rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Evet Yıldız gibi. Ama bi işe yaramıyor :D[signature][hline][b]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack Nick: WoLCaN__ / / / Server : Xigenon / / / LvL: 6x Kasar Hood / / / Clan :i LLusioN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 bende karizmatik inferno istiom[signature][hline]Name:CamthalionTasardur Lvl:61 Clan:ANCIENTS Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XANTOR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 yahu benim annamadığım herşeyin bu kadar ucuz olduğu serverda millet pot parasını nasıl buluyor ? yaratıklardan 10 ar 10 ar mı soul çıkyo ? örneğin lvl 60 bi warior günde 10 mil luk pot yiyor lvl kasıyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Beyler o kadar ilerleyemedim. Bi yarım saat falan oynadım işte 18 lvl oldum. Ama npc lerdeki itemler bize göre daha ucuz. potlar da öyle olması lazım. Daha pot kullanacak büyülerim açılmadı :) bizim serverde sb 222k falan jpko da 170k mıydı neydi[signature][hline]Name: CaNNi lvl: 55++ Class: Rogue-Assassin Clan: SlaShTown Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harun____ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 aga oyunda olursan sana pm atıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar