Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En ii türk clanı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Areste oynayan arkadaşlara sesleniyorum Aresin en güçlü türk clanı bence Major np olarakta clan olarakta cok güçlüler helal olsun hepsinede[signature][hline][b]KO Ares Server
Nick=LoRd_ArWeN
lvl=5+
Orc
Clan=Oldies&co-leader
Mesaj tarihi:
hayır insanlarda daha iyi türk clanları var patriot ve the_others majorden daha iyi hatta çok çok iyi[signature][hline]Name:CamthalionTasardur
Lvl:61
Clan:ANCIENTS
Nation:Karus
Job:Elemental Lord
Server:Ares
National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( )

[Bu mesaj Marl0_on tarafından 13 Haziran 2005 22:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
aaa unuttum unthinkable da türk clan ı orc bence 3 tane ii türk clan ı var serverda unthinkable,patriot,the_others[signature][hline]Name:CamthalionTasardur
Mesaj tarihi:
Beramus - JustTown - TeRapi - EternalSouls
Xigenon - TheEND - Pandora - ELT - Black
Ares - TheOthers-Patriot-Major
Diez- Bilmiyom[signature][hline][b]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL :

6x Blade Master Warrior Clan : ßlack

Nick: WoLCaN__ / / / Server : Xigenon / / / LvL: 6x Kasar Hood / / / Clan :i LLusioN

Mesaj tarihi:
ule kuardon sen ares i unutmuşsun :D unthinkable yeni kuruldu çanakkale clan ı grade 3ler insanlıklarını bilmem ama sağlam plaayerlar var[signature][hline]Name:CamthalionTasardur
Mesaj tarihi:
beramus da en ii beramus clanı tabiki :D(4 kişi var clanda ama liderim saolsun bana staff bile yapıyo skilleri değiştirmem için para verio :D)

ARESDEDE TABİKİ THE_OTHERS VE PaTRioT :D

[Bu mesaj CaDoBaBa tarafından 13 Haziran 2005 23:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
wizard yapta bu gün yapma rate düşük sanırım[signature][hline]Name:CamthalionTasardur
Mesaj tarihi:
Cursedle +5 Wizard yaptım dün şansa bala peşpeşe bastım ahahah tutu hepsi[signature][hline][b]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL :

6x Blade Master Warrior Clan : ßlack

Nick: WoLCaN__ / / / Server : Xigenon / / / LvL: 6x Kasar Hood / / / Clan :i LLusioN

Mesaj tarihi:
said:
misanthropehus, 14 Haziran 2005 01:06 tarihinde demiş ki:
oy oy oy objektif olmamı beklemeyin lütfen

:D +1[signature][hline]Nick : RuneLaFey
Clan : The_Others² (Leader)
Server : Ares
Nation : El Morad
Level : 5x
Mesaj tarihi:
diezde vendetta clanı hepsi türk ayrıca aynı internet cafeden! arkadaslarım oldugu için ve tanıdıgım içinde hepsinin iyi kişiler oldugunu soyleyebilirim!
uo dan tanışırız exile de oynayan varsa bilir Puq - Pug - Muq - Huq vs vs vs idiler :) daltonlar gibi valla[signature][hline]Server: Ares
Nick : Kefase
Class: Mage İce / light
Race: insan
LvL: 5x
Clan: Nosferatu

[Bu mesaj KingMadboy tarafından 14 Haziran 2005 05:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
KingMadboy, 14 Haziran 2005 05:01 tarihinde demiş ki:
diezde vendetta clanı hepsi türk ayrıca aynı internet cafeden! arkadaslarım oldugu için ve tanıdıgım içinde hepsinin iyi kişiler oldugunu soyleyebilirim!
uo dan tanışırız exile de oynayan varsa bilir Puq - Pug - Muq - Huq vs vs vs idiler :) daltonlar gibi valla

+8 itemler cok var onlarda. hatta diez'deki +8'lerin cogu onlarda. combolari felanda pek bi macro gibi duruyor. beko ve mrslies ozellikle. slide yaparken 3-4 skill vuruyor. diez familyasi gibi bi is cikabilir onlardan da. ne tesaduf ki onlarda turk :)[signature][hline]Nick: Roguenler
Level: 6X
Clan: Symbolic
Server: Diez
NP: 1XXXX
(Dru artik yok)
Mesaj tarihi:
said:
HasMez, 14 Haziran 2005 06:46 tarihinde demiş ki:
dru bırak allasen combo yapmaktan acizsin bide yapanlara çamur atma bari :)

ahaha cekemeyenler var aramizda sanirim. memlekette bana "c0mb0 h4x0r" derler abi :D[signature][hline]Nick: Roguenler
Level: 6X
Clan: Symbolic
Server: Diez
NP: 1XXXX
(Dru artik yok)
  • Yeni Oluştur...