ony1 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Arkadaslar Bana 4 Tane Scp Lazim.. 1- .mtele scpsi 2- .admin2 3- Staff Binegi (Attan Indiginizde Cantaniza Dusuyor) 4- .pg bende bu komutun scpsi var ama player çar ile page atiyorum gm ile giriyorum .pg dediimde pg yok diyor bir hata var yardimci olur musunuz mümkünse net bir sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 .mtele [function mtele] src.newitem=i_mtele src.act.equip src.act.timer=30 return 1 [itemdef i_mtele] ID=i_gold TYPE=t_eq_script ON=@EQUIP targetg ON=@TARGON_GROUND src.go= mtele remove return 1 ON=@TARGON_ITEM src.go= mtele remove return 1 ON=@TARGON_CHAR src.go= mtele remove return 1 ON=@TIMER remove return 1 /ethernal horse(cons) [itemdef i_et_horsec] name=Counselor horse id=i_mt_horse_brown_dk TDATA3=c_etc layer=25 on=@create color=0852 on=@equip link= on=@unequip src.newitem i_et_ehc src.act.bounce [chardef c_etc] id=c_horse_brown_dk on=@create color=0852 on=@click remove return 1 on=@npcrestock remove return 1 on=@skillstart remove return 1 [itemdef i_et_ehc] NAME=Ethereal Horse id=i_pet_horse type=t_normal CATEGORY=Ethereal SUBSECTION= Ethereal pets DESCRIPTION=Counselor Horse on=@create color=03a1 attr=14 on=@dclick if !() src.newitem i_et_horsec src.act.more1=c_etc src.act.equip src.update remove return 1 else src.message zaten bineğe biniyorsun. return 1 endif .pg sistemi için muhtemelen pgbox 'u koymamışsındır.Bunu faq konusu altında anlatılmış zaten ordan bulabilirsin.[signature][hline]Ardhath Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ony1 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 verdigin scpler icin saol ama faq taki sayfalar açilmiyor yzarsan sevinirim ve .admin2 scpsini vermemissin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 admin2 nedir bi acıkla da yazsınlar :)[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Chaos Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ony1 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 öff sen bilmiyorsan yapacak birseyim yok .admin2 .admin menüsü gibi ama daha gelismis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Des Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 İnsanlardan uzun uzun cevap bekliyorsun ama birisi birşey sorunca öff poff cekmişsin.Bence sende biraz araştır gez gör hazır bekleme.Hadi kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 nbl ocak scplerini bulursan page sistemini kurmayi dene yapamazsan yardim ci olabilirim[signature][hline]Epica ile Tum ilişkisini kesmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 page icin yeterli zaten page in baska bi fonksiyonu yok[signature][hline]Epica ile Tum ilişkisini kesmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ony1 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 tamam saolun bende daha önceden kalma full amentes ve full drogyn uo serverlarinin scpleri vardi onlardan buldum.. yineden saolun ama .pg yi yapamadim. full nebula ocak scpleri var zaten.. simdi önce player çar ile giriyorum page atiyorum sonra da cikip ondan staff car ile giriyorum .pg yazdigimda ise pg yok diyor. ama page var. bir hata var bunu nasil düzeltirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 page box i bir yere yerleştirip infodaki numarayi scp deki yerine o numarayi yazacaksin[signature][hline]Epica ile Tum ilişkisini kesmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ony1 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 page box nedir ? nasil cikar komutu nedir ? daha aciklayici anlatirsan veya msn adresim [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 .add i_page_box star rooma koyacaksın .info diyim UID yazan yerdeki numarayı scriptin içindeki numara ile değiştireceksin. Page komutuna gelince sadece .pg diyerek çalışmaz .pg go gibisinden kullanmalısın. AYrıca insanlardan bişey isteyip hazırcılık yapan sensin, öff pöff çekende sensin bu yanlış... Script örnekleri ile kendin bişeyler yapmaya çalış. BKZ: bizim tayfa. Onlarda editleye kese biçe öğrendiler...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ony1 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 tamam dedigin gibi yaptimda .info çekince hiçbiryerde UID diye birsey yok o baska birsey olmasin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 En yukarıda Serial ve ya UID şeklinde belirtir... Eğer sened yoksa scripti nebula-ocak scriptlerinin içinde charprop diye katagoride bulabilirsin...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeastMaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 3- Staff Binegi (Attan Indiginizde Cantaniza Dusuyor) valla vunu ben staff bineği olarak deilde özel binek olarak biliodum neyse :)[signature][hline]By BeastMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GordioSs Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Bende ethereal binek olarak biliodum ama neyse :P[signature][hline]"[...siyah gökyüzüne,siyah bulutlara baktı,yüzüne çarpan yağmur damlalarına aldırmadan.Elini kaldırdı, avcunu açtı...Bir yağmur damlası yakaladı,iki eliyle tutarak kıza verdi.Kız gülümsedi...Damlayı alıp cebine koydu...]" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeastMaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Valla bende onu yazcaktımda aklıma gelmedi :)[signature][hline]By BeastMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preze Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Sizde Varsa Bana Duyuru Anonsu Scp sini Yollayabılırmısınız Bulduklarım İşe yaramıyor Bozuk Cıktılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 *!Şu .oktan işe il girdiği günü anımsayarak iç çeker* Sana Tavsiye Vallaha ilk başlarda cok tatlı geliyor ama eline - lerden başka bişey geçmez.+ sı yoktur bu işin.Elimden gelse Uo Yu Tamamen Yok etmek isterdim inan bana.Cok Zevki Cok hoş oyun ama oynamasını bilmeyen ( benle beraber ) ve .okunu cıkaranlarda Cok.işimizi gucumuzu bırakarak yapıyorduk.off gene çenem açıldı.Eger Kafanın dikine gdiceksen =/ sen bilirsin...[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar