Whast Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bende su anda eq var ama sinavlardan dolayi birakmistim simdi tekrar basliycam ama eq mu eq2 mi? sorusuna cevap bulamiyorum yardim eder misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 uq 2 bence ama pvp yok gerçi onda :( pvm seviyorsan eq 2 derim :p[signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 of everquest nası oynuyosun ya ömür yiiyo o oyun eq2 de onun kolaylaştırılmışı sen swg ye gel ;)[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 swg deilde guild wars diim ben :)[signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Uq ne lan? Everquest 1 gayet güzel oyundur efendim.Ben oynadım ama bi tanrı kesmek yada şöyle +60 larda bi raid yapmak nasip olmadı.Xp kasmak işkence.Asıl 65 den sonra başlıyor oyun. (80 olduydu yanlış hatırlamıyorsam max level)[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whast Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 sagolun ben eq2 ye karar verdim ama türkitede dag1tan bi site biliomusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whast Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 turkiyeden dagitan bi site biliyo musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 boşver ne eq2 si herkez bıraktı eq2 yi seni eq1 e alalım...[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Whast, 14 Haziran 2005 20:15 tarihinde demiş ki: sagolun ben eq2 ye karar verdim ama türkitede dag1tan bi site biliomusunuz herkes pişman oldu o oyuna başladığına deneme bile eğer eq oynamak istiyosan illa 1. yi oyna[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Bende EQ var SAtabilirim sana! 2 exp pack eksik bende sadece Senden sadece satın aldığım fiyata satıcam.Fazla fiyatta gözüm yok.45 milyon. Box'ı avatürkten aldım.Ilk geldiğinde 45milyondu.Içinde olmazsa oyunun tadı çıkmayacak xp packler var. Avatürkteki Şunlar : Everquest The ruins of kunark The scars of velious The shadows of luclin Benim sonradan yüklediklerim : Pop (plane of power) LDoN (Lost dungeon of norrak) Benim aldığım xp packlerle ne yapabilirsin? Güzel bir soru.Pop ile Bir sürü şehire rahatça teleport olabilirsin.Pop exp pack'i olmadan oyun işkence oluyor gerçekten.LDoN'a gelinçe tamamen +15 level dan sonra herkezin Raid yapabilmesi için yapılmış bişey.Adventure bazında.Mesela Raid'e başlamadan önce seçiyorsun.Item toplayıp yetkili kişiye vermek o itemları.Yada X yaratığından X kadar öldürüp çıkmak gibi görevler alıyorsun.Hemde %10 bonusu veriyordu yanlış hatırlamıyorsam. Benim Karakterim vardı orda level 49 yada 46 bırakmıştım Öldüydüm.Üzerimdeki bütün itemlar gitti.Sanırım karakterimde gitmiştir 1 seneye yakın oldu girmeyeli.Önerebileceğim server Antonius Bayle. Almak istersen, Fiyat : 45 milyon.[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar