quantele Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Maden okadar gizli bir şey yapılmış bu bilgi işlem müdürmü ne o nerden bulnuş bunu? demekki Türkiye'de bu işin içindeki bu adamlarda bu olayları bilio.Yoksa adam Marmara Denizindeki denizaltında olan şeyleri nereden bilecek.Gerçi bana inandırıcı gelmedi.[signature][hline]AzimmLee ZıCaNN BeToNuuu DeLeRR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Ufak at... ufak at... ufak attaaaaa civcivler yeeeeesiiin.... (ne güzel sesim,,, öhöm(!) pardon(!) yazım var) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 doğruluk payı olabilir...[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Bunlar politika. Belki bunu yazan adamın ABD'ye karşı gıcıklığı var ve ortalığı karıştırmak istio. Yada bunu yazan o adam değil ancak başka birileri ve aynı şey dönüyo.. ve Çoğu insan da etkileyici bi anlatımla anlatıldığı için bunlara inanıyo..[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Pyro, 15 Haziran 2005 17:59 tarihinde demiş ki: 19 ağustos depremi? hmm evet haklısın nese, ben 17 ağustos diye biliyordum. 19 ağustosta bunlar ortaya atıldı o yüzden 19. postta 17 yazıyor neden fark war diye sorabilirsinde, kendini komik duruma düşürmen hoş.[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 amerikalilarin gotunden ates cikti ole oldu nasil bir gerzekliktir bu ya ulan dusmanlik yapinda bu kadar da deil[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Ya ilk mesaji okudum guzel bir komplo teorisi de benim takildigim baska birsey var Komplo Teorisyeni diye bir meslek var iste boyle kafadan sikiyorlar mesela akli sira birsuru bilgi vermis kesin %90 i yalandir. Sorum su boyle bir ise nasil gireriz yani nasil Komplo Teorisyeni oluruz ben cok istiyorum benimde boyle hikayelerim var :) Hatta size bolu depremiyle ilgili bir tane yazsammi acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a-smurf-SW Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Komplo teorilerinin en sevdiğim yanı insanların akıllarını karıştırması ve gerçeklik payının var olmasından insanları şoke etmesi. BAyılıyorum bu komplo teorilerine.[signature][hline]Öbür a-smurf 'le karıştırmayınız... [Bu mesaj a-smurf-SW tarafından 16 Haziran 2005 00:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar