St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 aradaşlar şarkıya hastayım ama lyriczimiz kapalı olduğu için sözlerini bulamadım.bilen varsa bana yazabilir mi?Fransızcası olanda çevirebilir mi? :) p.s internette aradım hala arıyorum ama bulamıyorum[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam a.k.a Lykastos
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 buldum ama türkçesini bilmeyi çok istiyorum çevirebilecek olan var mı? mon essentiel Je sais ton amour Je sais l'eau versée sur mon corps Sentir son cou jour après jour J'ai remonté les tourments pour m'approcher encore J'ai ton désir ancré sur le mien J'ai ton désir ancré à mes chevilles Viens, rien ne nous retient à rien Tout ne tient qu'a nous Je fais de toi mon essentiel Tu me fais naître parmi les hommes Je fais de toi mon essentiel Celle que j'aimerais plus que personne Si tu veux qu'on s'apprenne Si tu veux qu'on s'apprenne Tu sais mon amour Tu sais les mots sous mes silences Ceux qu'ils avouent, couvrent et découvrent J'ai à t'offrir des croyances Pour conjurer l'absence J'ai l'avenir gravé dans ta main J'ai l'avenir tracé comme tu l'écris Tiens, rien ne nous emmènes plus loin Qu'un geste qui revient[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam a.k.a Lykastos
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 hadi ama lütfen lütfen lütfen uyumadan öğrenmek istiyorum[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam a.k.a Lykastos
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 =) vala fransızcam olsa yine cevirmezdim, üşenirdim..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 canın saolsun :)[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam a.k.a Lykastos
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Diablesse'ye gönder çevirir o :)[signature][hline]chuck!
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 eminsin mi?yav okullarda kapalı fransızcacıya götürsem[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam a.k.a Lykastos
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 eminim , annesi veya babası Fransız'dı sanırım...[signature][hline]chuck!
trapt Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: St_Dreamer, 15 Haziran 2005 08:13 tarihinde demiş ki: eminsin mi?yav okullarda kapalı fransızcacıya götürsem Ezdin direk..Fransız lisesinde okuyorum diosun ha.. :) şaka bi yana da diablesse fransızca bilio..rica et üşenmezse çevirir :)[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 yok yav fransızca dersim var sadece :)[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam a.k.a Lykastos
Öne çıkan mesajlar