Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni baslayandan bir kac soru :)

Jarlax3

Öne çıkan mesajlar

merhaba dıyerek baslamak ıstıyorum 2 gundur takılıyorum dıablo k.o ultıma tarzı oyunları cok takıldıgımdan oyunun genelınde zorlanmadım fakat genede sormak istedigim bir kac soru var

birincisi ornegın baska ırktan bırını kesınce bir puan yada ne bıleyım fame tarzı bır sey gelıyormu yanı pvp olayı ayarlanmısmı

ikincisi skıll cap de bır sınır varmı ben 35 mage kastım alchemy herbalısm taılor fln teach ledım cap sınırlıysa capul seylerle doldurmayalım

ucuncusu en capul karekter mage mı wow da serverda benden baska mage kasan birini gormedım bir komıklıgı var yani :P

dorduncusude heal potıonların 20 sn lık delayı yuzunden bır cok kez oldum bunun dırek ıcebılen delaysız olanları varmı
yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler
Sosyal ağlarda paylaş

alttan alalım soruları biz, hayır delaysız potion yok, delaysiz potionlar genelde bonus veren agility strengt defanse potionları, hatta rage potionları bile heallarla aynı delaye giriyo (nedense rogue çayları girmiyo...)

Etraf mage dolu hele 35 olmuşsan seninde bunu farketmen lazımdı, yergök mage azerothda.

Hem tailor hem herbalism hem alchemy teach lemen bile imkansiz ken sen zaten baya baya BAYA BAYA aşmışsız o sınırı. Hangi server'da oynuyorsun merak ettim, soruya gelirsekde trade skilleri ikiye ayrılır, primary ler secondryler cooking fishing fisrt aid secondry dir hepsni alabilirsin primarylerden sadece iki tane alabilirsin.

Var sen zara verdikten sorna bi şekilde ölen her duşman faction dan biri için bir honourabble kill alırsın, veridiğin zarara senin rankine ve olduruduğun adamın rankine gore bu countrabtion poitn alırsın her hafta sonu bunlar birikir ve sana bi rank verilir.

böledir bu iş bide hangi serverda oynuyorsun?[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Cuce tarafından 15 Haziran 2005 00:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

playnetım adlı bır sunucuda oynuyorum toplasan 40 kısı ya cıkar ya cıkmaz 2 gunde lvl 35 oldum stmanıa lı elbesılelerle 50-60 arası yaratıklarda kasarak tek fakat kafede adam gıbı cakan yok bu sorulara yanıt bulamadım yanı honable kıll alınca ne oluyor birikmesi sonucu pvp sistemi nasıl mu gibi olmasını ıstemıyorum sonra :)

birde primary secondary skıllı gelmedı cap de bu dandık teachlerı nasıl sılebılırım bs bıle teachledımdı :)

birde bu alchemistte bazı potıonlar gorunup kayboluyor yanı reagents malzemelerını alıyorum bakıyorum lıstede mesala mınor healıng yok onud acıklarsan sevınırım
Sosyal ağlarda paylaş

2 satır yazı yazmakla ugrasmısmı oldun aga ?

sana 2 gun once basladım dıyorum nerden bıleyım offıcıal paralı daha olumlu yaklasabılırsın o sunucunun forumları bır surelıgıne kapalı ordan ulasamadım burdan belkı yardımcı olan olur dıye forum acmıstımteach ettıgım skıllerı sılmek gıbı bır durumum varmı yoksa dıablo gıbı kalıcımı bunu cevaplarsanız sevınırım
Sosyal ağlarda paylaş

freeshard'ların kendine has kuralları vardır. burada freeshard'larda oynayan insanlarda olmuyor zaten genel olarak. doğal olarak burada soruna cevap bulman zor.
forum kurallarına ve bu kuralların gerekliliğine değinmeyeceğim bile :)[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Sosyal ağlarda paylaş

Skille tıkla, yanında unlearn diye bir tuş çıkacak. Böyle ghostbustersın amblemideki gibi kırmızı yuvarlak girilmez levhası gibi ufak bişey. Ona basıp onaylayarak silersin.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

Evet ama parasız serverda nasıl bişey olduğunu anlaman mümkün değil bence.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jarlax3, 15 Haziran 2005 01:25 tarihinde demiş ki:
dogru tabi hicbir sey orjınali gibi olmaz birde su soruma yanıt alamadım serverda baska human mage yok human magelerın buyulerı gec atma gıbı ozellıklerı varmıs bu dogrumu?

kardeşim sen sanırım illegal serverlardan birinde oynuyorsun.. önce istersen level den wow u araştır.. http://www.merlininkazani.com/codes/review_screen.asp?GID=1579&frm=mnu al bu siteden iyicene oku.. ondan sonra merak ettiklerin için yine buradayız..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 41 - Human - Mage - Mayweda
Sosyal ağlarda paylaş

said:
noface, 15 Haziran 2005 11:12 tarihinde demiş ki:
Ya ne adamsınız adam nerede oynarsa oynasın ne yaparsa yapsın akıl verınceye kadar yardımcı olacak 2 kelime yazsan elinmi kırılır hayret siniz haaa

arkadaşım uslubun yanlış.. polemik yaratmayın.. bazı konularda dağa dikkatli olalım..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 41 - Human - Mage - Mayweda
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ya ne adamsınız adam nerede oynarsa oynasın ne yaparsa yapsın akıl verınceye kadar yardımcı olacak 2 kelime yazsan elinmi kırılır hayret siniz haaa

unoffical serverlarda oynuyorsa oyun cok daha farklı, nerde oynadıgını bilmeden,nasil yardımcı olabilirsin ki?[signature][hline]c3(p0) <42 Gnome Warlock>
Absolution <60 Human Priest>
Nutiara <52 Undead Rogue>
Mae <49 Night Elf Hunter>
Nefastus <49 Tauren Shaman>
ve daha bir cogu :P
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada potion isine cok güldüm, sevgili arkadasim orijinal yani adam gibi (60 olmak icin yaklasik 15 gün online olman gereken, sunucularda binlerce kisinin oynadigi, questleri, instancelari calisan, buglari minimum olan...) sunucularda 2 potion arasi cooldown 20 sn degil 2 dakikadir bu arada.
o yasadisi yerde de oynamayi birakmani öneriyorum, gecen gün mix.gen.tr nin sunucusunu sikayet ettim blizzarda mail yoluyla, normalde 2 günde falan cevap gelir, sabahinda daha cevap gelmisti.

said:

Hello,

Thank you for contacting us with this information, we take all submissions such as this very seriously.

I will personally make sure the relevant departments receive this information.

Best Regards

Blizzard Entertainment Europe
Ali C
English Technical Support
www.wow-europe.com
[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci - emekli
Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unofficial server acmak suc oldugu kadar, orada oynamak da suc bence.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci - emekli
Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Elandra, 15 Haziran 2005 12:07 tarihinde demiş ki:
said:
unofficial server acmak suc oldugu kadar, orada oynamak da suc bence.

yanlıs bir tanı ayrıca bu 2 dakıka muabbetınde komık olanı merak ettım hacı cok asırı fazla potıon alma yanına daha ıyı o zaman lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...