Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ada Sahillerinde Bekliyoruz. (aka. Ada yolcusu kalmasın, biz gideriz ormana hey ormana)

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

Şimdi arkadaşlar bu berk gargameli işten kaytarıp ihaleyi bana yıkınca dertlerinize derman olmak bana düştü.. şimdik şöyle olacak:

16 HAZIRAN PERŞEMBE
BOSTANCI-HEYBELİADA-BÜYÜKADA 07:30 Vapuru ile yola çıkacağız... tahmini varış saatimiz 08:05

Plan:

Saat 7 de Bostancı iskelesinde buluşulur. (DİKKAT: GELECEKLERİN ETLERİNİ VE İÇECEKLERİNİ KENDİLERİ GETİRMELERİ ŞARTTIR) Son tedarikler bostancı civarında halledilir.(07:20 DE HAZIR VE NAZIR OLMAK ŞARTTIR AKSİ TAKDİRDE KALIRSINIZ) Adaya varılır. Tercihe bağlı olarak ufak bir Aya Yorgi turu yapılabilir veya piknik yerine malak gibi yatılabilir, Oyun oynanabilir. 12 civarı gibi mangallar ateşlenir. Yenilir içilir

Önemli Noktalar:

- Üzerine oturacağınız piknik bezi cart curt gibi birşey getirin
- Ortalama 4-5 kişi için 1 mangal bulunması şarttır. (Açız aç. Hemen yiyelim)
- Alkol tüketilmesi gerçekten tavsiye edilmez.
- Mutlaka bulundurulması gerekenler: Bıçak, çatal, tabak, bardak ve BOL BOL SU
- Masa oyunları gibi vesaireler insanları baymaktan kurtarır
- Organizasyon eksikliklerinden Estel sorumlu değildir. Hatta Estel organizasyondan da sorumlu değildir. Gelecek olanlar gelsindir.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
DeviantArt Gallery
Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı

[Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 12 Haziran 2005 23:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 12 Haziran 2005 23:10 tarihinde demiş ki:

- Organizasyon eksikliklerinden Estel sorumlu değildir. Hatta Estel organizasyondan da sorumlu değildir. Gelecek olanlar gelsindir.

oha=)

hımm, yazın beni baştan listeye, deneyimli olanlar da bilgi versin vs., akalım topluca ortama[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 12 Haziran 2005 23:59 tarihinde demiş ki:
3 gün sonra ÖSS.
Ne alakası var ki.

sabah dersane kahvaltı bişeyler düzenliyor, akabinde de deneme sınavı var
alaka ordan yani, yoksa gelirdim. dersaneyi aksatmak istemiyorum çünkü bir gün girmezsem denemeye yamuluyor tüm düzenim. zaten yamuk yumuk.[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...