Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Şimdi arkadaşlar bu berk gargameli işten kaytarıp ihaleyi bana yıkınca dertlerinize derman olmak bana düştü.. şimdik şöyle olacak: 16 HAZIRAN PERŞEMBE BOSTANCI-HEYBELİADA-BÜYÜKADA 07:30 Vapuru ile yola çıkacağız... tahmini varış saatimiz 08:05 Plan: Saat 7 de Bostancı iskelesinde buluşulur. (DİKKAT: GELECEKLERİN ETLERİNİ VE İÇECEKLERİNİ KENDİLERİ GETİRMELERİ ŞARTTIR) Son tedarikler bostancı civarında halledilir.(07:20 DE HAZIR VE NAZIR OLMAK ŞARTTIR AKSİ TAKDİRDE KALIRSINIZ) Adaya varılır. Tercihe bağlı olarak ufak bir Aya Yorgi turu yapılabilir veya piknik yerine malak gibi yatılabilir, Oyun oynanabilir. 12 civarı gibi mangallar ateşlenir. Yenilir içilir Önemli Noktalar: - Üzerine oturacağınız piknik bezi cart curt gibi birşey getirin - Ortalama 4-5 kişi için 1 mangal bulunması şarttır. (Açız aç. Hemen yiyelim) - Alkol tüketilmesi gerçekten tavsiye edilmez. - Mutlaka bulundurulması gerekenler: Bıçak, çatal, tabak, bardak ve BOL BOL SU - Masa oyunları gibi vesaireler insanları baymaktan kurtarır - Organizasyon eksikliklerinden Estel sorumlu değildir. Hatta Estel organizasyondan da sorumlu değildir. Gelecek olanlar gelsindir.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı [Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 12 Haziran 2005 23:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: Estel_Anorien, 12 Haziran 2005 23:10 tarihinde demiş ki: - Organizasyon eksikliklerinden Estel sorumlu değildir. Hatta Estel organizasyondan da sorumlu değildir. Gelecek olanlar gelsindir. oha=) hımm, yazın beni baştan listeye, deneyimli olanlar da bilgi versin vs., akalım topluca ortama[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Hadi buzları ben getiriyorum:D[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 tarih?? ve alkol nie tavsiyer edilmez? adaya gidilipte niye içinilmez?[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 çünkü içip içip dönüş yolunda dalgalı denizde tekneden kustu insanlar:)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 taviye edilmez ama geitrin yani sorun deil sonra kusani falan oluyor o yuzden soledik:P[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 adada aradıklarımızdan bulma ihtimalimiz olanlar neler(su ve alkolden bahsediyorum özellikle)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ikiside mevcut[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 sabah 7 de gidilicekse eğer,o saatte alkol bulmak pek bir zor...[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 kusan kusar canm teknenın arkasından:)))[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 yok oraya gittikten sonra falan ge olur biraz da, soğuk tutma derdine girmek istemiyorum da hiç... aklımdayken seyi de sorayım, mangal kiralama gibi bir şansımız olacak mı adada?[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 lan estel neden 7 12 falan olsun 6da kim uyanir[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 walla ebnde dusunuorum ama oadkar erken kjalkamk zor gelıo ama dıosunuzkı gun kaybolmasın hay hay buyrun gıdelım:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 abi başka saate vapur koymamış denyo ido[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 biralar elimizde, çapaklar gözümüzde, biz gideriz adaya höyt adaya... 16 haziranmış hmm..[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' [Bu mesaj Natural tarafından 12 Haziran 2005 23:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Arkadaşım, sabah yedi de. Napıyorsun yahu.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 öss olmasa gelirdim, mangaldan et lüpletmeyi de özlediydim zaten :/ saat 6da kalkmak bişey değil de, össden sonra olsaydı süper olurdu. eh, ne yapalım ayarlanmış bir kere:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 3 gün sonra ÖSS. Ne alakası var ki.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 full final ve büt can touch this?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Can't.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 o zaman fak yuuu[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ok babs :([signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 valla sabah zar zor kalkılır gidilir orada gene yatılır 12 ye kadar ben böle düşünüyorum eheh[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: Alexi_Septimus, 12 Haziran 2005 23:51 tarihinde demiş ki: Arkadaşım, sabah yedi de. Napıyorsun yahu. Haksız mıyım ? Sen dedi, nasıl dedi, haaaaah.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: Alexi_Septimus, 12 Haziran 2005 23:59 tarihinde demiş ki: 3 gün sonra ÖSS. Ne alakası var ki. sabah dersane kahvaltı bişeyler düzenliyor, akabinde de deneme sınavı var alaka ordan yani, yoksa gelirdim. dersaneyi aksatmak istemiyorum çünkü bir gün girmezsem denemeye yamuluyor tüm düzenim. zaten yamuk yumuk.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar