Gordios Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Birisi Bana Scp Yazmayı Öğretirse Çok Sevinecem[signature][hline]Karanlikti gözlerin parliyordu, bacaklarini ayirdim, memelerine sarildim, heyecanliydim cok zevk aliyordum, cünkü hayatimda ilk kez inek sagiyordum. Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 o iş okadar kolay olsa[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Olsun ne Kadar zor olursa olsun öğrenmek istiyorum[signature][hline]Karanlikti gözlerin parliyordu, bacaklarini ayirdim, memelerine sarildim, heyecanliydim cok zevk aliyordum, cünkü hayatimda ilk kez inek sagiyordum. Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 O zaman Oku[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Sen Biliyor musun?[signature][hline]Karanlikti gözlerin parliyordu, bacaklarini ayirdim, memelerine sarildim, heyecanliydim cok zevk aliyordum, cünkü hayatimda ilk kez inek sagiyordum. Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 script yazmaya bence elindeki scriptleri editlemekle ba$la ozaman daha kalıcı ve iyi oluo sonra yabancı sitelerdeki tutorial'lara göz anlamadıklarını paticik ARAMA sayfasından arat gene bulamazsan buraya yaz. kolay gelsin..[signature][hline]Reconquista girmeden karar verme -Reconquista Developer- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Teşekkür Ederim...[signature][hline]Karanlikti gözlerin parliyordu, bacaklarini ayirdim, memelerine sarildim, heyecanliydim cok zevk aliyordum, cünkü hayatimda ilk kez inek sagiyordum. Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Bi sürü eskiden kalma yazı vardır rahatca bulur öğrenirsin de zamanına ve enerjine yazık derim[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Scribe vendora gidiyoruz... 'teach scripting" diyip... asdfsdfadf Şaka biryana sana en güzel önerim script editleme ile başla. Yani bir script bul onu kafana göre düzenle işte ne biliyim süresini değiştir, rengini değiştir vs vs. Bunları oyun içinde gözlemele neler oluyor öğren... Böylece sana garanti veriyorum bir süre sonra bir bakmışsın şaheserler yapabilmişsin... Bende bu şekilde başladım ve şuan yeterli(herzaman sarfettiğim gibi) derecede yetiyorum... :P Cümleye bak :tebrikz:[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Rotweiler, 15 Haziran 2005 17:09 tarihinde demiş ki:Bende bu şekilde başladım ve şuan yeterli(herzaman sarfettiğim gibi) derecede yetiyorum... :P Cümleye bak :tebrikz: Bir kenara yazdım bu cümleyi :D[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ruhsuz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Yaw sanırım server kurmak ıcın sphere 55 gerekıodu arastırdımda sıteler kapanmıs hep bulamadım:)..Sole zaman gecırmek ıcın arıyorum bulabılen vvarsa buraya adresı yazarsa sevınırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bir kaç scp yi birbirine harmanla...öyle öyle neyin ne olduğunu kavramaya başlarsın...sonrası geliyor zaten...sıkılma yeter...[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki: Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mandoo Abi Yemek tarifi verir gibi olmuş seninkide yaw :lol:[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar