Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kapsül nedir?

Kakistos

Öne çıkan mesajlar

Ben genellikle duvarlara yumruk falan atarım. Geçen yine attım (bu sefer kirişe vurdum ama) elim börek gibi şişti. Bi arkadaş kapsüller patlamıştır dedi diğerleri de hemen atladı balıklama doğru ya kapsülün patlamıştır falan diye.
Bu kapsül nedir, kızlık zarı gibi bişey mi? Yoksa arkadaşlar taşşaa mı aldı beni...
Kapsülleri patlayanlar örgütlenin...[signature][hline]Unless you believe in yourself, you cannot win...
Sosyal ağlarda paylaş

kapsül dedikleri içinde artık işe yaramayan gazlar bulunan bi şeydir. örnek olarak parmaklarını kıtlatınca çıkan ses kemiklerden değil patlayan kapsüllerden gelmektedir. herhangi bi önemi yoktur. hatta kapsüller patlatılırsa rahatlamanın sebebi hareket alanı genişlediği içindir.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
Sosyal ağlarda paylaş

Şişmenin sebebi kapsül patlaması değil esnek doku iltihaplanmasıdır. Vücudun savunma mekanizması işte. Şişme hala varsa buz koy üstüne. Ha bi de kum torbası al Ben ööle yaptım (Onda da gaza gelip kolummu çok açınca kum torbasından evvel duvara sürtmüştüm feci yara olmuştu üstü)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

said:
anil_selam, 15 Haziran 2005 22:59 tarihinde demiş ki:
kapsül bir nevi fitil olup vücudun bir deliğinden alınan ilaçtır:P

biz ne diyoruz ark sabahtan beri tmm işte lütfen tıbbi konularla dalga geçiyomuşun gbi geldi bna birz daha saygı lütfen burda zibokrat yemini etmiş arkadaşlar var bk nası biilimsel açıklama yapıolar[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Sosyal ağlarda paylaş

rahatlayın ya zarar vermeyin kendinize (ben de yumruk atardım öyle duvara oraya buraya da eline şişiklerden başka bişi geçmiyor).
arkadaş gayet güzel özetlemiş. esnek doku iltihaplanması olarak.
eklemlerin ciddi zarar görebilir böyle sert zeminlere vurmaya devam edersen.[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir.
Issız yerlerde sevdiğin için bir evren ol.
Sosyal ağlarda paylaş

şunu da unuttuk bu uzay kapsülü de olabilir hani o parmaktaki kapsülü arkadaşımızın ani bir hareketiyle hissetmemiz ve zıplama şeklinde uzaya ulaşmamız şeklinde de açıklanabilir bu durum,bilginize arz ederim[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Agirol, 15 Haziran 2005 21:26 tarihinde demiş ki:
örnek olarak parmaklarını kıtlatınca çıkan ses kemiklerden değil patlayan kapsüllerden gelmektedir.

parmakları kıtlatınca çıkan ses kemiklerin üzerindeki kıkırdak dokuların birbirlerine sürtmesinden çıkmıyomuydu?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...