Kakistos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Ben genellikle duvarlara yumruk falan atarım. Geçen yine attım (bu sefer kirişe vurdum ama) elim börek gibi şişti. Bi arkadaş kapsüller patlamıştır dedi diğerleri de hemen atladı balıklama doğru ya kapsülün patlamıştır falan diye. Bu kapsül nedir, kızlık zarı gibi bişey mi? Yoksa arkadaşlar taşşaa mı aldı beni... Kapsülleri patlayanlar örgütlenin...[signature][hline]Unless you believe in yourself, you cannot win... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 kapsül dedikleri içinde artık işe yaramayan gazlar bulunan bi şeydir. örnek olarak parmaklarını kıtlatınca çıkan ses kemiklerden değil patlayan kapsüllerden gelmektedir. herhangi bi önemi yoktur. hatta kapsüller patlatılırsa rahatlamanın sebebi hareket alanı genişlediği içindir.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 böyle , fitil gibi.[signature][hline]valandil ownz j0o! she is the one that i adore creed of my silent suffocation . WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 iyi bişeymiş demekki[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Kapsüllerin patlamış olabilir de, daha balonun patlamamış orası bi gerçek[signature][hline]...Techno Cocaine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Head, 15 Haziran 2005 21:27 tarihinde demiş ki: böyle , fitil gibi. nası yani elimiz fitilse o zaman o zaman düşünmek istemiyorum aslında attığmız pandik değil fitil mi,yni ii birşey?aydınlanmak istiyorum.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: nası yani elimiz fitilse o zaman o zaman düşünmek istemiyorum aslında attığmız pandik değil fitil mi,yni ii birşey?aydınlanmak istiyorum. *kopaarrr* huahuahua sandelyeden düştüm aphaua[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Şişmenin sebebi kapsül patlaması değil esnek doku iltihaplanmasıdır. Vücudun savunma mekanizması işte. Şişme hala varsa buz koy üstüne. Ha bi de kum torbası al Ben ööle yaptım (Onda da gaza gelip kolummu çok açınca kum torbasından evvel duvara sürtmüştüm feci yara olmuştu üstü)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 kapsül bir nevi fitil olup vücudun bir deliğinden alınan ilaçtır:P[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@ N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: anil_selam, 15 Haziran 2005 22:59 tarihinde demiş ki: kapsül bir nevi fitil olup vücudun bir deliğinden alınan ilaçtır:P biz ne diyoruz ark sabahtan beri tmm işte lütfen tıbbi konularla dalga geçiyomuşun gbi geldi bna birz daha saygı lütfen burda zibokrat yemini etmiş arkadaşlar var bk nası biilimsel açıklama yapıolar[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 valaha benim bildiğim kemiklerin baglandıgı kıkırdaktaki sıvıda galiba kapsul içinde birşeyler vardı ama hatırlamıyorum şimdi :)[signature][hline]S.E.N. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 kapsul insanın kendine yakısanı giymesidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 abi duvara niye yumruk atıyorsun sorması ayıp?[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 rahatlayın ya zarar vermeyin kendinize (ben de yumruk atardım öyle duvara oraya buraya da eline şişiklerden başka bişi geçmiyor). arkadaş gayet güzel özetlemiş. esnek doku iltihaplanması olarak. eklemlerin ciddi zarar görebilir böyle sert zeminlere vurmaya devam edersen.[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Issız yerlerde sevdiğin için bir evren ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 şunu da unuttuk bu uzay kapsülü de olabilir hani o parmaktaki kapsülü arkadaşımızın ani bir hareketiyle hissetmemiz ve zıplama şeklinde uzaya ulaşmamız şeklinde de açıklanabilir bu durum,bilginize arz ederim[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Agirol, 15 Haziran 2005 21:26 tarihinde demiş ki: örnek olarak parmaklarını kıtlatınca çıkan ses kemiklerden değil patlayan kapsüllerden gelmektedir. parmakları kıtlatınca çıkan ses kemiklerin üzerindeki kıkırdak dokuların birbirlerine sürtmesinden çıkmıyomuydu?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar