğu şeyden eğlenebileceğini, hiç olmazsa sıkıntını giderebileceğini anlıyorsun..[signature][hline]Click!
Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Sosyal ağlarda paylaş

Havuza vs.ye ver kendini arkadaşlarınla.
Deve güreşi yapın, kendi kendine bişeyler öğren, html vb. ya da biliosan geliştir. Stumble Upon yükle Firefox ile birlikte. İlginç siteleri gez..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

Abi oturup kalmayın şu bilgisayarın başına, tabi bayarsınız. Kalk gez, git bir yerde otur, aylardır konuşmadığın bir arkadaşını çağır, karşılıklı iki kadeh birşey için, muhabbet edin. Artık bilgisayar dışında neler yapabileceğinizi de ben saymayayım.[signature][hline]Click!
Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Sosyal ağlarda paylaş

Defter tutmasın, defter onu tutsun, baymaz o zaman.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

allah kimseyi boş bırakmasın işte böyle ztn boşları görüyoruz serap ezgüyle sabah programı yapıyorlar seni de alalım ohh gezersin bütün programları,o kanaldan o kanala canında sıkılmaz,3. göbekten amcanı fln ararsın yeni heyecanlar olur hem[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...