Sufi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 bugün, beetle gibi yeni grafiklerin aos'un 2d versiyonuyla da geldiğini öğrenince derhal 3d'yi kaldırıp 2d aos kurdum. sonuç: OOOOHH BEEE! 3d grafikler iğrenç olmuş. animasyonlar ise ultra spastik. 3d uo'cu zihniyeti kınıyorum. YAŞASIN 2D UO![hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 3d clientte giant serpent i targetlayana dek canim cikmisti o gunden beri i ih olmas yani..kattiyen! eheh...gerci emotelar guzeldi bayilma felan ;) darisi Ultima X in basina..[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rft Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Bende ikisi de kurulu ama 2d de beetle mor llama suretinde, farklı bir şeymi indirmek gerekiyor? Ayrıca ctrl+shift tuş kombinasyonu çalışıyormu bu bahsettiğiniz 2d versiyonda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 rft, eger lamalar mor gorunuyorsa acc'un lbr ya da oas desteklı degıldır.Ama eger hayır desteklı dıyorsan ozaman bılemıcem. Bu arada 2d varken 3d gereksız.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 rft uo-assist kullanıyosan olabiliyo o durum önce uo`nun normal clientıyla aç düzelirse uo assistle açarsın bende böyle olmuştu bu arada nasıl bu kadar kötü bi 3d çizim yapmışlar inanmak zor koskoca firma yani ayıptır Golemlerin kafası gözü nerde seçene kadar aylar geçmişti heh[hline]Dark-dr benim adım Adamı pvpde dagıtırım Rastgele herkese saldırırım Korkmam kimseden bi kişi dışında Saygıyla eğilirim onu görünce Ustamdır o benim pvpde Canınamı susadın gidiyosun ölüme Kaç hemen ordan onu görünce Sen kralsın Popeye pvpde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 yani hakikatten çok kötü 3d modeller. cloak'ların, adamın sırtında karton bir blok olarak sağ sol yapması yetmezmiş gibi bir de cloak bindiğin hayvanı 2'ye bölüyor.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rft Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Hediye olarak AoS paketi geldi arkadaşın Amerikada ki akrabasından, ancak aktif ettirmedi (haklı da 3-4 aydır bağlantı berbat) sanırım aktif edilmediğinden. Uoasist kullanmıyorum. Grafikler sahiden berbat, atın üstünde lag olduğu zaman başlıyor patinaj yapmaya hehe, bana Disciples2 deki undead herosunu çağrıştırıyor. Hele benim madenci beetle ın üstündeyken o çarpık kürdan bacaklarıyla tam bir çirkinlik abidesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 grafikler o kadar kötü olmasa ben de 3d kullanırdım, ama female charlar bile çirkin olmuş :-) yani yüzü gözü iğrenç, üstelik bacakları da kazık gibi. hele bineklerin grafikleri facia, özellikle de atlar yamru yumru olmuş. ea games daha iyi iş çıkarmalıydı, uo 3d version benim için tam bir hayal kırıklığı. ama şöyle düşündüm, sonuçta hala birçok playerı var, ve adamlar o playerları ellerinde tutmak için sadece değişiklik yapıyorlar. yani çok fazla yatırım yaptıklarını sanmıyorum, göstermelik bir değişiklik bana kalırsa. (fazla derken, yapabileceklerinden çok daha azını yapmışlar en azından) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Tu di en güzelidir bence. Tri di de neymiş. Leydi Di ise bambaşka :) Şaka bir yana, 2D alışılmış grafiklerin üzerine eklentileri ile beni tatmin ediyor. Sonuçta yoğun grafikler için zaten SWG, EQ gibi oyunları oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 e iste dediim gibi darisi "Ultima X : odyssey" in basina... bkz. stratics Uo Hall forums pek gizli tutuluyor henuz..ama yeni bisey oldugu kesin[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: hilikus, 17 June 2003 19:12 tarihinde demiş ki: e iste dediim gibi darisi "Ultima X : odyssey" in basina... bkz. stratics Uo Hall forums pek gizli tutuluyor henuz..ama yeni bisey oldugu kesin[hline]*curiosity res-kills* ...mono Yani yeni bir masraf kapisi gelcek bir upgrade daha mi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Ultıma X sıngle player olucak[hline]Just as somethings can be right and useless Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Iyi nese bari alir artik dragon keserim tek basima eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Iste onu pek sanmıyorum :) dragonlar Ultıma sıngle seneryosuna gore goc ettıler Ultıma 9 da sadece 3 dragon vardı tabı EA gene musterı kazanmak ıcın Resurrect eder o dragonları[hline]Just as somethings can be right and useless Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar