Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

19 Ağustos Deprem GERÇEĞİ

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Maden okadar gizli bir şey yapılmış bu bilgi işlem müdürmü ne o nerden bulnuş bunu? demekki Türkiye'de bu işin içindeki bu adamlarda bu olayları bilio.Yoksa adam Marmara Denizindeki denizaltında olan şeyleri nereden bilecek.Gerçi bana inandırıcı gelmedi.[signature][hline]AzimmLee ZıCaNN BeToNuuu DeLeRR!!!
Mesaj tarihi:
Bunlar politika. Belki bunu yazan adamın ABD'ye karşı gıcıklığı var ve ortalığı karıştırmak istio. Yada bunu yazan o adam değil ancak başka birileri ve aynı şey dönüyo.. ve Çoğu insan da etkileyici bi anlatımla anlatıldığı için bunlara inanıyo..[signature][hline]Siamon @ DeviantArt

Mesaj tarihi:
said:
Pyro, 15 Haziran 2005 17:59 tarihinde demiş ki:
19 ağustos depremi? hmm evet haklısın nese, ben 17 ağustos diye biliyordum.

19 ağustosta bunlar ortaya atıldı o yüzden 19.

postta 17 yazıyor neden fark war diye sorabilirsinde, kendini komik duruma düşürmen hoş.[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki:
sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası...
Mesaj tarihi:
amerikalilarin gotunden ates cikti ole oldu

nasil bir gerzekliktir bu ya

ulan dusmanlik yapinda bu kadar da deil[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
Ya ilk mesaji okudum
guzel bir komplo teorisi de benim takildigim baska birsey var

Komplo Teorisyeni diye bir meslek var iste boyle kafadan sikiyorlar mesela akli sira birsuru bilgi vermis kesin %90 i yalandir.

Sorum su boyle bir ise nasil gireriz yani nasil Komplo Teorisyeni oluruz ben cok istiyorum benimde boyle hikayelerim var :)
Hatta size bolu depremiyle ilgili bir tane yazsammi acaba :)
Mesaj tarihi:
Komplo teorilerinin en sevdiğim yanı insanların akıllarını karıştırması ve gerçeklik payının var olmasından insanları şoke etmesi.
BAyılıyorum bu komplo teorilerine.[signature][hline]Öbür a-smurf 'le karıştırmayınız...

[Bu mesaj a-smurf-SW tarafından 16 Haziran 2005 00:26 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...