Cermy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 arkadaslar hediye olarak mp3 player alicam birine. 512 lik almayı düşünüyorum. şimdi iyice araştırdım. 2 marka arasında kaldım. fiyatları yaklaşık olarak aynı ama. inf te ekran,radyo ve ses kaydı var, shuffle da ekran olmamasına karşın ipod kalitesine sahip oluşu var. siz ne dersiniz bir fikir aliyim dedim shuffle inf[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: ..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen...
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ipod. 1. bi dişiye alıyosun ve shuffle ın şekli güzel inf in iğrenç. kulaklıkları pazar malı gbi. 2. ses kaydedicisini kullanmicak bile. radyo olayını kullanabılır ama sevdıı sarkılr mp3 playerında dururken nıye radyo dınlesın? 3. ses kalitesi olarak ipoda yaklaşamaz bence.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...
dominic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 shuffle, apple. think different.
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 think different? daha dogrusu think like the majority (mp3 player marketinin %70inin apple urunu kullandigini dusunursek :) ) bencede shuffle al[signature][hline] sdf
ozkolous Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 512 ipod var arkadaşımda bikaç gündür dinliyorum o alettensesi fazla açtınmı sapıtıyor cızırtı falan yapıyor ben beğenmedim ayrıca ipodu ekran + radyo olayı beni baya çekiyo zaten.o yüzden ipodu pek beğenmedim ben inf derim öle tip konusundada iğreeeeeeeenç denecek gibi bişie diil güzel hoş bişey[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar
arcane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ben sevmiyorum shuffle olayını, şu alete bi ekran koysalar hemen gidip alırım vallahi.[signature][hline]comand falied
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 inf güzeldir, bende 512mblık olanı var, ama; ses kaydedicisi bir bo*a yaramıyor (yukarda dendiği gibi) radyo gereksiz, nasıl açılır haberim bile yok zaten:) (yine yukarda dendiği gibi) kibrit kutusu kadar, ciddi küçük bir alet. sakat yani biraz:) ses kalitesi olarak bişey diyemeyeceğim, ben seviyorum, gayet rahatım. başkası rahatsız olabilir tabi. bağlarsak shuffle alırsan daha güzel olur gibime geliyor. hatta param olsa 1 gblık shuffle almayı düşünürdüm, çok şeker şeymiş yaw:) (ekranının olmayışı hiç önemli değil, tişörtün içinde duruyor zaten genelde, asılı olarak bende:))[signature][hline]beş hececiler H.B.E [Bu mesaj Heffer tarafından 13 Haziran 2005 17:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 valla ben tişörtün arkasından dosta neyin değiştirip şarkı bilem seçebiliyorum, ekransızlık sorun yaratmaz bence de. ha tabi alışkanlık meselesi o ayrı:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Ya ben de almak istiyorum bir tane, bu shuffle'ın fiyatı da güzel ama ekranlı bir şey mi alsam diye düşünmeden edemiyorum tabii.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Cermy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 valla çogunluk ipod diyo. bende ondan yanayım ama ekransızlık beni kararsız bırakıyo yani. fiyat farkıda sadece 5 milyon yani birinin daha çok çekme olasılığı yok :D[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: ..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen...
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ya hele 512likte ekrana hic gerek yok bakmadan degisitirceksin zaten otobuste orda burda ve surda[signature][hline] sdf
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 shuffle tabiki, elmaya güven..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bilkom'da bitik, o kadar ucuza başka nerede vardır shuffle?[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Cermy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 teknosada falan var da. bilkomun sitesinde gördüğün o fiyatlar kdv siz. %18 ekliyeceksin yani. teknosa 199 a satıyo mesela.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: ..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen...
Cermy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 aldııım =). boynerde 193ytl kdv dahil. hsbc ye peşin fiatına 12 taksit yaptırdım. valla daha kullanma şansım olmadı. ama hediyeyi veresim gelmiyo o derece hoşuma gitti. :)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: ..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen...
Draven Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 en iyisi teyp ya ben MD kullaniyorum. gerci biraz geride kaldi ama ses kalitesi arkadasimin ipoduna gore cok daha guzel gelio kulagima nedense. emin degilmi ama MD Cd kalitesine daha yakin. sacmaliyor olabilirim, ama bana oyle geliyor
Öne çıkan mesajlar