Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Şimdi adaya gidiyoruz. Tamam güzel. Estel ve ben olacağız, tharkas'ında olacağını var sayıyorum. ADAM İÇMEMELİSİNİZ DEMİŞ. Şimdi bu dikkate alınsın diye mi, yoksa başka bir sebepten mi, anlamadım ben.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 chem babasıyla gelır gene :)[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 lol babam olmasa siz zor bulurdunuz piknik alanını önden gidip scoutluk yaptı:P şaka bi yana yok tek gelirim bu sefer ehah[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 e buyudun tabı abısı ama senı tek basına bırakmazlar adanın selametı acısından bıde bı copcu vardı adama yolu sormustuk hee surdan gıdın 30 metre ılerde demişti acaıp yerlerden cıkıp gırmıs ama bulamamıstık gene :P[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ya püff gelemiyomm :([signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 neden praw özürlümüsün ? :P[signature][hline][code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 zhuahu koptum ya gelsem mi diye dusunuyorumda sabah kalkar mıyım diye kendime soruyorum :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 sabahın 7sinde insan oluomu dışarıda[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 valla arkadaşlar istanbul deniz otobüsleri hedesi bi tek o saate koymuş..[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Haftasonu yapsaymışsınız gelmek isterdim.. Size iyi eğlenceler. Eminim çok eğlenceksiniz, makara olacak.. :([signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Snow - Informer | arşiv***** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: Estel_Anorien, 13 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki: valla arkadaşlar istanbul deniz otobüsleri hedesi bi tek o saate koymuş.. Eeee tekneler var orda bissürü 15dk da 1 kalkan.. Araştırmak lasım.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Eee cray, yaz geldi. Artık t-shirtini giyip O İĞRENÇ, INSANLIK DIŞI DÖVMENİ gösterirsin herkese. //sen onu düzelttirmeye git pls, bende boyundan başlıyorum, hadi.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Umur bak jnmss o benim insanlık dışı iğrenç dövmem amuda kalkıp bakınca oldukça KOOL.. ! Ayrıca yaz geldi sende adada SLİP MAYONU giyip bize şov yaparsın oldumu JNMSS ![signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Valla o kadar uğraşamam tekneyle mekneyle.. birisi gidip malumat alsın ona göre düzeltiriz.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: CrayTotem, 13 Haziran 2005 01:12 tarihinde demiş ki: SLİP MAYO Ben slip giymem. Erkekler slip giymemeli. Dahası, attığım tekmeler sonucu evden koşarak çıkman, kimin KAZANDIĞININ göstergesidir. ps : ayrıca ben sarhoş olunca bar zemininde timsah dansıda yapmıyorum.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: Alexi_Septimus, 13 Haziran 2005 01:16 tarihinde demiş ki: Dahası, attığım tekmeler sonucu evden koşarak çıkman, kimin KAZANDIĞININ göstergesidir. ps : ayrıca ben sarhoş olunca bar zemininde timsah dansıda yapmıyorum. Sayın umur bey , Evden koşarak çıkmadım..Çıkmış olsam bile bu sizin tekmelerinizle alakalı değildir..Tekme ile diz atmanın arasında fark olmakla beraber kemerimi çıkardığım zaman nasıl uslu çocuk olduğunuzu hatırlatmak isterim... Evet belkide sarhoş olunca bar zemininde timsah dansı yapmış olabilirim...Dikkat ediniz lütfen ''Timsah DANSI''..Dansı..Dans. Sonuçta oda bir çeşit dans..Bu durumda benim içki içip zeminde timsah DANSI yapmam gayet normal bir davranış.. Birde timsah yürüyüşü vardır ama biz danslısını yapıyoruz..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe [Bu mesaj CrayTotem tarafından 13 Haziran 2005 01:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Gayet yerde süründün işte. Beymiş, portakal suyu kılıklı.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Sen gel, öğle güneşi altında tuborg iç, sonra bayıl. Şimdiden söylüyorum.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Öyle değil. Öğle güneşi altında kırmızı tuborg insanı az bir harab eder. O açıdan ben şahsen rakı taraftarıyım, ama gölgede içeceğiz.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Kılda keramet olsa götte çıkmazdı arkadaşım. Buna artı olarak kıllı tüylü olan insanları gördük sabancı da, kızlar odasından kovaladı.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Büyük diye seni koyacaksın oraya yandık.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Oh 1 yaşla sıyırdım...Zaten kimse bana masa altında kola votka içiremez..Öeh midem bulandı... Etin yanında şarap yada rakı... Şarap sevmiyorum..Rakı..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Lise anılarımızı canlandıralım hep birlikte.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Canlandırdık ; S e p t i m u S [pekala] says: zaten saçını rastalamış benden ayrıldıktan sonra S e p t i m u S [pekala] says: iyi ki ayrılmışım diyorum şimdi Light BonePART - UpDate: 06.06.2005 http://bonepart.blogspot.com says: kokar o pis pis yabancımız yok zaten hahaha. en azından fikir birliğindeyiz be.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 organizasyon bonepart inc.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar