Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rockbiter mi WindFury mi ?

n3mrut

Öne çıkan mesajlar

burda unutulan firebrand.mesela warrior ve paladine fb kullanıyorum çok daya avantajlı.çünkü normal damage wf bile olsa armor absorbe ediyor.ama fg armoru ignorelıyor
vede bi rogue veya mage ile kapışırken gelen wf çok tatlı oluyor[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Graul of BL
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 14 Haziran 2005 20:26 tarihinde demiş ki:
frost brand instancelarda felan
surekli kacıp duran aptal mob larda gayet elenceli oluyo
yane adamlar kacamasın diye frost asırda bir proclasada procladı mı moblar baya kalıyo extrra aggrodan kurtarıyo

yok yaw çakıyosun earthbind yada fs gerek yok bide proc bekliyecen :)[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Graul of BL
Sosyal ağlarda paylaş

Gift of the Elven magin ve %20critin var. Flurry ye girince aspd 1 e yakın oluyor. Yani her saniyede 1 saldırı. Bu sırada gözünü kapıyorsun ve windfury procları izliosun. Şu sıralar Iceblade var elimde hala gift of the elven magiyi alamadık =). Onda bile 450 crite çıktığım oluyo wf açıkken. Gulch daki berserker buffını alınca 1.1k frost shocklar 500-600 critler heh =).[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher)

[Bu mesaj Sage tarafından 15 Haziran 2005 11:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eger ultra sansız degilseniz hicbiriyle wf nin yakaladıgı dps i yakalayamazsınız. ozellikle slow 2handerlarla imkansiz. warrior olsun,rogue olsun.[signature][hline]c3(p0) <42 Gnome Warlock>
Absolution <60 Human Priest>
Nutiara <52 Undead Rogue>
Mae <49 Night Elf Hunter>
Nefastus <49 Tauren Shaman>
ve daha bir cogu :P
Sosyal ağlarda paylaş

Agality/Stam giden bi shammy düşük str sinden dolayı wf de varlık gostermıor Agalıty/Str gıdersem mümkün oluo ama mail giymeye başlıycam bırazdan o zaman tekrar bı buıld yapcam sanırım ahtan alıp maıllerı dagger tarzı sılahlarda wf kullanmak mantıklı ama str olması lazım benım str neredeyse standart stam ve agılıty bıraz ınt gıttım marjınal bı tarz oldu ama cok ıı sonuclar aldım.Bakım bitsinde...[signature][hline]h3xtermineytır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
n3mrut, 15 Haziran 2005 12:41 tarihinde demiş ki:
Agality/Stam giden bi shammy düşük str sinden dolayı wf de varlık gostermıor Agalıty/Str gıdersem mümkün oluo ama mail giymeye başlıycam bırazdan o zaman tekrar bı buıld yapcam sanırım ahtan alıp maıllerı dagger tarzı sılahlarda wf kullanmak mantıklı ama str olması lazım benım str neredeyse standart stam ve agılıty bıraz ınt gıttım marjınal bı tarz oldu ama cok ıı sonuclar aldım.Bakım bitsinde...

boşuna kasma talent felan 60 a kadar.agi/str dende bi cacık olmaz.warrior mortal ı iki koyar sağlık yerlere düşer.heal yapacak mana da olmadığı için için çok zor olur.hiç tavsiye etmem.giyeceksen agi/int felan giy[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Graul of BL
Sosyal ağlarda paylaş

bende öyle düşünüyordum ama olmuyor yani.enchantmen boş iş.element +restorla 1v1 de birtek rogue durduruyor o da stunlock malum.restor vermediğinde totemlerden heallardan mana çok girer + lesser heal atamazsın[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Graul of BL
Sosyal ağlarda paylaş

Honor pvp seti+ench+resto. Yeterli Crit stam ve int.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...