Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Meraba arkadaslar. Hepiniz biliyorsunuzdur, adsl kullanıcılarına 1 adet ttnet (örn; [email protected]) maili verilmekte, TTnet'in bu servisinden yararlanmak icin DSL kullanıcı numaranızı bilmeniz sart. DSL Müsteri numaranızı bilmiyorsaniz buradan dsl kullanıcı adı ve sifre girişi sonucunda hem kota bilginizi hemde dsl müsteri numaranızı ögrenebilirsiniz.. İlk adım; Buraya tıklıyarak DSL müsteri numarınızı, kullanıcı adı ve sifrenizi girerek bir mail alma hakkına sahip oluyorsunuz. İkinci adım; Ardından gelen sayfada formu iyice dolduruyorsunuz, yeni bir ttnet mail almış bulunuyorsunuz. Üçüncü adım; Bu sayfadan mailinize giriş yapabiliyorsunuz veya outlook ile maillerinizi kontrol edebiliyorsunuz. Kısa ve öz oldu, umarım yardımcı olmusumdur.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 İçimiş dışımız mail oldu ya kalsın oda almayalım biz :). TTnet'nin alternatifi olduğu sürece onu seçmek lazım. Bakınız Gmail 2gb yer veriyor tt kaç veriyor acaba?[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 1-2 mb olursa şaşmam sonuçta TT!! :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Sonunda aştı evet, aşması gerekiyorduda, akıllandılar biraz ya, telefon hatlarıda düzeldi artık..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Seperate, 15 Haziran 2005 00:47 tarihinde demiş ki: 1-2 mb olursa şaşmam sonuçta TT!! :D :lol: o kadar da abartma..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amadeus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 10 mb alan veriyorlar kendi mail serverim yetiyo valla paşalar gibi en sınırsızından :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Mayhem, 15 Haziran 2005 05:12 tarihinde demiş ki: Sonunda aştı evet, aşması gerekiyorduda, akıllandılar biraz ya, telefon hatlarıda düzeldi artık.. nerde oturuyosun pardon?türk telekom pilot şubesinde mi :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 1 yıl oldu ve ben ne zaman bu siteye girip mail almaya çalışsam biraz sonra tekrar deneyin diyor, burdan gerçekten bi mail adresi alabilen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Ben aldım, hatta kullanıyorum.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ilginç, 2 farklı hesap ile de denedim ama alamadım, kullanıcı adımı yazıyorum o da alınmış zaten, ne biçim iştir bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar