Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

I will no longer fear the future nor will I regret the past

Qui

Öne çıkan mesajlar

yahu eleman ps kullanmayı bilmiyormuş, böyle kasarak yapmış helal olsun ne diyelim.

ps kullanmayı biliyorsan da tembelsen (horace) editler halledersin olayı

ikisi de orjinaldir, sanatçısına göre orjinalliği farklıdır belki. orjinaldir ama.

fotoğrafmış gibi resim yapmak da saçmadır bence. He, artislik yapıyorsan "bak ben neler yapabiliyorum" diyorsan başka. Yoksa git fotoğraf çek...

falan yani. önemli olan sonuç. gidilen yol tercih meselesi[signature][hline]Morotetori Kaitennage
Sosyal ağlarda paylaş

Nedir ben anlamadım.. Çok da matah değil...

Fikir de çok düşünülemeyecek birşey değil.. dikiz aynasında geçmiş, önünde gelecek.. Vasatın üstünde olan bir fikir sadece..

Ayrıyetten bence çok göze sokulmuş düşünülmek istenen.. Dikiz aynasındaki görüntü hiç nüans sahibi de değil.. kan kıyamet gövdeyi götürüyor.. Direkt göze sokulmuş.. ve resimle bir bütünlüğü de pek yok...

Fotografda benim gözüme en güzel görünen ön camdaki görüntü.. en azından gözüne gözüne sokmadan, durağanlık ve sükunet hissi var, gerideki zorluklarıdan bitmesinden sonra yeni bir geleceğe duyulan belirsiz ama huzur veren hislere elçi olacak bir görüntü, çekim tekniği olarak da güzel, pozlama vesaire iyi yapılmış, renkleri ve kontrastı kendimce iyi buldum ..

Bunlar dışında vasat bence..

Montaj olsaydı benim için değerinden birşey yitirmezdi..
( Ama çeken için yitirirmiş demek ki kasmış, yoksa o da haberdardır fotoşoptan bilmemdeden )

Ha televizyon felan olayına girmeden, gündoğumunun kızıllığının arka cama vurup camda röfle vermesinden yararlanarak dikiz aynasındaki görüntü doğal olarak kızıl tonlarında oluşsaydı ve bu yakalanıp, fotograflanıp , bu şekilde geçmiş temsil edilseydi o zaman eywallah baba fikir, teknik yeterlilik ve emek ürünü olmuş derdim..

Nacizane fikrim.. Kimseyi bağlamaz tabi..[signature][hline] Deus Ex Machina

[Bu mesaj Throndor tarafından 14 Haziran 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

çünkü,
said:
The future would be the view ahead and the review mirror would represent the past. I wanted the past to show a storm, fire, something that would represent something bad had happened.
[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

hef, teorik olarak "yapıştırmasından" bir farkı yok.
pratik de farkı var, zaten o da; pratikde olan farkının özelliğine inanıp anlatmış.

şahsen, düşünceyi beğendim.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki:
mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece...

haklıdır anlamam.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
thelegbra, 15 Haziran 2005 01:18 tarihinde demiş ki:
çünkü,
said:
The future would be the view ahead and the review mirror would represent the past. I wanted the past to show a storm, fire, something that would represent something bad had happened.

Bu dediğin benim dediğime cevap olmuyor. Geçmiş yaşanmışlıktır. O yol deniz kenarı, her ne kadar o yolda fırtına alev de olsa o yol deniz kenarında olacaktır her zaman.[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com
Pink Floyd - The Gold Its In The...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 25 Ocak 2004 12:09 tarihinde demiş ki:
Bence Horas fotooraf olayina biraz saygisizlik yapmis,
adamin o kadar ugrasmasi saygi duuylmasi gerek bir sey, o zaman hic resim cekmesin, sadee bir araba resmi ile on cama sen istedigin sahneyi falan koyardin.

Photoshop kullanmamis, soyle dusunun, adam bunu yapmadigi icin marinayi 3 defa turlamis ve 7 resim cektigi halde saece birini koyabilmis. Bu bence saygi duyulmasi gereken bir sey.

said:
Siamon, 15 Haziran 2005 00:57 tarihinde demiş ki:
Güzel fotoğraf.. ama arabanın kadranı 0 da.

----yorum yok-----[signature][hline]Morotetori Kaitennage
Sosyal ağlarda paylaş

Allahtan eserin sahibi şuradaki "fotoşop kullansan roxxor olurdu" ile başlayan/biten yorumları okumuyorda, hala kendini asmadı.

Oldu olacak bende Mimar Sinan'ın kapısına geçip: "Nihaha gerzek heykeltraşlar, ben dökme makinasında sizin 1 yılda yaptığınız zımbırtıyı 10 dakkada yapıyorum, hemde 239439 tane" diye naralar atayım.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 15 Haziran 2005 18:54 tarihinde demiş ki:
Allahtan eserin sahibi şuradaki "fotoşop kullansan roxxor olurdu" ile başlayan/biten yorumları okumuyorda, hala kendini asmadı.

Oldu olacak bende Mimar Sinan'ın kapısına geçip: "Nihaha gerzek heykeltraşlar, ben dökme makinasında sizin 1 yılda yaptığınız zımbırtıyı 10 dakkada yapıyorum, hemde 239439 tane" diye naralar atayım.

lol, +1
Adam farklı bir şey denemiş. kastırmış epey. Sonuçta güzel hani (hem adamlarda güzel bulmuşlar 2.cilik ödülü vermişler)
Ben 1. kim olmuş onu merak ettim şimdi[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

mimar sinan'ın zamanının ileri teknolojileri kullanmaktan çekineceğini sanmıyorum; buradaki çalışma sahibi çekinmiş/uygun bulmamış. Doğru ya da yanlış diye demiyorum, ama verilen örnek yanlış.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki:
mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece...

haklıdır anlamam.

Sosyal ağlarda paylaş

Sanıyorum algıda seçicilik vukuu bulmuş verilen Mimar Sinan MSÜ olsa gerek ve Mimar Sinan da öğretim gören heykeltraşlara atıfta bulunulmuş olsa gerek Yoksa Mimar Sinanın kendisine değil
(Aç parantez Mimar Sinanın Heykel Yapmışlığı Var mı? kapa parantez)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Golge-i_Khan, 15 Haziran 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
mimar sinan'ın zamanının ileri teknolojileri kullanmaktan çekineceğini sanmıyorum; buradaki çalışma sahibi çekinmiş/uygun bulmamış. Doğru ya da yanlış diye demiyorum, ama verilen örnek yanlış.

Burada verilen örneğin özü Mimar Sinan'da birşey yapılması yada teknolojinin kullanılması/kullanılmaması değil; El emeği göz nuru yapılan bir sanatsal eserin, günümüz teknolojileri ile birebir yapılan kopyaları arasındaki değer farkdır. Örnek doğru, bakış yanlış.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi

[Bu mesaj Qui tarafından 15 Haziran 2005 20:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...